Aky mate uces?
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
momentálne v cope, ale bežne nosievam rozpustené. Vzadu dlhšie (pod lopatky) vpredu kustik kratsie (pod plecia) ale este nechávam rásť. Rovné, iba okolo uší trocha zvlnené (mokré vlasy si začesávam dozadu a tak nechám uschnúť, ale keď idem von tak ich mám voľne rozpustené, nie začesané). Jo a dosť často sa mi zvyknú kadejako krútiť pri konci, ale s tým neviem bojovať, tak to neriešim, keď ešte podrastú, malo by sa to snáď spraviť samo.
-
papillonbubu
Expert
správa
No ja som po roku a pol zmenil účes a zo zarovnaných dlhších vlasov /podobne ako pan minister Kaliňak/ som prešiel na krátke vlasy /podobne ako pán minister Počiatek/ - teda trochu širší pás dlhších vlasov a po bokoch na 12 milimetrov
btw. mama sa ma pýta vždy že ako sa idem dať ostríhať a kedže kalinak bol prvý, počiatek druhý že koho dalšieho si vyberiem z vlády - a ja že nabudúce idem na Valentoviča
Kto nepochopil, tak valentovič je plešatý
btw. mama sa ma pýta vždy že ako sa idem dať ostríhať a kedže kalinak bol prvý, počiatek druhý že koho dalšieho si vyberiem z vlády - a ja že nabudúce idem na Valentoviča
Kto nepochopil, tak valentovič je plešatý