Policajti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate Radi Polišov?

ANO
29
7%
NIE
76
19%
NEZNAŠAM ICH
75
19%
JE MI TO JEDNO
64
16%
ROBIA SVOJU PRACU
147
38%

Celkom hlasov: 391

Curtis Jackson
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Policajti

Príspevok od používateľa Curtis Jackson »

uz sa vam stalo ze vas nahanali fizli alebo nečo podobne?mne hej presne v stredu(alebo v utorok) isli sme s kamošmi len tak kupil som kyslu smotanu dal som do toho hovno a kamoš (baguvix asi ho znate) ho j**** na kapotu auta jedneho debila....(zajtra).... pridem so školi a mama hovori ze tu boli fizli a čo som zase robil... takže foter toho debila s fizlami prišli ku mne a všetko to j**** na mna a ja som nič nespravyl!!! to bol baguvix k****

aj vam sa to uz stalo?

//edit by uplink: pridana moznost "je mi to jedno" :)
//edit by mastermind: pridana moznost "robia svoju pracu" :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

kto ti moze za to ze robite kktiny?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ano, stalo sa mi podobne, ked som bol mensi [cca 15r] som siel cez most a vyplul som zuvacku, dole isli auta [a policajti] slahlo im to na okno, vybehli autom hore ku mostu a povedali ze som im hodil kamienok na okno a zacali buzerovat...nj je to z casti moja chyba a z casti ich jednoduchost. Ale nejako mi to extra nevadi :)
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

policajti su len taki mali vychcani hajzli...
tam kde maju byt nikdy nie su, ale minule idem so psom na prechadzku a normalne ma zastavili, ze ci mam za psa zaplateny poplatok...co som samozrejme mal...
Robili sa tak strasne doleziti...vysielackou volali na zakladnu tam to overovali...ty kokos take nervy som mal...
a ked sme naburali autom tak tam prisli za 1 HODINU, dobre pocujete - hodinu...hajzli
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

SatchBoogie napísal:policajti su len taki mali vychcani hajzli...
tam kde maju byt nikdy nie su, ale minule idem so psom na prechadzku a normalne ma zastavili, ze ci mam za psa zaplateny poplatok...co som samozrejme mal...
Robili sa tak strasne doleziti...vysielackou volali na zakladnu tam to overovali...ty kokos take nervy som mal...
a ked sme naburali autom tak tam prisli za 1 HODINY, dobre pocujete - hodinu...hajzli
plne suhlasim
minule sme isli autom a na zadnom sedadle nebol jeden priputany a samozrejme 500,-Sk Asi o dva dni na to som videl ako jeden s BMW 7 ide po meste 150km/h ale to uz nevideli a pri tom merali rychlost
robeno
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robeno »

mne sa stala minuly rok tiez taka hluz.. bolo cca 10 hodin vecer. som siel cez prechod pre chodcov na cervenu... velice zapli hukacky a zacali po mne vykrikovat ze nech zastavim, co robim ze ci som slepy.. ma ani nikdy nenapadlo ze za takuto banalnost by ma mohol niekto zastavit.. velice zacali so mnou spisovat nejake papiere.. :lol: a pak isli okolo nas nejaky traja naje*any chalani co po nich zacali vykrikovat ze su k*koti.. ma pustili a rozbehli sa po chlapcoch.. pak som uz len videl jak tam jedneho mlatili.. ale to som uz radsej isiel domo.. kym mam od policajtov pokoj je viac menej-menej ''jedno'' co robia.. :roll:
uNreal_saTch^
Professional
Professional

brat potreboval v blave prejst cez dialnicu (jasne ze sa to nesmie) ale nebol tam prechod...dali mu 1000.- pokutu, pochopite to negdo??? :?
robeno
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

SatchBoogie napísal:brat potreboval v blave prejst cez dialnicu (jasne ze sa to nesmie) ale nebol tam prechod...dali mu 1000.- pokutu, pochopite to negdo??? :?
1000 je vela, lae robil nieco co sa nesmie.. :idea: ber to tak.. keby nahodou ho zrazilo auto. myslim ze tych 1000 sk je vystraha aby sa to neopakovalo..
uNreal_saTch^
Professional
Professional

robeno napísal:1000 je vela, lae robil nieco co sa nesmie.. :idea: ber to tak.. keby nahodou ho zrazilo auto. myslim ze tych 1000 sk je vystraha aby sa to neopakovalo..
no tak ale najblizsi prechod bol asi 10km a potreboval prejst z nejakeho obchodu do roboty...tak by som sa pozrel kto by siel naokolo... :wink:
whiteronie
Expert
Expert

Príspevok od používateľa whiteronie »

