Také jednoduché.. (možno až príliš), ja by som akurát dal o jeden bod menšie písmo a trochu upravil zarovnanie textu v nadpise.. "Vitajte", nech je nižšie položené hneď nad čiarou (ako máš nadpisy menu). Takto vyvýšené sa mi to nepáči..
všade, hlavne samotný text.. tie "naj produkty" aj o dva čísla menšie písmo.
Dizajn.. hovorí sa, že v jednoduchosti je krása.. ale toto je podľa mňa až príliš jednoduché. Možno by sa tam niečo hodilo doplniť.. možno aspoň jeden oblúčik..
brm napísal:všade, hlavne samotný text.. tie "naj produkty" aj o dva čísla menšie písmo.
Dizajn.. hovorí sa, že v jednoduchosti je krása.. ale toto je podľa mňa až príliš jednoduché. Možno by sa tam niečo hodilo doplniť.. možno aspoň jeden oblúčik..
uz som to zmensil co na to povies teraz? a s tym oblusikom si neviem rady bo css velmi neovladam ak by si mal dake rady tak sem s nimi
Mne sa to celkom páči... Len farebná kombinácia pozadie/farba textu - niečo čitaťelnejšie by nebolo? Aby tam bol väčší kontrast, napr. čierne písmo. A nepísať "zátvorku, potom medzeru a potom text": Namiesto: školy ( zamestnanci, rodičia a pod. ). píš normálne: školy (zamestnanci, rodičia a pod.). - nebude to rozbíjať formátovanie textu.