Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

matko888: Real cista remiza, ale kedze ide o moj oblubeny klub, tak som dal dvojku, ale aj tak sa skor priklanam ku remize.

Tiket z dnesnej noci: http://www.ifortuna.sk/tiket/ukazat-tik ... 48d967bf59
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

hojko napísal:matko888: Real cista remiza, ale kedze ide o moj oblubeny klub, tak som dal dvojku, ale aj tak sa skor priklanam ku remize.

Tiket z dnesnej noci: http://www.ifortuna.sk/tiket/ukazat-tik ... 48d967bf59
ci kokoooos ty si dobry , ked budes nabuduce stavkovat ze kto da gol , tak mi prosimta daj vediet. :wink: gratulujem
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

chlapci ja som dnes podal tieto zapasy:
R Zápas Tip Kurz
T
201 FC Porto - Marseille
1X 1.13
T
204 Lazio - Werder Bremen
1X 1.3
T
262 Valencia - R.Trondheim 1/tip
1 1.45
A
266 Schalke - Chelsea X/tip
2 4.4
B
279 Šachtar Doneck - AC Milan 2/tip
2 3.6
C
241 Liverpool - Besiktas (3 a v.)
1 1.75
D
205 Olymp.Pireus - Real Madrid
2 2.05
posledné 4 som dal do rozpisu 3 zo 4
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

formulka a doxxbet
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

matko888: Kazdu noc, len dnes mam volno, ziadne zaujimave zapasy nie su. Sice mam Satana, ze streli gol, ale to je len na tikete za 20 korun aj s dalsimi zapasmi. No pokial chces vediet co pojdem podat, tak zajtra ci pozajtra su tam zapasy ako Detroit, Colorado a Tampa Bay. Z Detroitu je tam jasny favorit - Datsyuk, este zrejme skusim aj Zetterberga. Datsyuk caka na dalsi gol uz dost dlho, momentalne profituje z nahravok, ale verim tomu, ze coskoro pride aj gol. Z Colorada sa dnes prebudil po asi siedmych zapasoch Paul Stastny, pomaly by sa mal aj Sakic, ktory uz tiez par zapasov neskoroval, hoci dlhodobo vladne v pocte striel v Colorade. Jeho vysoky icetime, nasadzovanie na presilovky, oslabovky a hlavne skusenosti su predpokladom, ze by mu to mohlo v najblizsich zapasoch padnut. No a z Tampy je to urcite Lecavalier, ktoremu sa posledne zapasy strelecky nedarilo, takze ocakavam gol, rovnako by mohol dnesny golovy vykon zopakovat aj St. Louis.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

hojko:Gratulujem pekna vyhra.... velmi ta prosim keby si mohol dat neake tipy ja viem ze to je tvoja sikovnost ked nieco vyhras a ze sa tomu venujes tak ak by sa dalo tak ta poprosim aby si sem neake dal ako motkovi8888 nielen ja ti budem vdacny
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

bart1234 hh chelsi nevyhra... a real vonku vyhra teraz mu to ide aj ked prehral v sevile nic sa nedeje...
v LM idu..

inak hojko mam kamosa co dava taketo tikety 2-3 do tyzdna ( 2000 sk a viac ) ono mu to aj casto vijde ale bolo uz tak ze nemal 5 dni ani na kofolu....

chce to odvahu. moj najvacsa stavka bola 200 sk na dve X . samozrejme jedna vysla a druha.... :(
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Filipito napísal:hojko:Gratulujem pekna vyhra.... velmi ta prosim keby si mohol dat neake tipy ja viem ze to je tvoja sikovnost ked nieco vyhras a ze sa tomu venujes tak ak by sa dalo tak ta poprosim aby si sem neake dal ako motkovi8888 nielen ja ti budem vdacny
Prebehni si vsetkych strelcov z minulej sezony (aspon tych 25golov min. sezonu) a pozri si kto z nich uz dlho neskoroval. Par si ich vyber a podavaj systemom: nevyhram - dalsi tiket za dvojnasobok. Toto je cista matematika a pokial ma clovek dobry pociatocny kapital tak na tom zarobi.
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

