Slovenska Policia
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Tak stotoznujem sa s vasimi nazormi hlavne v tom, ze ked maju zabranovat alkoholu u mladych a drogam tak to je prospesne.
A k tomu drsnemu pristupu? Ako uz viaceri spominali respekt je v ich praci potrebny, tak to preto.
Viac mi vadia niektori fakt sedliacky uplatkarsky dopravaci... Ktory ked nemaju svoj den, najdu ti na aute hocico, aby si musel platit, alebo... Ale niektori dopravni maju u mna tiez respekt, napr. ti ktori idu k nehodam (tak aj hasici, zachranari) ja by som to nezvladol
A k tomu drsnemu pristupu? Ako uz viaceri spominali respekt je v ich praci potrebny, tak to preto.
Viac mi vadia niektori fakt sedliacky uplatkarsky dopravaci... Ktory ked nemaju svoj den, najdu ti na aute hocico, aby si musel platit, alebo... Ale niektori dopravni maju u mna tiez respekt, napr. ti ktori idu k nehodam (tak aj hasici, zachranari) ja by som to nezvladol
http://www.hojko.com/policajti-t44600.html
http://www.hojko.com/kuklaci-tazkoodenc ... 58680.html
Pre pripomenutie policajti išli na kontrolu k tomu debilovi , čo nevyzeral nebezpečný a neviem presne čo robil a pri prehliadke , pichol jedného policajta do srdca
Keby tam išli namiesto obyčajných pôchodzkárov kukláči , myslím , že vinník by bol rýchlo zneškodnený
Nieto ešte diskotéky , bary a podobné akcie
Nechápem , čo Ti na tom proti srsti ...
Však je to riskovanie života ... nikdy nevieš kedy pri pravidelnej kontrole nejakého baru sa tam akurát nenachádza nejaký zločinec pod vplyvom drog , schovávajúci drogy , schopný použiť dajme tomu zbraň okamžite ...
Spitý , sfetovaný ľudia pod vplyvom dokážu neskutočné veci
btw v hlasovaní Ti chýba dôležitá odpoveď : Záleží od jednotlivca/skupiny
http://www.hojko.com/kuklaci-tazkoodenc ... 58680.html
Myslím , že je to normálne ...zelovoc napísal:k tejto teme ma inspirovali genialne zasahy PZ SR v krcmach kde hladali spitych tinedzerov so samopalmi a kuklami na hlavach. myslite si, ze je normalne ze v normalnom state dochadza k takej buzeracii ludi od silovych zloziek? moze mat takato policia akukolvek doveru? nemam nic proti tomu ked idu kuklaci naisto proti nejakym mafianom (uplne spekulujem, kedze tieto skupiny sa navzajom velmi dobre poznaju) ale nedokazem pochopit ako ich mozu vyslat proti obycajnym ludom na koncerte.
Je policia taka neschopna a hanbi sa za seba ze na kontroly podnikov, sa musi skryvat za kukly a tazke zbrane? Potrebujeme vobec takychto debilov? Musime sa okrem vytrznikov, holych lebiek, antifakov, bat aj policie?
Pre pripomenutie policajti išli na kontrolu k tomu debilovi , čo nevyzeral nebezpečný a neviem presne čo robil a pri prehliadke , pichol jedného policajta do srdca
Keby tam išli namiesto obyčajných pôchodzkárov kukláči , myslím , že vinník by bol rýchlo zneškodnený
Nieto ešte diskotéky , bary a podobné akcie
Nechápem , čo Ti na tom proti srsti ...
Však je to riskovanie života ... nikdy nevieš kedy pri pravidelnej kontrole nejakého baru sa tam akurát nenachádza nejaký zločinec pod vplyvom drog , schovávajúci drogy , schopný použiť dajme tomu zbraň okamžite ...
