Pridal som hlasovanie, kedze by sa tazko vyberal jeden zaner, tak som to skusil nejak spojit, aby sa z toho dalo vybrat. U mna su to komedie, akcne, detektivne, vojnove, aj dramy, aj animovane..., no proste tie s vyssim hodnotenim na IMDB.com a CSFD.cz.
Dobre horrory (aj typu masaker -vyvrazdovacky- ale radsej mam kklasiky a horrory v pravom slova zmysle) dalej milujem komedie - a najviac take parodie najvacsie trapne joke a tak (epic movie,scary mov. , a taketo haluze) a ked je dobry film kuknem si aj dramu a tak.. napr mam rad mafianske filmiky (godfather) a vlastne vacsinu co je v TOP ci uz v imdb alebo csfd...
hojko napísal:Pridal som hlasovanie, kedze by sa tazko vyberal jeden zaner, tak som to skusil nejak spojit, aby sa z toho dalo vybrat. U mna su to komedie, akcne, detektivne, vojnove, aj dramy, aj animovane..., no proste tie s vyssim hodnotenim na IMDB.com a CSFD.cz.
jj,dobre ale myslim ze horory a sci-fi sa moc dokopy nehodia
hojko napísal:Pridal som hlasovanie, kedze by sa tazko vyberal jeden zaner, tak som to skusil nejak spojit, aby sa z toho dalo vybrat. U mna su to komedie, akcne, detektivne, vojnove, aj dramy, aj animovane..., no proste tie s vyssim hodnotenim na IMDB.com a CSFD.cz.
a kam sa radi napr Gladiator ??? ale Inak asi Sci Fi bo stargate SW a podobne to mozem aj horrory ale tam sa clovek skor nasmeje a potom vojnove a pak tie halusky ako policajt s beverly hils ci jak to pise a podobne
Rad si pozriem kazdy film ktory ma hlavu a patu [, a cudovali by ste sa ze aj medzi sci fi sa take najdu ] takze sa to neda klasifikovat obcas sa mi jednoducho stane ze film mi da viac nez som cakal ale to je hlavne od situacie v akej sa nachadzam taze sa mi zaryje do hlavy a nieco mi da . obcas je to romanticky obcas len taka komedia ale prevazuju trillery ...vynechavam v poslednej dobe akcaky
Spravit zoznam sa ako taky neda, najma pokial sa da dat len jeden hlas. Podla mna kategoria komedie, rodinne, animovane... patri k sebe, v tom problem, nevidim, rovnako ako akcne, vojnove a podobne... Ale horror & sci-fi je tazke zadelit k niecomu, takze to dam radsej osobitne.
Hmm tazka otazka u mna to zalezi od nalady a od toho s kym to pozeram ...... takze ak s kamaratmi alebo tak tak zväcsa niejaka blazniva komedia po pripade niejaky napinavy akcny film ... ak pozeram sam alebo len tak doma vysedavam v pohode si kuknem i dramu typu Crash a filmy s hlbsim vyznamom ma neraz beru takze nemam problem .....v ankete som nehlasoval lebo vazne netusim co pozeram asi najradsej a tak nooo ...akurat tak horrory nemusim
v poslednej dobe mám rada také oddychovky - čiže romantické, rodinné, animované a najmä komédie - čiže som hlasovala za prvú možnosť. Vlastne mám rada aj na základe skutočnej udalosti, thrillery a drámy. Ale v podstate mi nevadia žiadne okrem historických, priveľmi akčných a mysterióznych.
tam kde su cierny herci , nejake drogy ,
potom mam rad dobre komedie aj tinegerske ....( kde su pekne caje a znova cernosi )
tiez filmy z vazenskeho prostredia.
a potom samozrejme filmy kde je ROBERT DENIRO
cize aj filmy na mafiansku notu
horory su u mna uplne ale uplne na dne rebricka ...
ja pozeram asi vsetko...najviac asi komedie, sci fi napriklad Pana Prstenov by som vedel pozerat dookola...a este aj dokumentarne... ale nemam rad romanticke filmy