Problem na Strednej skole

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mastros napísal:Ja by som to riesil na administrativnejsej urovni.
Urob si videosekvencie, nafot veci (ak mas na to elektronicku vybavu) a chod za riaditelom, zober aj toho hajzla a pekne povedz riaditelovi, so vsetkou slusnostou a kludom, ze si sa prisiel stazovat na nevhodne spravanie svojho spoluziaka, ktori robi tot: predloz vizualne a zvukove (ak nadava obet, tak zvukove nie) podklady a mas vyhrane.
Rozhodne sa s nim netlc, davas mu do ruk silnu zbran.
ved uz napisal ze sa hanbi ze by sa mu vysmievali ze je zalobaba :roll:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

mi-chau napísal:ved uz napisal ze sa hanbi ze by sa mu vysmievali ze je zalobaba :roll:
Jediny, kto by sa mu bol posmieval, je agresor, lebo mu bude tiect do topanok. Ostatna trieda by bola ticho, v lepsom pripade by mu podakovali.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mastros napísal:Jediny, kto by sa mu bol posmieval, je agresor, lebo mu bude tiect do topanok. Ostatna trieda by bola ticho, v lepsom pripade by mu podakovali.
to mne nevysvetluj
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

no chces mu "natiahnut"? si si isty? stoji ti to za problemy v skole ? (nie nestoji osobna(nepriama) skusenost) myslis ze tym vsetko vyriesis?
ak si si odpovedal ano na vsetky "otazky" natiahni mu ak nie tak si ho po skole zavolaj na serioznu rec (ktora by nemala byt problem ked uz mu chces natahovat) ak serioznu rec odignoruje tak si ho zavolaj vonku zase nie na serioznu rec potom si uz mozete natahovat kolko vladzete :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Complex - koľko máš rokov, máš nejakých súrodencov? Rodičia o tom vedia?
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

mi-chau napísal:ved uz napisal ze sa hanbi ze by sa mu vysmievali ze je zalobaba :roll:
v 90% pripadoch sa vysmievaju ja neviem ako by to bolo teraz, zo zakladnej mam skusenosti s takymito vecami tak radsej nikomu nic nehovorim az ked bude cas tak aj nato dojde
Complex - koľko máš rokov, máš nejakých súrodencov? Rodičia o tom vedia?
skoro 16, mam surodencov, brata ma 11 rokov, toto je jediny problem ktory mam ja v skole a aj ostatny spoluziaci nasi jak tak o tom vedia nieco som im o tom hovoril a otec povedal ze nech mu dam po hube a mama mi radila ze nech idem za triednym :), takze si viete predstavit ake to je
//takze preto sa chcem popytat tu a aby ste mi poradili ako mam jednat mam dve moznosti co ste tu napisali, 1. -> za triednym,vychovnym poradcom, riaditelom
2. -> rucne-strucne
//ale co sa tyka tejto temy tak podla mna kazdy nieco take zazil, popripade este aj zaziva
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tak dobre počuj, on je dement, o tom niet pochýb. A na dementa len dementne, ako inak, že? Zavrite ho do skrine, dajte mu do ruky gitaru, a ked dvere otvorite, nech začne spievat, ked ich zatvorite, nech stichne. Tomu sa vraví "hracia skrinka" On je jeden, vás dvadsať, oko za oko, zub za zub.

Nejde to podobrom, pôjde to po zlom.

Ak to chceš ale riešiť rozumne, choď za riaditeľom školy. Povedz mu o svojom probléme. On si ho predvolá, dohovorí mu, podnikne kroky pre vykonanie nápravy. Ak sa nepolepší ani tak, prejdite k plánu č.1
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:Tak dobre počuj, on je dement, o tom niet pochýb. A na dementa len dementne, ako inak, že? Zavrite ho do skrine, dajte mu do ruky gitaru, a ked dvere otvorite, nech začne spievat, ked ich zatvorite, nech stichne. Tomu sa vraví "hracia skrinka" On je jeden, vás dvadsať, oko za oko, zub za zub.

Nejde to podobrom, pôjde to po zlom.