Spitý , sfetovaný ľudia pod vplyvom dokážu neskutočné veci
btw v hlasovaní Ti chýba dôležitá odpoveď : Záleží od jednotlivca/skupiny
lol, co sme v Bronxe?Digital napísal:Ja to chapem tú vystroja výzbroj ved zober si taku situaciu že v podniku sedí skupinka nejakých drogových dílerov a niečo pri sebe majú , díler sa začne bránit nejakou strelnou zbranou , vytiahnu aj jeho komplici a maš tu krasne divadielko... tak podla mna je to uplne normalne že si kuklač nese nejaku brokovnicu alebo samopal , psika atd...
no konkretne ja nejake spatne skusenosti s policiou nemam,
ale tie zasahy v baroch, to ci to je spravne alebo nie zavisi od mnohych faktorov, tak isto aj od konkretnej situacie, ale urcite si nemyslim ze ak clovek pocuva rozkazy tak ze ho zmlatia
A k tomu ich veku: myslim ze v zasahovych jednotkach sa clovek starsi ako 40 rokov urcite nevyskytuje...ked terajsi budu mat 40 tak ich presunu na ine oddelenie a nahradia ich mladymi
ale co by som policii vytkol je ta ich hrozna skorumpovanost a spolupraca s mafiami a kdejakymi tretimi stranami
-
Shark NX
Addict
Nie ... sme na slovensku ... nemusis byt v Bronxe aby si to zazil ... Tu sa deju rovnake veci len o tom neviemeSheep napísal:lol, co sme v Bronxe?![]()
ale co by som policii vytkol je ta ich hrozna skorumpovanost a spolupraca s mafiami a kdejakymi tretimi stranami
A zase Skatulka Krabicka
Skorumpovany je jeden dvaja nie Cely Policajny zbor
-
p4ra
Redeemer
Ja bohuzial policii neverim, odkedy:
- mi ukradli 13 bicyklov, odkedy som na Slovensku (nikdy s tym nic nespravili, ani sa len neozvali)
- mi prepichli koleso, odtrhli spatne zrkadlo, poskrabali dvakrat auto.. (tiez nikdy s tym nic nespravili)
- nam skoro vykradli zlatnictvo, po tyzdni aj zabudli, ze sa tam vobec nieco dialo
- mi dali neopravnenu pokutu, i ked som jasne ukazal, ze obmedzenie rychlosti tam nebolo, lebo tabula tam nebola
... a tak dalej. Bohuzial, ale nemam v nich velku doveru.
- mi ukradli 13 bicyklov, odkedy som na Slovensku (nikdy s tym nic nespravili, ani sa len neozvali)
- mi prepichli koleso, odtrhli spatne zrkadlo, poskrabali dvakrat auto.. (tiez nikdy s tym nic nespravili)
- nam skoro vykradli zlatnictvo, po tyzdni aj zabudli, ze sa tam vobec nieco dialo
- mi dali neopravnenu pokutu, i ked som jasne ukazal, ze obmedzenie rychlosti tam nebolo, lebo tabula tam nebola
-
Hotwire
Addict
sry za ot ale odkial pochadzas?p4ra napísal:Ja bohuzial policii neverim, odkedy:
Mne policajt dal pokutu za to ze som presiel po trave.200Sk.No ale tak ze policajti niesu svine?Clovek si v tomto state nemoze nic robit.Situacia Taliansko vs Slovensko.