ALL COPS ARE BASTARDS!
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

su to proste swine ked som mal 10 foter mi postaval motorku(vrazil do nej asi 40 tisic) nijaky zasraty cigani mi ju ukradli (moj dedo to ešte aj vydel)nahlasili sme to na policiu a nič velke hovno nič nerobili povedali že určite ju najdu a velky prd

// ale rata sa mi ako ste hlasovali (zatial) nikto nedal ano (ani nie ale zato "neznašam ich") haha

// Skus nerozdelovat svoje reakcie na viac prispevkov po sebe- ak si na nieco zabudol, pouzi moznost "uprav" (vpravo). Edited by Tomasito
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Ja sa poznam s jednym policajtom a je to fajn chlapik, preco ich nemate radi? Ved to su ludia ako my ostatni. Mozno sdu niektori, ktori su trochu prisnejsi, ale inac v pohode :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Nemam rad fizlov. Tych, ktori su v pohode a robia svoju pracu dobre- nespreneverili sa svojmu poslaniu je naozaj malo, IMHO.

Edit: Vyhovorky, ze nie su adekvatne zaplateni nie su ospravedlnenie, BTW.
robeno
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

MystiQ napísal:Ja sa poznam s jednym policajtom a je to fajn chlapik, preco ich nemate radi? Ved to su ludia ako my ostatni. Mozno sdu niektori, ktori su trochu prisnejsi, ale inac v pohode :wink:
aj ja poznam par policajtov.. je dobre mat taketo znamosti.. mne to dooost krat aj pomohlo...
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

SatchBoogie napísal:policajti su len taki mali vychcani hajzli...
a ked sme naburali autom tak tam prisli za 1 HODINU, dobre pocujete - hodinu...hajzli
Keď sme boli na dovolenke, niekto nám vykradol auto - rovno pred hotelom (zobrali rádio a dajaké náradie). A tí deb*li prišli až o 2 hodiny. A aj tak sa to rádio nikdy nenašlo.

Je pravda, že keby policajti neboli, bol by tu nenormálny bordel. Niektorí fízli svoje postavenie zneužívajú. Napríklad bolo v správach, ako policajti zbili nejakého človeka za malý priestupok. Alebo obchodujú so zhabanými drogami, atď.
Navravím, že všetci sú takí, ale niektorí sú fakt deb*li.
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

robeno napísal:aj ja poznam par policajtov.. je dobre mat taketo znamosti.. mne to dooost krat aj pomohlo...
mne to zatial nepomohlo, ale je to fajn poznat takeho cloveka :wink:
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

zevraj si robia svoju pracu to je riadna kktina ved napriklad ten moj pribeh ha fuj
su to proste swine ked som mal 10 foter mi postaval motorku(vrazil do nej asi 40 tisic) nijaky zasraty cigani mi ju ukradli (moj dedo to ešte aj vydel)nahlasili sme to na policiu a nič velke hovno nič nerobili povedali že určite ju najdu a velky prd
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Policajti

Príspevok od používateľa deblasco »

Curtis Jackson napísal:uz sa vam stalo ze vas nahanali fizli alebo nečo podobne?mne hej presne v stredu(alebo v utorok) isli sme s kamošmi len tak kupil som kyslu smotanu dal som do toho hovno a kamoš (baguvix asi ho znate) ho j**** na kapotu auta jedneho debila....(zajtra).... pridem so školi a mama hovori ze tu boli fizli a čo som zase robil... takže foter toho debila s fizlami prišli ku mne a všetko to j**** na mna a ja som nič nespravyl!!! to bol baguvix k****
aj vam sa to uz stalo?
kamarat fajka, mas stastie ze si to nehodil na moje auto lebo takych rozmaznanych zasranov trham na dve casti a posielam ich spat do skolky...
od nudy neviete co robit robite somariny a potom sa cudujete ze niekto na vas zavola fizlov, a samozrejme, fizly su ti zli... sa zobud konecne, precitni do reality, ten RAP ti spliecha na majak...
co si do prdele o sebe myslis? ze mozes robit cokolvek sa ti zachce??? len tak dalej a v base ti nejaky teply vymeteny cigan natrhne prdel, pretoze tvoj tatko ta zo vsetkeho tahat nebude...

asi tolko som xcel povedat k teme... :)
madonna1
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa madonna1 »

deblasco:
uplny suhlas :!: :!:
kazdy moze vystrajat somariny, ale len do urcitej miery....
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Hej deblasco nekedy sa dohodne pojdeme daco hadzat co ty nato?hmm

ak hadzat tak do dunaja, ak spolu tak teba...
vybav si termin s mojou sekretarkou... :twisted:
deblasco
Napísať odpoveď