Ak to chceš ale riešiť rozumne, choď za riaditeľom školy. Povedz mu o svojom probléme. On si ho predvolá, dohovorí mu, podnikne kroky pre vykonanie nápravy. Ak sa nepolepší ani tak, prejdite k plánu č.1
mno asi sa neoplati za riaditelom ist lebo uz ho kazdy ucitel pozna ale nie po stranke dobrej ale zlej, dvojku schovania ma uz istu ale asi mu to nestaci, zajtra ideme s kamaratom do internetky dohodnut sa ako s nim skoncujeme nech uz nerobi zle, je to ubohak ten spoluziak ktory sikanuje vie urazat fyzicky ale aj verbalne ale povedzte mi keby na vas len tak z nicoho nic zakrical ze si sku...syn, atd, nadaval na rodicov,kamaratov, blizkych atd.. koho by to nenastvalo ??
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Len aby sa z agresora nevyklul pokakany vymaznany stuplik, ktory bezal mainke pod suknicku.
Chod najprv za tym riaditelom.

Edit: Keby mi nadaval na rodicov, kamaratov, blizkych, rodinu... taska leti na zem a behom par sekund aj on.
To mas recht.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

compleX napísal:sku...syn, atd, nadaval na rodicov,kamaratov, blizkych atd.. koho by to nenastvalo ??
Toto nahnevá a urazí, to ti verím.
On je outsider triedy?

Complex- ak ti on nadáva na rodičov, nezníž sa na jeho úroveň a neurob to isté. Proste to vyrieš inak, ale na rodičov mu nenadávaj. To že je on ch*j, neznamená, že máš byť aj ty.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Mastros napísal:Len aby sa z agresora nevyklul pokakany vymaznany stuplik, ktory bezal mainke pod suknicku.
Chod najprv za tym riaditelom.

Edit: Keby mi nadaval na rodicov, kamaratov, blizkych, rodinu... taska leti na zem a behom par sekund aj on.
To mas recht.
ved prave ked sa mu nedari niekoho vytocit, urazit alebo nieco podobne tak zacina takto, ktovie v akej rodine vyrastal, teraz som sa dozvedel ze ked bol na zakladnej tak provokoval a hned dostal na hubu a asi sa bal ze to bude aj na strednej tak zacal takto ako frajer aby sme si mysleli ze je nabuchany, nad takymito ludmi sa rozum zastavuje
On je outsider triedy?

Complex- ak ti on nadáva na rodičov, nezníž sa na jeho úroveň a neurob to isté. Proste to vyrieš inak, ale na rodičov mu nenadávaj. To že je on ch*j, neznamená, že máš byť aj ty.
to prve neviem ako myslis a to druhe, v zivote som nikomu rodica neurazil, ved oni su aj taky rodicia co sa o svoje decka staraju ktory su stastny aj ked nemaju peniaze a su aj taky ktorym to je jedno ako ich syn/dcera vyrasta, je to len rodic niektory zato mozu a niektory nie ale nic na veci nemeni ze by sa muselo na nich nadavat a este k tomu ked ich ani nepozname osobne a nevieme aky su
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

lolo ze hracia skrinka :-D toto ma pobavilo :-D uplne mega

k teme ja som to nemyslel ako doslovne bonzactvo proste ked niekto robi blbosti mam nahaku ale ked niekto ide robit zle mojmu kamaratovi tak to zahlasim nahlas nikomu to co som pisal napr co ja viem sedim v 3 rade kamarat mi sedi v 1 rade ten sulino sedi v 2 a vidim ze ide hodit pilinu do mojho kamosa tak iba zahlasim tak aby to pocul kamos ze " hej sulino preco hadzes do xy piliny" proste pripravit ho o moment prekvapenia podla mna bude cumet jak puk ale musis to hovorit takym flegmatickym hlasom
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Runes napísal:lolo ze hracia skrinka :-D toto ma pobavilo :-D uplne mega