hojko napísal:matko888: Real cista remiza, ale kedze ide o moj oblubeny klub, tak som dal dvojku, ale aj tak sa skor priklanam ku remize.
Olympiakos - Real Madrid 0:0
hojko napísal:matko888: Kazdu noc, len dnes mam volno, ziadne zaujimave zapasy nie su. Sice mam Satana, ze streli gol, ale to je len na tikete za 20 korun aj s dalsimi zapasmi.
52. Šatan 3:2 (víťazný gól)

kto umí, ten umí :wink:
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

hojko napísal:matko888: Kazdu noc, len dnes mam volno, ziadne zaujimave zapasy nie su. Sice mam Satana, ze streli gol, ale to je len na tikete za 20 korun aj s dalsimi zapasmi. No pokial chces vediet co pojdem podat, tak zajtra ci pozajtra su tam zapasy ako Detroit, Colorado a Tampa Bay. Z Detroitu je tam jasny favorit - Datsyuk, este zrejme skusim aj Zettenberga. Datsyuk caka na dalsi gol uz dost dlho, momentalne profituje z nahravok, ale verim tomu, ze coskoro pride aj gol. Z Colorada sa dnes prebudil po asi siedmych zapasoch Paul Stastny, pomaly by sa mal aj Sakic, ktory uz tiez par zapasov neskoroval, hoci dlhodobo vladne v pocte striel v Colorade. Jeho vysoky icetime, nasadzovanie na presilovky, oslabovky a hlavne skusenosti su predpokladom, ze by mu to mohlo v najblizsich zapasoch padnut. No a z Tampy je to urcite Lecavalier, ktoremu sa posledne zapasy strelecky nedarilo, takze ocakavam gol, rovnako by mohol dnesny golovy vykon zopakovat aj St. Louis.
máš zlý údaj hojko - sakic dlhodobo nevládne streleckým pokusom v Colorade to je Ryan Smyth a až pred dvoma zápasmi začal Sakic mať po zápase najviac striel na súperovho brankára ale súhlasim s tebou, že teraz sa trafi a ja tipujem že práve dnes v noci proti Edmontou už sú to asi 4 alebo 5 zápasov čo nedal gol, takžiež si myslím, že sa trafí aj Mike Cammaleri z L.A, lebo ten už ma takisto nejak pridlho streleckáý pôst.

btw. Ja osobne som bol dnes staviť na Detroit - Nashville 1, a Colorado - Edmonton 1 a lakal ma aj Anaheim ale neodvážil som sa lebo nejake stabilne výkony z ich strany - to nemôže byť ani reč,

tiež ma zaujíma výkon Pascala LeClaira z Columbusu ktorý ma na konte už 5 shoutoutov, či opäť podrží svoj tím a udrží ho na 2 mieste v zapadnej konferencii - inak Columbus je mille prekvapenie ligy nech im to dlho vydrží :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E: Pre kazdeho je dlhodobo nieco ine, pre mna je to tak 5-7 zapsov, co predstavuje v hracom plane tak dva tyzdne. Sakic mal za poslednych 5 zapasov 20 striel, Ryan ich ma na svojom konte 14.
J.O.S.E
King
King

srpáva

hojko napísal:J.O.S.E: Pre kazdeho je dlhodobo nieco ine, pre mna je to tak 5-7 zapsov, co predstavuje v hracom plane tak dva tyzdne. Sakic mal za poslednych 5 zapasov 20 striel, Ryan ich ma na svojom konte 14.
v pohodke ved teraz už sakic strieľa dosť často, ale čí da gol záleži aj od toho s kým hraje v utoku a napr. v tom zápase čo si stavil na Šťastneho že da gol /inak gratulujem - pekna trefa :wink: / hral po boku Svatoša a Smytha a nejak mi tam po jeho boku chýbal Andrew Brunette, a Stastný mal na krídlach Hejduka a Wolskeho , ktorý si pripísali každý po dva body štastný tuším dokonca tri body,
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Datsyuk aj Zetterberg gol, ale obaja v najazdoch :-D Dnes konecne vysla remiza na Detroit, co mi je divne, ze bol tak vysoky kurz 4.8 co mi pri 14tich zapasoch od zaciatku sezony bez remizy pre Nashville a asi 11 "neremiz" pre Detroit je dost vysoky.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Dnes idem skusit Malkina..4 zapasy bez golu teda ak nevyjde tak nie len dnes :).
J.O.S.E
King
King

