no 2 casti dako usli skorej... myslim ze neboli ani vysielane... uz som pozrel tie 2 diely a nemozem sa dockat dalsiehoo neviete kedy bude dalsi??? az podla planu alebo je mozne ze aj dalsie budu skorej??
Na vaše rady som sa rozhodol pozriet si tento serial a som velmi pruijemne prekvapeny .... Ten černoch čo stale sleduje dextera je dost dobry..... ako skončil druhy diel druhej epizody som nadseny..... dufam ze coskoro budu dalsie ... kedze na lost jericho a battlestar gallactica budem musiet čakat az od noveho roka budem si kratit čakanie tymto vybornym serialom....
Nj Dexter je podľa mňa veľmi originálny a výborný seriál, nie je taký známy ako Prison Break alebo Lost ale podľa mňa je to lepší seriál ako lost a prison pretože nebol zbytočne naťahovaný a nudný. Uvidíme ako si bude viesť 2 séria. nejaké info k seriálu:http://www.dexter.unas.cz/web/index.php
Ked som zacinal pozerat tento serial, bral som ho ako mierne nadpriemerny. Potom vsak zacal naberat grady s tym masovym vrahom a Dexterovou minulostou. Od vtedy patri medzi moje najlepsie serialy. Druha seria sa tiez zacala perfektne (no, je uz vlastne v polovici ) a jedine coho sa bojim je, ze ho budu natahovat ako napriklad Lost.
Ta dexterova terapeutka do toho vniesla ine grady heh ...uz ho vyliečila s potreby zabijat ...... ale vsimol som si ze jeho sestra ponala podozrenie ze on moze byt ten masovy vrah ....
dpc toto je po heroes druhy najlepsi serial ako bavi ma to omnoho viac jak PB... prave som dopozeral prvu cast druhej serie a povim vam jak nasli tie jeho mrtvoly, no dovidenia no najlepsie su tie dexterove uvahy o tom ze keby mal city, tak by sho to aj rozplakalo a podobne, proste dexik je da best