menej nez povodna hra a pritom je to standalone? tak potom je tam toho menej ako v povodnej hre nie?s10® napísal:56x100 MB
Supreme Commander: Forged Alliance
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Enduro3333
Medium Professional
Asi to nasvečuje prečo tam pridali dalsiu rasu a dalsie jednotky aby proste rozširili takticku stranku bojov .... lebo všetky strany si boli v jednotkach od tech 1-tech 3 v podstate skroro rovnake len niektore mali určite kozmeticke upravy(obojzivelne vlastnosti mobilne stitove generatory atd...) jediny rozdiel bol v experimentalnych jednotkach ktore sa určite pozivaly ako hlavne jadro utoku a ostatne jednotky boli iba "zahlcovače obrany" uvidime ako upravili jednotky teraz.... Ja sa tešim na experimentalnu jednotku Neviem nazov ale vyzera ako giganticky krab vid obrazok. (kedze moja oblubena strana boli cybrani a jejich perfekny Monkey Lord = silny mikrovlny laser + obranne rakety proti pozemnym alebo vzdušnym jednotkam a najvacsi bonus bol rušička)SchYzo napísal:takze toto bude hlavne zamerane na skirmish a MP??
-
Hotwire
Addict
moja najoblubenejsia bola prave ta ktora je na tom obrazku, meno som zabudol. ale ja som jadro utoku mal uplne ine, vlastne celu taktiku som mal inu, najprv som sa poriadne zakopal na zakladni, tj vytvoril som si vsetky mozne obrany, okrem vezi zem zem a zem vzduch aj barikady, silove polia okolo celej zakladne, ochranu proti balistickym strelam a normalnym strelam. az potom som presiel do utoku, za tych "cervenych" (naozaj si neviem spomenut na nazovEnduro3333 napísal:Asi to nasvečuje prečo tam pridali dalsiu rasu a dalsie jednotky aby proste rozširili takticku stranku bojov .... lebo všetky strany si boli v jednotkach od tech 1-tech 3 v podstate skroro rovnake len niektore mali určite kozmeticke upravy(obojzivelne vlastnosti mobilne stitove generatory atd...) jediny rozdiel bol v experimentalnych jednotkach ktore sa určite pozivaly ako hlavne jadro utoku a ostatne jednotky boli iba "zahlcovače obrany" uvidime ako upravili jednotky teraz.... Ja sa tešim na experimentalnu jednotku Neviem nazov ale vyzera ako giganticky krab vid obrazok. (kedze moja oblubena strana boli cybrani a jejich perfekny Monkey Lord = silny mikrovlny laser + obranne rakety proti pozemnym alebo vzdušnym jednotkam a najvacsi bonus bol rušička)
-
Enduro3333
Medium Professional
Ano lenze taku obranu vybudovat dlho trva .... ja pri brutalovi sa snažim čo najskorej postavit jedno dalekonosne delo a v kuse na neho utočim
Cerveny=Cybrani Modry=UEF Zeleny=Aeons...
Ja som vzdy tychto pavukov krasne likvidoval ked sa mi s nimi AI stazil vrazit do tyla... som zobral 30 torpedovych bombarderov a pavuk pod vodou sa nemal jak branit a rychlo siel do prdele heh inač na super jednotky pozemne platia skupinky taktickych bombarderov 3 urovne 1 pavuka dam dole pohode 5 bombardermi i ked o 1 pridem ....
Hm ty sa takto zakopes lenze potrebujes potom vela elektrarni tech3. stači ti odpalit take 2-3 elektrarne a tie spusia krasnu retazovu reakciu v zakraldni a potom ten superkanon za UEF nemoze striela lebo nema štavu .....
Ja som vzdy tychto pavukov krasne likvidoval ked sa mi s nimi AI stazil vrazit do tyla... som zobral 30 torpedovych bombarderov a pavuk pod vodou sa nemal jak branit a rychlo siel do prdele heh inač na super jednotky pozemne platia skupinky taktickych bombarderov 3 urovne 1 pavuka dam dole pohode 5 bombardermi i ked o 1 pridem ....
Hm ty sa takto zakopes lenze potrebujes potom vela elektrarni tech3. stači ti odpalit take 2-3 elektrarne a tie spusia krasnu retazovu reakciu v zakraldni a potom ten superkanon za UEF nemoze striela lebo nema štavu .....
-
Hotwire
Addict
ale oni mi nemali proste ako znicit ziadnu budovu, na vsetko som mal obranu, a pri vodnych mapach hram trochu inak pravdaze do obrany/utoku zapojim aj lodstvo, hlavne tie velke krizniky su super dost toho vydrzia, potom este staviam torpedoborce ktore vzdy poslem na tych velkych dvojnohych experimentalnych robotov ktorych pod vodou poslu ufoni. proste ked uz som raz vystavany tak moja taktika je dokonala a moja zakladna je nedobytnaEnduro3333 napísal:Ano lenze taku obranu vybudovat dlho trva .... ja pri brutalovi sa snažim čo najskorej postavit jedno dalekonosne delo a v kuse na neho utočim
-
Enduro3333
Medium Professional
No ehm hral si to proti Druhemu človekovi po LAN ??? ja hej ... kamarat sa takto presne takto zakopal ja som vyrobil 500 robotov tech 3 urovne a vrhol to proti jeho zakladne a zatial som to bokom obysiel 10 experimentalnymi jednotkami .... Ver mi mozes ma diel kolko chces ale ked ti proste sa objavy takato armada pred dverami tak ti to proste zahlti dela a nestiha likvidovat jednotky a taka masa proste prerazi .... to mam odskušane ....SchYzo napísal:ale oni mi nemali proste ako znicit ziadnu budovu, na vsetko som mal obranu, a pri vodnych mapach hram trochu inak pravdaze do obrany/utoku zapojim aj lodstvo, hlavne tie velke krizniky su super dost toho vydrzia, potom este staviam torpedoborce ktore vzdy poslem na tych velkych dvojnohych experimentalnych robotov ktorych pod vodou poslu ufoni. proste ked uz som raz vystavany tak moja taktika je dokonala a moja zakladna je nedobytna
PS napomohlo tomu aj fakt ze mal celkom pohoromade skoro vsetky tech 3 elektrarne a mne sa podarilo odpalit 1 čo spustilo krasnu retazovu reakciu ....ktora mu zrovnala pol zaklade zo zemou +velitela heh
Ujasni si prosimta pojmi tie velke lode ktore tolko toho vydrzia su Bitevne lode-tech 3 krizniky su tech2 torpedoborce su tech 1.... a najlepsie lode maju cybrani ten jejich obojzivelny kriznik je proste genialny na zemy strasne pomaly ale ako stacionarna bateria je strasne dobry... a ma aj tech1 protiletecku obranu takze vo vacsich skupinach sa dokaze aj celkom slusne branit Anti-AirSchYzo napísal:hlavne tie velke krizniky su super dost toho vydrzia, potom este staviam torpedoborce
Ale zase UEF battle ship ma tri veze takze ma vacsiu palebnu silu ...
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Enduro3333
Medium Professional