projekt freeware
projekt freeware
ahojte ma napadla taka vec ja nakodim nieco, dalsi clovek ten script skopci a par veci dorobi zase dalsi clovek skopci a daco dorobi aj ked len malickost a postupne moze vinst zaujimavy projektik
kto siel do toho??????? vsetko sa bude robit verejne a sirit verejne
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
napadla ma galeria...... uz aj daco mam
takze ked ho upnete na subory pict a pict/mini/ treba dat chmod 777 subor nadpis.txt sluzi na zadanie nadpisu na indexe dalsia vec tento script som spravil tak aby generoval automaticky nahlady do subora pict/mini obrazky sa nahravaju do /pict/ tak hor sa do toho nezabudnite sem vzdy napisat co dorabate aby nerobili dvaja ludia rozdielne daco v tom istom scripte
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/68792862/root.rarpozor este ked uz sme pri galerii cely script vyvijajte tak aby sa lahko dal install a aby sa dal pouzit aj na www.digitalnefoto.sk 
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
ludia no tak prestante na toto sa fakt neda pozerat.
Prave kvoli takym ako ste vy, zacina php umierat. V php sa da velmi lahko napisat nieco funkcne. Ale castkorat, nezabezpecene, neosetrene, neprenositelne medzi servermi.
Ved ten kod to je otras.
register_globals=on
safemode = off
Nechcem aby ste zacali rovno pouzivat OOP patterny, alebo MVC.. len nejake zaklady prosim.
Prave kvoli takym ako ste vy, zacina php umierat. V php sa da velmi lahko napisat nieco funkcne. Ale castkorat, nezabezpecene, neosetrene, neprenositelne medzi servermi.
Ved ten kod to je otras.
register_globals=on
safemode = off
Nechcem aby ste zacali rovno pouzivat OOP patterny, alebo MVC.. len nejake zaklady prosim.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ehm , co tam potrebuje register_globals=on , safemode=off?mastermind napísal:ludia no tak prestante na toto sa fakt neda pozerat.
Ved ten kod to je otras.
register_globals=on
safemode = off
-
mastermind
VIP
register_globals=on
safe_mode=off
Kód: Vybrať všetko
if ($ok) {....Kód: Vybrať všetko
copy ($fotka, "./pict/$fotka_name");