Ked som bol v taliansku vsade bolo preplnene namestie aj ulicky a ludia si lietali na bicykloch trebars aj 4ja na jednom bicykli co som najviac videl a policajt nepovedal ani slovo iba sa usmial.Alebo pri jednom bare sa bolo ovnkajsie posedenie a cele ludstvo co islo tou ulickou muselo prejst stredom toho posedenia.Ani jeden clovek a ani jeden policajt nepovedal ani slovo ... Situacia u nas : veziem kamarata na volante a uz ma zdrbe policajt ze co si dovolujem ze sa to nesmie etc ... prejdem cez travu a nahana ma na aute a zabije mi pokutu ... Preco len v nasom s prepacenim posranom slovensku musia byt taky sprosti policajti?Nemam dobru skusenost ani s jednymi.A este taka jedna perlicka co sa stala otcovi.Zaplatil si v jednom shope bicykel a mal si po neho prist na druhy den.Tak sa vybral na starom bicykli a ako isiel tak ho policajti zastavili odkial ma dva bicykle.Ze ci neukradol a taketo somariny ... nasi policajti su obycajni hlupaci ... cest vynimkam
Ked som bol v taliansku vsade bolo preplnene namestie aj ulicky a ludia si lietali na bicykloch trebars aj 4ja na jednom bicykli co som najviac videl a policajt nepovedal ani slovo iba sa usmial.Alebo pri jednom bare sa bolo ovnkajsie posedenie a cele ludstvo co islo tou ulickou muselo prejst stredom toho posedenia.Ani jeden clovek a ani jeden policajt nepovedal ani slovo ... Situacia u nas : veziem kamarata na volante a uz ma zdrbe policajt ze co si dovolujem ze sa to nesmie etc ... prejdem cez travu a nahana ma na aute a zabije mi pokutu ... Preco len v nasom s prepacenim posranom slovensku musia byt taky sprosti policajti?Nemam dobru skusenost ani s jednymi.A este taka jedna perlicka co sa stala otcovi.Zaplatil si v jednom shope bicykel a mal si po neho prist na druhy den.Tak sa vybral na starom bicykli a ako isiel tak ho policajti zastavili odkial ma dva bicykle.Ze ci neukradol a taketo somariny ... nasi policajti su obycajni hlupaci ... cest vynimkam
-
Shark NX
Addict
Este raz hovorim Problem nikdy nevznika na jednej strane ...
Policajti su ku*** lebo Mi dali pokutu ze som SIEL PO TRAVNIKU
Bud rad ze mas Policajta ktory to sleduje ...
Alebo Viezol si kamarata na riaditkach a ma spi****
No idiot sprosty ze sa opovazil na teba prehovorit ...
Mama ti povie nejedz tie voskovky lebo ti bude zle ... ty na nu zacnes nadavat ze je pi** atd ... ze ta obmedzuje ...
Thats the situation naco provokujes ??
No idiot sprosty ze sa opovazil na teba prehovorit ...
Mama ti povie nejedz tie voskovky lebo ti bude zle ... ty na nu zacnes nadavat ze je pi** atd ... ze ta obmedzuje ...
To by ma len zaujímalo, čo za klapky to mal na ušiach ten flautista (či trubkar), že nepočul tzv. útok hlukom.
-Osobne neverím tomu, že mal zavrete oči a nevšimol si raziu. Mal som suseda, čo dostal koltom po hlave. Tiež razia, policajti hučali, kričali všetci k zemi, on sa otočil (frajer), že čo ma znamenať a už letel k zemi.
-Myslím, že policajti konali spravne. Taketo akcie maju byť rychle a ide prave o ten moment prekvapenia. Keby sa s tými ludmi srali, zasa by všetci nadavali, že jaky blby kuklači, na zapade sa tak neseru.
-Osobne neverím tomu, že mal zavrete oči a nevšimol si raziu. Mal som suseda, čo dostal koltom po hlave. Tiež razia, policajti hučali, kričali všetci k zemi, on sa otočil (frajer), že čo ma znamenať a už letel k zemi.
-Myslím, že policajti konali spravne. Taketo akcie maju byť rychle a ide prave o ten moment prekvapenia. Keby sa s tými ludmi srali, zasa by všetci nadavali, že jaky blby kuklači, na zapade sa tak neseru.
Podla mna je dobre ze robia take zasahy.. na maloletych ktori konzumuju alkolhol by som povolil aj aby ich bili zeleznymi tycami... Potom tak vyzera nase mesto a stat ked od 14 uz kazdy je v piatok na sracky.. tatiez ine individua ako fetakov a inych... Kazda normalna spolocnost by sa proti tomu mala tvrdo postavit a nerespektovat to... Poriadok si v state treba urobit, a co sa tyka mafianov a takych veci mafia je skoro v kazdej krajne ale vacsiny obyvatelstva sa otazky mafie vobec nedotykaju.. preto je to pre nich asi menej dolezite..
