Ahoj , tak sme sa rozhodli kúpiť nové auto a potreboval by som od vás radu : Ktoré auto küpiť ???
Zatiaľ zvažujeme Renault Megane Sedan ale navrhnite aj iné alebo napiste nejaké informácie o Megane ...
Cenu si predstavujem okolo 350-450 tisíc SK.
Keďže sme v rodine šiesti , potrebujeme auto pre minimálne šiestich. (Megane je tak sa mi zdá pre siedmych)
Teda jednoducho niečo rodinné , nie športové ...
Keď budete písať typ auta napíšte aj cennu ...
ehm SEDAN pre SIESTICH???? nemyslel si scenic ci jak sa to vola? ten minivan?
//edit: a zalezi na tom ci chces skor starsie auto s vyssou vybavou, lepsim motorom, lepsiu znacku apod, alebo novsie ale s nizsou vybavou atd...kazdopadne www.autovia.sk tam mas najlepsi prehlad a ak sa nestranis ist si po auto do zahranicia tak www.mobile.de tam su lepsie ceny nez u nas
//edit2:sry ze som nedal do kodu ale neviem ako sa to robi
jo megane sedan nema ani nahodou 7 miest, kedze mas uz v nazve SEDAN .. nacpes tam max. 5 dospelych ludi aj to bude ten prostredny v strede trosku umackany .. este si nespecifikoval ci ma byt nove, ake ma byt vykonne a tak ... inak z jazdeniek v dobrom stave by mozno bola platforma Ford Galaxy/Seat Alhambra/VW Sharan, Citroen C8, sedum kresel ma myslim aj Mitsubishi spacerunner ci jako sa tomu nadava ... najjednuduchise je ale pouzit stranku nizzsie v linku a vyuzit jej rozsirene vyhladavanie (teda ak chces ojazdene)
... edit:// btw.: na autoviu nechod to je uplne hrozne a diletantske vyhladavanie pre blbych .. si tam nemozes skoro nic navolit ..teda aspon pokial som tam bol posledny krat (pred ropkom?:-D)
nordkapp_pb napísal:jo megane sedan nema ani nahodou 7 miest, kedze mas uz v nazve SEDAN .. nacpes tam max. 5 dospelych ludi aj to bude ten prostredny v strede trosku umackany .. este si nespecifikoval ci ma byt nove, ake ma byt vykonne a tak ... inak z jazdeniek v dobrom stave by mozno bola platforma Ford Galaxy/Seat Alhambra/VW Sharan, Citroen C8, sedum kresel ma myslim aj Mitsubishi spacerunner ci jako sa tomu nadava ... najjednuduchise je ale pouzit stranku nizzsie v linku a vyuzit jej rozsirene vyhladavanie (teda ak chces ojazdene)
galaxy mozem tez doporucit, otec ma "01 Galaxy ghia s 1.9TDi, ma uz cez 189 000 km najazdenych ale ide stale super skoro ako novy. Ani neni poruchovy ani nic podobne, vykon ma na take auto dostatocny (obcas ked mi ujde noha tak s nim aj deriem gumy na krizovatke )
den333 napísal:no megane urcite nema 7 miest...to si ma teda pobavil...ale za taku cenu aku si napisal sotva kupis nejake 7 miestne rodinne auto...mozno jazdene
no ked so mvidel MCVcko na salone tak je celkom dost velke ..ael niesom isty ci ma este dve miesta vzadu ... inak ta dacia sa fakt uz vymanuje spod predsudkov ktore voci nej panovali .. kedysi bola dacia fakt na nic, pretoze bola z rumunska, ale dnes je to kompletne francuzske auto, kompletne renault, takze podla chuti ...
... jo dacia lame aj vo francuzsku rekordy, pretoze je to vlastne ich auto za ludovu cenu
Tak tak znamy ma Logan MCV pravidelne v Nom vozi 6-7 Osob bez ziadneho Problemu ...
Ja mam 2metre cize mne tam je nepohodlne ... No ale 1.6MPI zo skoro Plnou vybavou mas za 450000Sk
kazdopadne skor by som odporucil nejaky van nez kombik ak to ma byt pre 6tich ludi, myslim ze vyssie uz bolo prikladov spomenutych dost uz len vybrat si
nordkapp_pb napísal:na autoviu nechod to je uplne hrozne a diletantske vyhladavanie pre blbych .. si tam nemozes skoro nic navolit
nahodou tie najdolezitejsie udaje tam mas
/edit: oh kua sry za 2 posty
... predsudky ... design - zalezi na uhle pohladu, kazdopadne ako u kazdeho auta, motor 1,4 a myslim ze 1,9d (???), celkom dobre materialovo spracovany interier ... samozrejmä tomu chybaju veci ako klima a kozene sedanky, ale je to auto s vybornym pomerom cena/vykon ... myslim ze pre cloveka ktory potrebuje auto do mesta a obcas na trasy do 100 - 200 km Uuuplne postacujuce vozitko ...
nordkapp_pb napísal:... predsudky ... design - zalezi na uhle pohladu, kazdopadne ako u kazdeho auta, motor 1,4 a myslim ze 1,9d (???), celkom dobre materialovo spracovany interier ... samozrejmä tomu chybaju veci ako klima a kozene sedanky, ale je to auto s vybornym pomerom cena/vykon ... myslim ze pre cloveka ktory potrebuje auto do mesta a obcas na trasy do 100 - 200 km Uuuplne postacujuce vozitko ...
ale pozri tych 6 miest v tom aute ci kolko je nudzove riesenie, to je robene hlavne ako klasicke kombi pre 4-5 ludi ak by mal denne v tom vozit 6 ludi ze sa tlacia ako sardinky...lepsi je potom nejaky van kde vazne je viac miesta chapes?
ja chapem ale logan MCV je jedine NOVE auto ktore v tej cenovej relacii zozenies a splna vsetky podmienky ...
... inak nenchaj sa vysmiat vy sa kazdy den vozite cela rodina ? ? ? .. a dokonca na take daleke cesty aby sa nedalo vydrzat aj na tych zadnych sedadlach ? ? ? ... tak prosim pouzivaj adekvatne argumenty .. ja by som si tiez zobral bud Galaxy alebo Peugeot 807 .. ale vsetko zalezi od kupujuceho ...