ja som videl video HL1 za 50 minutŠu-Do napísal:slusne.. akoze je to take ako som videl videa z Doom2 a Duke Nukem.. za 20 minut...
proste presne to ma nacvicene co a kde robit.. tak ako aj typek co presiel HL2 za hodinu 50 minut tusim..
Portal
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nepoznate nejaku stranku na download map na tuto hru? Zakladne lvly som presiel za 2 hodinky advanced som nedal vsetky ale nejak ma nebavia lebo je to skoro to iste jak normal a tie challenges tiez nic pre mna aby som sa roztrhal jak rychlo to dam
Inac skvela hra
jednu som stiahol tu, je docela dobra ale maximalne kratka
http://hl2.vokr.com/Downloads/4842.zip
stoji za vyskusanie
jednu som stiahol tu, je docela dobra ale maximalne kratka
stoji za vyskusanie
mapy mas tu
http://www.fpsbanana.com/maps/games/296
-
blazer
Professional
Dik moc na fps banana chodim skoro kazdy den ale portal mapy ma tam hladat nenapadloToy M@ch!n3 napísal:mapy mas tuhttp://www.fpsbanana.com/maps/games/296
k+
-
Mek
Addict
najgenialnejsia hra poslednej doby, ani si nespominam, pri ktorej hre som sa tak dobre bavil...
mam prejdene aj advanced levely, no je to uchvatna hra fakt
nasiel som na nete aj nejake user maps, ale tie su strasne sh1tne - full bright a pod. blaznoviny, take hrat nebudem... tak mi napadlo, ze vyrobim nejaky vlastny level (skusit mozem).
Btw. v tomto linku ma byt login "cjohnson" a heslo "tier3", je to napisane v hre v tusim 17tom leveli
Zadajte si prikaz "apply", celkom zaujimavy bonus content k hre 
mam prejdene aj advanced levely, no je to uchvatna hra fakt
nasiel som na nete aj nejake user maps, ale tie su strasne sh1tne - full bright a pod. blaznoviny, take hrat nebudem... tak mi napadlo, ze vyrobim nejaky vlastny level (skusit mozem).
Btw. v tomto linku ma byt login "cjohnson" a heslo "tier3", je to napisane v hre v tusim 17tom leveli
mne to heslo tier3 nexce zozrat
.. inac vo sne by ma nenapadlo sledovat vsetky napisy po stenach za ucelom mozneho pouzitia na stranke apperture science
.. ale paci sa mi ako to prepojili, cosi podobne ako v Enter the Matrix bola ta konzola na háčkovanie
//edit .. tak som sa dostal a... ndpc toto si anglicky nehovoriaci clovek nevychutna.. skoda pre mna
//edit .. tak som sa dostal a... ndpc toto si anglicky nehovoriaci clovek nevychutna.. skoda pre mna
-
Mek
Addict
jjjj a stiahol som si aj dodatocne mapy z fpsbanana, k+ za link na ne, vyzera to skvele
tiez odporucam, ak vas tato hra tak chytila 
inac na tej webstranke po prihlaseni niektory z prikazov vam aj vypise historiu aperture science - dozviete sa tam, kto je "cjohnson", preco ma heslo "tier3", a tiez o supereni aperture science s black mesou a pod. naozaj chutovka
inac na tej webstranke po prihlaseni niektory z prikazov vam aj vypise historiu aperture science - dozviete sa tam, kto je "cjohnson", preco ma heslo "tier3", a tiez o supereni aperture science s black mesou a pod. naozaj chutovka