Kamarat prosim ta precitaj si to este raz.Na slovensku sa berie ako provokacia uz to ze sa mrzko kuknes na policajta.A prosim ta precitaj si aj tu cast o Taliansku.Mi sme proste moralne zastaraly stat za opicami kde kazdy potrebuje kazdeho drbat ...Shark NX napísal:Este raz hovorim Problem nikdy nevznika na jednej strane ...
No idiot sprosty ze sa opovazil na teba prehovorit ...![]()
Mama ti povie nejedz tie voskovky lebo ti bude zle ... ty na nu zacnes nadavat ze je pi** atd ... ze ta obmedzuje ...![]()
ad erytro : keby keby ... spekulacie.Samozrejme myslim ze by som vravel inac ale preto aby som nebanoval ze mi niekto bike ukradol tak tomu predchadzam.A vezmi si to tak.U nas v meste zabili dvoch mladych ludi +-30 rokov.Co s tym spravili nasi policajti?S prepacenim hovno.Mas este nejake pochybnosti o dolezitosti tohto organu na takychto miestach ked dovolia zabijat ludi?Vies ked ja budem mat 40 rokov a 2 deti tak asi nebudem rozmyslat tak ako teraz ... ale ver tomu ze mi nebude dvakrat prijemne ked mi zabiju v meste decko len kvoli tomu ze nejaky curak sledoval ci niekto nepresiel cez travu.Uz sa chapeme?
-
Runes
Addict
No 13 bicyklov ty si iny cavop4ra napísal:Ja bohuzial policii neverim, odkedy:
osobne tomu ver lebo on sam povedal ze mal zavrete oci, ten sused no ked sa otocil ten policajt nemohol vedet ci nahodou nedrzi zbran a ked sa otoci tak mu to napali rovno do xichtu tak ho radsej zrusil ono to neni sranda im tam fakt ide o zivot proste trosku hlupe ale ja v sluzbe ked si dakto vyvrtne clenok nepocitam s tym ze zajtra bude behat ale automaticky tvrda fixacia apredpokladam poskodene tkanivo proste ja nemam rontgenove oci a oni nevidia do buducnosti takze plati POCITAJ S TYM NAJHORSIM a tak sa rozhodni.Frikso napísal:To by ma len zaujímalo, čo za klapky to mal na ušiach ten flautista (či trubkar), že nepočul tzv. útok hlukom.
A otom bicyklovani a travniku to tu uz bolo spomenute zakony su nato aby sa porusovali vsak
ano uz len zacni zit v tom ze co ak zastrelia tvoje deckoDieg0 napísal:Kamarat prosim ta precitaj si to este raz.Na slovensku sa berie ako provokacia uz to ze sa mrzko kuknes na policajta.A prosim ta precitaj si aj tu cast o Taliansku.Mi sme proste moralne zastaraly stat za opicami kde kazdy potrebuje kazdeho drbat ...
ad erytro : keby keby ... spekulacie.Samozrejme myslim ze by som vravel inac ale preto aby som nebanoval ze mi niekto bike ukradol tak tomu predchadzam.A vezmi si to tak.U nas v meste zabili dvoch mladych ludi +-30 rokov.Co s tym spravili nasi policajti?S prepacenim hovno.Mas este nejake pochybnosti o dolezitosti tohto organu na takychto miestach ked dovolia zabijat ludi?Vies ked ja budem mat 40 rokov a 2 deti tak asi nebudem rozmyslat tak ako teraz ... ale ver tomu ze mi nebude dvakrat prijemne ked mi zabiju v meste decko len kvoli tomu ze nejaky curak sledoval ci niekto nepresiel cez travu.Uz sa chapeme?
-
Shark NX
Addict
Ano moralne zastaraly stat kvoli tomu ze policajt nema vsetko v pi**Dieg0 napísal:Kamarat prosim ta precitaj si to este raz.Na slovensku sa berie ako provokacia uz to ze sa mrzko kuknes na policajta.A prosim ta precitaj si aj tu cast o Taliansku.Mi sme proste moralne zastaraly stat za opicami kde kazdy potrebuje kazdeho drbat ...
Super ...
A mrsko sa na Policajtov nepozera ...