veru pravdu mas, cest vynimkam ale vacsina su svinemi-chau napísal:dievca co ta necha koli byvalemu , lebo nema jasno v hlave je svina
dievca co ti zakaze esemeskovat mu lebo ma frajera a aby na to neprisliel, pricom ty o nom nevies je svina
dievca co ta necha a vyhyba sa ti na ulici a po ve ti ze uz s tebou nechce byt ani kamaratka je svina
a tak by sa dalo pokracovaaaaat donekonecna
avsak nehovorim ze vsetky su take, lebo to nieje pravda
Myslia si baby ze sme svine ?
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
je to chyba partnera ze nema rozum v hlave a nevie posudzovat ludi nikdy nie je vina len na jednom a tie srdcervuce historky o tom ako som ho lubila a on ma nechal su vzdy len z jedneho uhla pohladu a za to ze to dievca ma hovno v hlave a chce bavit velku caju pred kamaratkami ze chodi s tym najvacsim [z 99 % najvacsim kktom ktory ju chce len vyuzit ] sefom je to jej problemEritrea napísal:chalan co ta necha koli byvalej , lebo nema jasno v hlave je svina
chalan co ti zakaze esemeskovat mu lebo ma frajerku a aby na to neprisla, pricom ty o nej nevies je svina
chalan co ta necha a vyhyba sa ti na ulici a po ve ti ze uz s tebou nechce byt ani kamarat je svina
a tak by sa dalo pokracovaaaaat donekonecna
avsak nehovorim ze vsetci su taki, lebo to nieje pravda
zaujímave čítanie
každý si háji svojich, česť výnimkám
keď je človek dieťa, nerozlišuje pohlavia
keď príde do puberty, snaží sa zaujať druh pohlavie
keď získa prvé skúsenosti, otvorí si nový svet, spozná lásku
keď získa pár zlých skúseností, začne tvrdiť, že tí druhí sú svine, lebo ho to bolí
keď dospeje, zistí, že zvaľovať vinu alebo chybu na druhého nie je možno úplne správne
podľa mňa sú harmonické vzťahy i zlomené srdcia zásluhou oboch pohlaví
ak chceš zmeniť svet, začni od seba... ak chceš dobrého partnera, skús ním byť ty
toľko odo mňa k tejto téme
predsa len ešte niečo na zamyslenie...
mňa dievča, ktoré som veľmi ľúbil dosť nepekne oklamalo a podviedlo... kedysi by som možno reagoval tak, že sa budem každému sťažovať na to, aké sú ženy ku*vy, pestoval by som v sebe nenávisť a snažil sa jej pomstiť... netvrdím, že to nie je normálna reakcia... je, ale nie pre vyspelého človeka... áno, bolí ma to ešte pol roka po tom, ale netvrdím, že dievčatá sú svine... ona sa tak rozhodla a vtedy bola presvedčená o tom, že jej rozhodnutie je správne... mojou reakciou na to bolo vytvorenie tohoto obrázku
keď je človek dieťa, nerozlišuje pohlavia
keď príde do puberty, snaží sa zaujať druh pohlavie
keď získa prvé skúsenosti, otvorí si nový svet, spozná lásku
keď získa pár zlých skúseností, začne tvrdiť, že tí druhí sú svine, lebo ho to bolí
keď dospeje, zistí, že zvaľovať vinu alebo chybu na druhého nie je možno úplne správne
ak chceš zmeniť svet, začni od seba... ak chceš dobrého partnera, skús ním byť ty
toľko odo mňa k tejto téme
predsa len ešte niečo na zamyslenie...
mňa dievča, ktoré som veľmi ľúbil dosť nepekne oklamalo a podviedlo... kedysi by som možno reagoval tak, že sa budem každému sťažovať na to, aké sú ženy ku*vy, pestoval by som v sebe nenávisť a snažil sa jej pomstiť... netvrdím, že to nie je normálna reakcia... je, ale nie pre vyspelého človeka... áno, bolí ma to ešte pol roka po tom, ale netvrdím, že dievčatá sú svine... ona sa tak rozhodla a vtedy bola presvedčená o tom, že jej rozhodnutie je správne... mojou reakciou na to bolo vytvorenie tohoto obrázku
-
P3Bo
Guru wannabe
je to prirodzene ...kazdy sa viac stara oseba ja, ty , vsetci ostatny ono je najtachsie najst zlatu strednu cestu obcas to s laskou prehanas a dievca vydesis a obcas naopak si mysli ze ju nemas rad zalezi hlavne na spoznani toho druheho a toho druheho nemozes spoznat ked este sam sa nachadza v stadiu zivota ze sa meni jeho osobnost - v puberte. Teda teraz sa to lahko hodnoti ale ked sa zalubis tak je to ine ved to kazdy pozna ...proste kazdy dufa ze je to ta pravawhisper napísal:a každý pár krát sklamal - to si treba uvedomiť...
"Človek si je vždy viac vedomý svojich individuálnych útrap ako svojej surovosti voči druhým." (J. Čapek)
-
Sagittarius
Guru
-
recberko
Light Star
pozri máloktorá baba keď ju nechá chalan sa o nás vyjdruje pekne, ale treba si priznať že drvivá väčšina chanov je na tom rovnako, každý znás pozná tie večery, keď idete s kamošom von aby ste mu zdvihli náladu lebo ho nechala a on sa o nej tiež málokedy pekne vyjadrí...
ale ke´d to trocha prebolí a spoznáme niekoho iného, tak sa zasa všetko vráti do normálu... a popravde ja z toho mám tiež vždy zlý pocit keď sa mi kamoška zveruje a nadáva na nás chalanov, akoby sme všetci boli rovnaký, ale ako som napísal vyššie časom sa to dá zasa do poriadku...
každý z nás má chyby, to je jasné, ale mne sa zatiaľ pošťastilo rozísť sa s mojimi ex vždy v dobrom...( ale to boli len také tie teenagerské chodenia) už aj o mňa by mohla zakopnúť nejaká babenka, by som sa vôbec nenahneval...
ale ke´d to trocha prebolí a spoznáme niekoho iného, tak sa zasa všetko vráti do normálu... a popravde ja z toho mám tiež vždy zlý pocit keď sa mi kamoška zveruje a nadáva na nás chalanov, akoby sme všetci boli rovnaký, ale ako som napísal vyššie časom sa to dá zasa do poriadku...
každý z nás má chyby, to je jasné, ale mne sa zatiaľ pošťastilo rozísť sa s mojimi ex vždy v dobrom...( ale to boli len také tie teenagerské chodenia) už aj o mňa by mohla zakopnúť nejaká babenka, by som sa vôbec nenahneval...
-
chrobakos
Light Star
no minule sme stali v meste na zastavke ..a bavili sme sa o ochlpeni
kamos zrazu tak s uzasom vykrikol na druheho kamosa "ty si neholis prdel ??! "
..ste mali vidiet tie pohlady
alebo ked ozraty kamos zacne na okoloiduce ozaj pekne holky vykrikovat "pickyy ,,hoaargh ,, pickyyy ! "
..kapucna na hlavu a nepriznavam sa
..ale svine niesme
..ste mali vidiet tie pohlady
alebo ked ozraty kamos zacne na okoloiduce ozaj pekne holky vykrikovat "pickyy ,,hoaargh ,, pickyyy ! "
..ale svine niesme
-
Sagittarius
Guru
-
Začiatok Konca
Professional
Ale ste..chrobakos napísal:alebo ked ozraty kamos zacne na okoloiduce ozaj pekne holky vykrikovat "pickyy ,,hoaargh ,, pickyyy ! "
..ale svine niesme