P.S-pouzil som hladanie v ziadnej teme som nic nenasiel
Bratislava-pekne miesta
Bratislava-pekne miesta
nazdar pani po dlhsej dobe zakladam temu ktora je nasmerovana hlavne na Bratislavcanov.Kedze nie som z BA a moja priatelka studuje v BA slubil som jej ze za nou pridem do BA a ze stravime pekny vecer.Preto by som sa chcel spyta kedze nepoznam az tak dobre BA chcem sa Vas spytat na nejake specialne pekne miesta a ak by sa Vam dalo aj nejaky presnejsi popis kde sa to nachadza..napr. nejake cajovne ktore budia atmosferu Japonska alebo aj hocijaka luka,kopec odkial sa da pozorovat mesto alebo hviezdy..skratka kedze nie som v BA kazdy den chcem s nou prezit den na ktory nezabudne...Dakujem kazdemu za odpoved
z podnikov by som odporucil podla toho, co presnejsie mas na mysli.
ak chces podniky s hudbou, tak jednoznacne bastion. su tam sice postarsi ludia (podaktori vravia, ze je to podnik pre fotrovcov), ale hudba je tam skvela. jimmyho handrixa tam raz niekto hral, nieco od guns and roses a celkovo taka pohodova hudba. hlavne nevtierava. zalezi len na tebe kam si sadnes. odporucal by som sediet viac vzadu. vtedy sa da aj vnimat hudbu a zaroven kecat. na obchodnej je taky jeden fajn obchod. vola sa to bagel. taky mensi "donut shop". su tam "donuty" vsetkeho druhu. zatial som tam nestravil vela casu, ale tu chvilu co som tam bol, tak mi to pripadalo celkom prijemne.
ak nechces kvasit v podniku, tak fajn miesto na oddych je koliba. prechadzka od zastavky trolejbusu az k bufetom je celkom fajn. hore si mozte dat pecenu klobasu s pivom alebo ribezlak a ist k lanovke. lanovku by som urcite odporucil
ak chces podniky s hudbou, tak jednoznacne bastion. su tam sice postarsi ludia (podaktori vravia, ze je to podnik pre fotrovcov), ale hudba je tam skvela. jimmyho handrixa tam raz niekto hral, nieco od guns and roses a celkovo taka pohodova hudba. hlavne nevtierava. zalezi len na tebe kam si sadnes. odporucal by som sediet viac vzadu. vtedy sa da aj vnimat hudbu a zaroven kecat. na obchodnej je taky jeden fajn obchod. vola sa to bagel. taky mensi "donut shop". su tam "donuty" vsetkeho druhu. zatial som tam nestravil vela casu, ale tu chvilu co som tam bol, tak mi to pripadalo celkom prijemne.
ak nechces kvasit v podniku, tak fajn miesto na oddych je koliba. prechadzka od zastavky trolejbusu az k bufetom je celkom fajn. hore si mozte dat pecenu klobasu s pivom alebo ribezlak a ist k lanovke. lanovku by som urcite odporucil
pisal si ze chces cajovnu, tak ti mozem odporucit cajovnu u veseleho slona, na radlinskeho, mas tam vyborne spojenie autobusom c 94, 31,39(zastavka vazovova) cize prakticky s celej bratislavy, autobusy ti stoja hned vedla cajovne cize v tomto smere pohodka, je tam fakt skvelo, take to spravne "intimco" pohodova muzicka, nie moc nahlas, len take podfarbenie a mas tam dva "kutiky" ktore su priams tvorenie na pobyt s priatelkou, da sa tam na ne aj lahnut, pohodova obsluha a sukromie, velmi dobra cajovna je aj My a Mama na obchodnej, no tam je atmosfera skor taka "kolektivnejsia" cize neviem ci je to najvhodnejsie ak chcete byt samy, no takysto je tam fakt skvelo, prijemne chvile mozes zazit aj v cokoladovni na michalskej, siroky vyber roznych varenych cokolad a inych maskrt, takysto dobra atmosfera a prijemne prostrediedOg napísal:chalani dikes moc uz som pozistoval blizsie info o podnikoch co ste doporucili naozaj vdaka ale potreboval by som neco na cely den viete od rana a tak lebo tieto napady by som skor zvolil k veceru!ak vas nieco napadne smelo piste
p.s. u veseleho slona otvaraju cez tyzden o druhej(vikend o stvrtej), u my a mamy o jednej(vikend o tretej) v cokoladovni neviem
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Cez deň: V lete je to jasné(sad Janka Kráľa, medická etc.), ale teraz je ot obtiažnejšie, ale bol by som za klasické kaviarne na napr. obchodnej, skočte na bagel, napr v Cofee & Co. majú veľmi pohodlné sedenie, potom sa môžete poprechádzať po meste a tak...
