ale take martensy by tiez dobre padli
Co si prajete na Vianoce pod stromcekom
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Mne najvacsu radost robi technika. Uz ked som bol maly, tak som sa z nej velmi tesil. Jasnacka, ze aj oblecenie potesi. Ale po com tuzim kazde Vianoce? Po tej uplne najsamlepsej, vynikajucej, vianocnej kapustnici... Tieto Vianoce ale moc stedre nebudu, bo doma kupujeme spolocny darcek... Ale aj tak - taka PSP by neuskodila
Aby som sa v praci nenudil....
Hmm kolko veci chcem pod stromcek a ziadna sa kua neda kupit
Njn, cim tazsia cesta tym viac si vazime ciel.
Z materialnych veci nic vynimocne, vlastne som mal celkom tazke chvile ked som rozmyslal co vlastne chcem, lebo ma naozaj nic nenapadalo
Nakoniec som nasiel jednu skvelu kozenu bundu (beham po europe lebo chcem bundu, viem presne aka ma byt ale nikde ziadnu nenachadzam a tak si vezme inu, tiez dobru, nestazujem sa, ale ked si idem najst ozene rukavice narazim PRESNE na bundu aku som si predstavoval, PRESNE, tak reku dpc, tuto chcem tiez
) a toto, lebo miesta nieje nikdy dost a ked uz mam aj NB, tak sa budu data medzi PC lepsie prenasat 
Njn, cim tazsia cesta tym viac si vazime ciel.
Z materialnych veci nic vynimocne, vlastne som mal celkom tazke chvile ked som rozmyslal co vlastne chcem, lebo ma naozaj nic nenapadalo
LOL, vela stastia na skuskach adesades napísal:pod stromcek by som chcel svaty pokoj na ucenie, ale keby predsa len, tak aspon E zo skusky z anatomie a z histologiea realne by som chcel fusakle a nejake termotielka, uz sa mi deru
IMO budes potrebovat veeeela casu a pokoja na ucenie na ancu a histolu, ja to mam nastastie za sebou
prajem si pod stromcek nejaku dobru medicinsku knihu, najlespie slovnik, aby som mohla poznat choroby a vsetko co sa tyka mediciny