Priatelke som vzal pred cca 2-3 tyzdnami Canon MP520. Je to urcite velmi vyhodná kupa, co do funkcii a najma cene naplni. Pri HP-ckach sa oplati premyslat nad naplnovanim cartridgov, pri tomto Canone sme sa s priatelkou zhodli, ze uz nie. Cierna 26ml, 3x farebna po 13ml, co dava 39ml. Radsej popisem po bodoch moje dojmy:

Velkost cartridgov a ich cena

Zasobnik zhora aj z dola, vyuzivam iba zhora, usetrene miesto na stole

Rychlost tlace, ci uz farebnej alebo ciernej a hlavne je ticha tlac, nie ze tlacis a cely stol sa ti trasie

LCD, presne vies, co robis, vsetko si tam krasne nastavis a potom do pccka posles uz hotovy material

Kopirovanie ma rozne moznosti, vyber textu z predlohy, ci obrazku, casti predlohy, zvacsenie az 400% a ine, sam to este nemam poriadne obhliadnute

Dizajn

Dolny podavac ma samozrejme sklapacie plochy a maju tam celkom sikovny patent, aby sa to nevyklopilo, ked nechces a neotrieskalo, na mojej HP sa mi to parkrat uz stalo

Je nabity funkciami, zo zaciatku to je minus, kym sa clovek zorientuje,ale do buducnosti to vidim, ako velke plus

Hlucnejsi skener, ale pri beznom rozliseni skenuje rychlo, takze to nie je tak strasne a celkovo ten zvuk je z kategorie ani pisklavych ani dunivych, skratka spociatku prekvapenie, neskor zvyk a pohoda

Nie je menu po slovensky. Nepisem to preto, ze by bol problemom anglictina ci cestina, ktorá tam je. Pisem to kvoli tomu, ze v menu na lcd si pri instalacii je mozne vybrat jazyk aj Slovensky, resp. je tam napisane Slovenčina /presne takto/. Ak si ju kupis,
nezvol tuto moznost. Lebo to nie je
Slovenčina, ale
Slovinstina. Potom nasledovalo niekolko prikazov, co spravit, jednalo sa o instalaciu a nechcelo sa mi to znova robit, v menu sa jazyk v tejto faze zmenit nedal zial, takze instalacia prebehla v slovinskom jazyku a bol to zazitok

Na dalsie som neprisiel zatial, ale doba je to kratka, co ju vlastnime, najma pri tomto funkcne bohato vybavenov multifunkcnom zariadení.