správa

ja idem staviť zajtra na Svatoša že da gol, lebo už sa pomerne dlho netrafil a proti Vancoueru to vie takže Marek snaž sa :D

inak oplati sa staviť aj na chicagských kanea a thoewsa, nováčikovia ktorí sa starajú o väčšinu golov mužstva 8)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

Príspevok od používateľa R1k1nko »

J.O.S.E napísal:j
inak oplati sa staviť aj na chicagských kanea a thoewsa, nováčikovia ktorí sa starajú o väčšinu golov mužstva 8)
co z toho ked prehravaju....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E: To je riadne tvrdenie, ze to proti Vancouveru vie, vsak tie goly co dal pred par zapasmi do ich siete boli dost lacne, jeden bol pri vysachovani do prazdnej branky a druhy bol ked sa nebol pred brankara na prihravku z poza branky, na to brankar ani nezareagoval. Minulu sezonu do siete Vanceveru zo siedmych ci osmych zapasov 2 goly, aj to len v jednom zapase. Taketo amaterske tvrdenia si nechaj.
J.O.S.E
King
King

správa

hojko napísal:J.O.S.E: To je riadne tvrdenie, ze to proti Vancouveru vie, vsak tie goly co dal pred par zapasmi do ich siete boli dost lacne, jeden bol pri vysachovani do prazdnej branky a druhy bol ked sa nebol pred brankara na prihravku z poza branky, na to brankar ani nezareagoval. Minulu sezonu do siete Vanceveru zo siedmych ci osmych zapasov 2 goly, aj to len v jednom zapase. Taketo amaterske tvrdenia si nechaj.
to ako dal gol som nevedel, ale odpovedz si na otazku Či nie je gol ako gol? sam myslím, že keby že ho mam na tikete a da gol tak mi je jedno ako dal gol hlavna vec že vôbec dal a kedže hraje v 1. utoku po boku sakica a smytha tak goly sa od neho čakajú, inak pred sezonou bol podľa coloradských medii na prvom mieste pre trade. takže sa musí činiť. Minulú sezonu dal Vancoueru dva goly v jednom zápase a tiež nejako oslnivo nehral v tom je to umenie a to majstrovstvo tých hráčov byť v správnom čase na správnom mieste

btw. nedal dnes náhodou Lecavalier gol do prázdnej brány - tiež je to gol ako gol, aj technicky sa berie ako keby hrač trafil do brány
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E: Ja o voze, ty o koze. Mne je uplne jedno ako dal Vinco ten gol, mal som ho na tikete, gol dal, tiket vysiel, viac ma nezaujima. Ano, dal ho do prazdnej branky v poslednej minute, pre mna je to vsak nepodstatne. Samozrejme, ze je gol ako gol, ale ja som narazal na tvoje debilne tvrdenie, ze proti Vancouveru sa mu mimoriadne dari. Este sa vratim ku vcerajsiemu dnu a zapasu Colorada: Sakic 8 striel, Ryan 3 strely, to len tak pre porovnanie, skoda, ze obaja bez golu.

Ak by chcel ist dnes podat, tak doporucujem Datsyuka z Deotroitu, ktory taha snuru 7 zapasov bez golu, potom dalsi tip je Sakic z Colorada s 5 zapasmi bez golu, McDonald z Anaheimu so 6 zapasmi bez golu a posledny tim je Vyborny z Columbusu, ktory je zatial tuto sezonu (14 zapasov) bez golu. Ja urcite podam Datsyuka za par stoviek a taky vyssi vklad na Sakica, mozno aj McDonalda s Vybornym dam na jeden tiket + k tomu este zo dva zapasy za nejake drobne.
Zamknuté