Večer: Na večer mám dva tipy. Jeden je moja obľúbená kaviareň EXIT. Je to malá kaviareň krížená s galériou. Atmosféra je tam proste neopísateľná a je tam jedno veľmi dobré miesto pre páriky aj mierne separované od zvyšku kaviarne. Svojho času som tam brával aj moje známosti a všetky boli nadšené
Druhé, čo by som Ti poradil je malá (ale fakt že malinká) kaviareň - Park Live. Je to pri šafku, kúsok od štúdia (divadla) F12. Je tam vážne fantastická atmosféra tvorená nábytkom v koloniálnom štýle a sú tam dve miesta ako stvorené pre páriky...
Samozrejme fajn sú aj miesta, čo napísali kolegovia predomnou...
Večer: Na večer mám dva tipy. Jeden je moja obľúbená kaviareň EXIT. Je to malá kaviareň krížená s galériou. Atmosféra je tam proste neopísateľná a je tam jedno veľmi dobré miesto pre páriky aj mierne separované od zvyšku kaviarne. Svojho času som tam brával aj moje známosti a všetky boli nadšené
Druhé, čo by som Ti poradil je malá (ale fakt že malinká) kaviareň - Park Live. Je to pri šafku, kúsok od štúdia (divadla) F12. Je tam vážne fantastická atmosféra tvorená nábytkom v koloniálnom štýle a sú tam dve miesta ako stvorené pre páriky...
Samozrejme fajn sú aj miesta, čo napísali kolegovia predomnou...
pripajam sa, tiez odporucam tuto cajovnuFall napísal:pisal si ze chces cajovnu, tak ti mozem odporucit cajovnu u veseleho slona, na radlinskeho, mas tam vyborne spojenie autobusom c 94, 31,39(zastavka vazovova) cize prakticky s celej bratislavy, autobusy ti stoja hned vedla cajovne cize v tomto smere pohodka, je tam fakt skvelo, take to spravne "intimco" pohodova muzicka, nie moc nahlas, len take podfarbenie a mas tam dva "kutiky" ktore su priams tvorenie na pobyt s priatelkou, da sa tam na ne aj lahnut, pohodova obsluha a sukromie...
Ešte tu nebola spomenutá Čajovňa v podzemí. Je to v centre mesta na pešej zóne v podzemí pod Zychiho palácom. Zpomedzi týchto bratislavských čajovní je to moja najobľúbenejšia, no odporúčam tam ísť tak o 15 (vtedy otvárajú) lebo potom tam už volne miesto určite nenájdeš.
-Na pitie odporúčam ľadový čaj Ice Redbush, z horúcich ovocný Indianske leto, prípadne zelený Green Monkey.
- Tiež by som pouvažoval nad kinom v Auparku (okolo tej 11 už premietajú a nie je to narvané), potom chutný obed v reštauračnej zóne, neskôr prechádzka sadom Janka Kráľa. Je to všetko na jednom mieste, samozrejme všetko závisí od tvojho rozpočtu.
-Odtiaľ sa dá pekne pešo po novom moste prejsť do čajovne, je to docela blízko, po čajovni by som ju zobral na spomínaný Hrad (opäť pešo vpohode zvládate) alebo na kamzík/do televíznej veže na kávu. (Tam pešo určite nechodťe
)
-Na pitie odporúčam ľadový čaj Ice Redbush, z horúcich ovocný Indianske leto, prípadne zelený Green Monkey.
- Tiež by som pouvažoval nad kinom v Auparku (okolo tej 11 už premietajú a nie je to narvané), potom chutný obed v reštauračnej zóne, neskôr prechádzka sadom Janka Kráľa. Je to všetko na jednom mieste, samozrejme všetko závisí od tvojho rozpočtu.
-Odtiaľ sa dá pekne pešo po novom moste prejsť do čajovne, je to docela blízko, po čajovni by som ju zobral na spomínaný Hrad (opäť pešo vpohode zvládate) alebo na kamzík/do televíznej veže na kávu. (Tam pešo určite nechodťe
-
SpartakuS
Medium Expert
nooo potom ece cajovna na zamockej mas to hned pod hradom takze prechadzka na slavin abo hrad... sa da.... ale v tejto cajovni je skoro stale plno.... a je to skor pre partie ako pari... ale da sa...
potom kolegovia co napisali... kopec nooo kolyba , alebo ak by sa ti chcelo ... trochu od ruky ale v devinskej ... kopec sandberg... uzasny zapad slnka sa da odtial pozorovat.... alebo esete prechadzka popri dunaji a zastavit sa mozes v nejakom podniku na korze... good luck