k teme ja som to nemyslel ako doslovne bonzactvo proste ked niekto robi blbosti mam nahaku ale ked niekto ide robit zle mojmu kamaratovi tak to zahlasim nahlas nikomu to co som pisal napr co ja viem sedim v 3 rade kamarat mi sedi v 1 rade ten sulino sedi v 2 a vidim ze ide hodit pilinu do mojho kamosa tak iba zahlasim tak aby to pocul kamos ze " hej sulino preco hadzes do xy piliny" proste pripravit ho o moment prekvapenia podla mna bude cumet jak puk ale musis to hovorit takym flegmatickym hlasom
tie piliny sa stali na praxi, sme rozdeleni na 3 skupiny po desiatych, no a akurat majster tam nebol a dal nam pracu vyrezat zo zeleza taky kosostvorec a tie zelezne piliny co ostaly okolo zveraka tak si dal na kopku (asi nevidel som co robil ja som pracoval na tom kosotvorci) a uz som len pocul nieco ze preci si mi to spravil a ten chmulo co mu to tam hodil len povedal : "preto lebo si vypaseny" tak nechapem takych somarov ak by som to vedel ze sa to chysta tak by som mu to nahlasil,
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hod to donho tiez potom ako som spominal on do dakoho hodi ty hod donho a bud ho to prejde abo sa doteba pusti a potom sa jemu daco pusti z nosu
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Complex - outsider triedy je človek, ktorý v triede nezapadol do davu, nemá v triede kamarátov, nemá sa s kým porozprávať a pod.
Proste nejakým spôsobom vytŕča z davu.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Zlom mu pravu ruku. Ked neprestane zlom mu aj lavu.

Budes mat ty aj ostatni chvilu pokoja.

Ak sa mu aj po zhodeni sadry zachce robit chu**** tak... mu zlom pravu ruku, a ked sa neumudri tak lavu a tak dalej az kym ti na to nepridu alebo sa neumudri.

Yes, it is that simple :!: :wink:

//Ako tak citam tuto temu dalej, evidentne sa mu zapacil tento film...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ked t abude provokovat tak mu rozbi hubu alebo rovno ho zabi, ja tiez neznasam takychto kktov :x a ked takeho vidim tak mam chut zabijat
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:Complex - outsider triedy je človek, ktorý v triede nezapadol do davu, nemá v triede kamarátov, nemá sa s kým porozprávať a pod.
Proste nejakým spôsobom vytŕča z davu.
hned prvy den v kinosale kde sme sa rozdelovali do tried tak uz tam zacal vystrkovat rozky, ked sme prisli do triedy tak aj uz triednej odvraval, co sa tyka jeho kamaratov tak si ich chce asi ziskat takymto sposobom, ma asi par kamaratov v triede ktory pochadzaju z jeho dediny a jedneho zo serede s ktorym sa poznal uz aj predtym lenze je zaujimave ze aj tych sikanuje, neviem ci uz na svete taky pripad bol a zaujimave je na tom to ze tych ktorych pozna uz skor tak sa mu pchaju do riti,
Zlom mu pravu ruku. Ked neprestane zlom mu aj lavu.

Budes mat ty aj ostatni chvilu pokoja.

Ak sa mu aj po zhodeni sadry zachce robit chu**** tak... mu zlom pravu ruku, a ked sa neumudri tak lavu a tak dalej az kym ti na to nepridu alebo sa neumudri.
nestaci jedna ruka a nos ?? nech aspon pisat moze a trpiet ucenim :twisted:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

toto som zazil na zakladnej pre vela vela rokmi chodil tam jeden typek fotrik mu vlastnil nejaky velky podnik daval sponzorske skole a tak mu vsetko prechadzalo ... noooo lenze typek si zacal velmi dovolovat dostal asi 4x po ustach a okamzite prestal ... v podstate sa z neho stal fackovaci panacik ... isiel po chodbe a mal velmi nasiroko ruky tak mu kamarat trepol ze co sa roztahuje uz bol poslusny ako kuriako ...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

compleX napísal:nestaci jedna ruka a nos ?? nech aspon pisat moze a trpiet ucenim :twisted:
Ne, riad sa pokynmi a garantujem ti uspech :)
Napísať odpoveď