hra od starych blizzardov(tvorcov diabla)...zasadena do londina v case ked tam prepukla invazia diablov ...velmy dobre RPG to bude ..to vam slubujem..tesite sa?
Ja som sa na to tesil z trailerov a screenov az pokial som nevidel gameplay video ktore mi prislo... otrasne, nevkusne, precackane, nerealisticke - proste ma to velmi sklamalo a odvtedy to nesledujem.
Mylis si realne a realisticke. Myslim tym celkovy dojem z hratelnosti, fyziky a tak dalej, proste mi to prislo smiesne arkadove a v podstate debilne...
určite na diablo nemá nič, prišlo mi to také celé automatické, ani som sa riadne neotočil na príšeru a zabil som ju seknutím ,také divné to je,no na hardware to neni náročné moc, takže uvidíme
je to FPS alebo RPG?? na jednom videu cisto FPS to vizeralo byt na a na druhom zas RPG je tam nejaka moznost prepnutia modu??...alebo podla "povolania " sa bude hrat v urcitom style..
hmm ... hral som to len tak 5 min ale ako... neviem fakticky dost cudny pocit.. musim to este poriadne zahrat..ale zatial dojmi nic moc... jak tu dakto napisal... ani sa poriadne neotocite na creepa a uz je mrtvy..take nemasne neslane...nemam radost zo zabijania uvidime ..
Sphinx napísal:je to FPS alebo RPG?? na jednom videu cisto FPS to vizeralo byt na a na druhom zas RPG je tam nejaka moznost prepnutia modu??...alebo podla "povolania " sa bude hrat v urcitom style..
aj aj podla nalady hras v style ako ces mozes si to prepinat
Celkom zverina ta plna verzia len kua nejako mi to drbe... takto - vcera jak som to nainstaloval som to hral asi 3 hodinky a bez mensieho problemu... dneska som to pustil a ono to po chvilku v ingame normalne minimalizuje... (proste na plochu do winu) nepadne to proste tio minimalizulava:D ... dopc nevie niekto co s tym ? mam docela chut ten pocitac rozbit tak ak niekto vie co s tym pls honem s radou
// hmm a zrazu to faka tak jak ma ... nechapem
// ale celkom diablovica toto :PP
uz to mam doma a robi mi to mensie problemy mam zostavu Intel CeleronD 3GHz , 1GB ram, GeForce 7600Gt 256mb, podla mna optimalna zostava na tu hru vobec mi ani neseka len mi robi toto, vid screen, neviete v com je problem ??
ak ta nevidia ani creepi tak vyhoda ne ? .. ale ne no urcite by som skusil preinstalovat ovladace pop. ich aktualizovat .. na grafiku .. a zostava je urcite optimalna..