Komparo
lol my sme dnes pisali to kombino
... mix chytakov, aj ked to vyzera na prvy pohlad lahko (jooj este si musim riadne preopakovat jako mam urcit vnutorne uhly trojuhelnika z vonkajsich dajako); pomer viem, percenta viem, trojclenku, rovnice, nerovnice... vsjo OK)... ibaze tipujem takych 50-60% uspesnosti... aj menej 
to o tych znamkach
lol nam to nikto nehovoril dufam ci si len robili srandu lebo ja nechcem stolicku do ziackej /este lepsie na vysvecko/ a o vianocne gule nemam zaujem 
to o tych znamkach
-mal som formu B
no ci sa dalo alebo nie,... isto z matiky 6 cviceni zle
ale aspon viem co to kombino ma, a co si mam -hlavne- zopakovat - trojuholniky, mierku mapy, graf (no tak ta uloha bola pekne na pi*u, nevedel som jaku suradnicu bude mat bod na grafe y=0,4x
)... a este ten trojuholnik LES ci tak dajak; to som riadne nevedel ani ako sa to rata, este ked k tomu priratame ten druhy s tymi uhlami - kedze sme mali viac casu tak som ten trojuholnik aj ten obdlznik s tym stredom riesil tak, ze som si to doslova narysoval - napr. v pripade toho obdlznika som si narysoval ciaru dlhu 10 cm (20/2 = 10), vyznacil stred, a od stredu 5 cm bolo A, od stredu napravo bolo B. cez stred potom viedla dalsia ciara s 60° uhlom (boli to vlastne uhlopriecky buduceho obdlznika), ktora mala zas 10 cm, a presne od toho priesecnika (stredu) 5 cm nalavo bolo D a napravo C. pospajal som a vznikol obdlznik, kde som tu stranu jednoducho zmeral
a samozrejme vynasobil dvomi, cize strana AD by mala mat 10 cm
to iste aj ten trojuholnik s tymi uhlami
uloha 16 "ktore riesenie je nepravdive"... no ja som dal najprv B a potom som to skrkol na D, ibaze tym som spravil asi riadnu kravovinu
kolko delitelov ma cislo 50? ja som nasiel 6:
1,2,5,10,25,50
a ten kvetinovy zahon mi vysiel 195 m2, ostatne by mali byt v poriadku /dufam/.
zo slovenciny, ulohu 08 som dal C (nas sused kovac je domovnikom atd), 19nasku som dal moznost V4, aj ked som zistil ze to je uplne inac, ulohu 15 som dal Acko "kazde rano stretaval atd.", myslel som si ze ma byt "paniu" a nie "pani",...
21tka by mali byt to nespravne: jazykove znalosti, aj ked som rozmyslal nad statnym obcianstvom, no zvolil som tie jazyky a prdlajs...
23jka... personifikacia a metonymia, isto dalsie zle, pretoze epiteton a metonymia mi absolutne nic nehovoria
- added to zopakovanie-list
no fakt nechapem jako z tohto niekto mohol mat 100%
no ci sa dalo alebo nie,... isto z matiky 6 cviceni zle
ale aspon viem co to kombino ma, a co si mam -hlavne- zopakovat - trojuholniky, mierku mapy, graf (no tak ta uloha bola pekne na pi*u, nevedel som jaku suradnicu bude mat bod na grafe y=0,4x
to iste aj ten trojuholnik s tymi uhlami
uloha 16 "ktore riesenie je nepravdive"... no ja som dal najprv B a potom som to skrkol na D, ibaze tym som spravil asi riadnu kravovinu
kolko delitelov ma cislo 50? ja som nasiel 6:
1,2,5,10,25,50
a ten kvetinovy zahon mi vysiel 195 m2, ostatne by mali byt v poriadku /dufam/.
zo slovenciny, ulohu 08 som dal C (nas sused kovac je domovnikom atd), 19nasku som dal moznost V4, aj ked som zistil ze to je uplne inac, ulohu 15 som dal Acko "kazde rano stretaval atd.", myslel som si ze ma byt "paniu" a nie "pani",...
21tka by mali byt to nespravne: jazykove znalosti, aj ked som rozmyslal nad statnym obcianstvom, no zvolil som tie jazyky a prdlajs...
23jka... personifikacia a metonymia, isto dalsie zle, pretoze epiteton a metonymia mi absolutne nic nehovoria
no fakt nechapem jako z tohto niekto mohol mat 100%
-
shanoy
Star
- Kontaktovať používateľa:
Hmm... ja myslim, ze to bolo dost o chytakoch a na monitoroch take chytaky nejsu... No ale pozemok tej lichobeznikovej zahrady ci ako to malo byt - ako ty vyslo 195 cm2 ? To vyslo aj mojim spoluziakom ale mne 180 cm.. To preratajte:
Mame zahradu v tvare lichobeznika (rovnoramenneho) zakldana a=20cm a zakladna b=10 cm rameno ma 13 cm.. vyratajte pozemok... Som zvedavy ako vam to vyde.
Mame zahradu v tvare lichobeznika (rovnoramenneho) zakldana a=20cm a zakladna b=10 cm rameno ma 13 cm.. vyratajte pozemok... Som zvedavy ako vam to vyde.
malo by to byt 180... az sa divim ze sa mi niekedy taketo ulohy zdali tazke :]shanoy napísal:Hmm... ja myslim, ze to bolo dost o chytakoch a na monitoroch take chytaky nejsu... No ale pozemok tej lichobeznikovej zahrady ci ako to malo byt - ako ty vyslo 195 cm2 ? To vyslo aj mojim spoluziakom ale mne 180 cm.. To preratajte: