reinstalacia windows XP

Informácie o software, ankety...
poldo
Light Expert
Light Expert

reinstalacia windows XP

Príspevok od používateľa poldo »

neviete mi niekto, prosim, zaslat navod ako preinstalovat windows xp + ostatne veci s tym suvisiace?? diky...
deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

a dalo by sa nainstalovat xp na vistu?? lebo ja nechcem vistu, viac sa mi paci xp... a ked vlozim cd, spusti sa autorun,kliknem na INSTALL WINDOWS XP no a stane sa toto:

co mam urobit??? :cry:
Prílohy
vista2xp.jpg
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

digo napísal:a dalo by sa nainstalovat xp na vistu?? lebo ja nechcem vistu, viac sa mi paci xp... a ked vlozim cd, spusti sa autorun,kliknem na INSTALL WINDOWS XP no a stane sa toto:

co mam urobit??? :cry:
ak chces Xpcko das do mechaniky windows XP restartnes PC pojdes do biosu nastavis bootovanie z mechaniky das save and exit a ides...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

musis si to nabootovat z CD... prispevok vyssie... vlozis CD do mechaniky potom nabootuje.. kliknes hocijaku klavesu a zacne skenovat HW.. to trva.. potom samotna instalacia... je to take v rozliseni 640*480 60hz.. a prostredie je take negraficke moc :D sak ono ta to bude navadzat co dalej.. ale zalohuj si tie veci na particii kde ten WIN budes davat lebo ono sa ti to cele zmaze
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

diki Su-do a juslik, uz som to preinstaloval :)
inak neviem presne kde mam ovladace, opalti sa mi ich vobec instalovat??
teda chcem sa spytat, ze ci mi budu fungovat tie ovladace, ked mam teraz XP, a predtym som mal Vistu... :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

digo napísal:diki Su-do a juslik, uz som to preinstaloval :)
inak neviem presne kde mam ovladace, opalti sa mi ich vobec instalovat??
teda chcem sa spytat, ze ci mi budu fungovat tie ovladace, ked mam teraz XP, a predtym som mal Vistu... :?
ake ovladace ? ovladace na co ? na viste ti nieco nefungovalo ?
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

nebudem zakladat temu tak to napisem sem...mal som uz instalnuty Win Xp Pro...chcel som ho preinstalovat ale nainstalovalo sa to na Dcko tak uz som mal na dvoch particiach win...teraz ked pustam pc tak si mozem vybrat z dvoch win xp a to ma dost sere...neda sa nejako ten win z D vymazat ? ale nechcem formatovat cele D lebo tam mam toho dost...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Pigesko napísal:nebudem zakladat temu tak to napisem sem...mal som uz instalnuty Win Xp Pro...chcel som ho preinstalovat ale nainstalovalo sa to na Dcko tak uz som mal na dvoch particiach win...teraz ked pustam pc tak si mozem vybrat z dvoch win xp a to ma dost sere...neda sa nejako ten win z D vymazat ? ale nechcem formatovat cele D lebo tam mam toho dost...
aj kebyze formatnes tu D particiu tak pri bootovani bude stale na vyber z dvoch Windowsov.. prepis Boot.ini alebo ked zmazes tu particiu (newiem ze ci ked zmazes len windows zlozku ci ti pojde zmazat..)
tak si vlozis CD s winom do mechaniky nabootujes a das opravit mbr i ked nwm.. nikdy som to neskusal... najlepsie je opravit boot.ini
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

asi sme sa zle pochopili :) ja chcem dosiahnut tejto instalacie co postol hore niekto link http://www.petri.co.il/install_windows_xp_pro.htm

takto som to instaloval vzdy proste vzdy som mal win na C a ked som ho chcel reinstal tak som to robil presne tak isto ako je na tom linku (pri tej tabulke s C a D som vybral C,to mi naformatovalo a hodilo novy win) ale teraz mam druhy win a s nim sa proste nedostanem k tej tabulke vzdy mi to hodi na D a ten stary win na C stale ostava a tam mam vsetky virusy a sracky tak to chcem dat dpc a dat tam new win ale neviem preco to nejde :/
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Pigesko napísal:asi sme sa zle pochopili :) ja chcem dosiahnut tejto instalacie co postol hore niekto link http://www.petri.co.il/install_windows_xp_pro.htm

takto som to instaloval vzdy proste vzdy som mal win na C a ked som ho chcel reinstal tak som to robil presne tak isto ako je na tom linku (pri tej tabulke s C a D som vybral C,to mi naformatovalo a hodilo novy win) ale teraz mam druhy win a s nim sa proste nedostanem k tej tabulke vzdy mi to hodi na D a ten stary win na C stale ostava a tam mam vsetky virusy a sracky tak to chcem dat dpc a dat tam new win ale neviem preco to nejde :/
dpc.. :shock: ono ta to automaticky hodi na D:\ ? hmmm tam musis mat na vyber upravu particie a jej formatnutie.. toto myslim http://www.petri.co.il/images/setup8.jpg
musis tam mat aj D... ci ono ti to preskoci ?
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

jj k tomu sa ani nedostanem :D fakt nechapem...ide o to ze som mal Win XP Professional 2003 +SP1 a ten mi isiel v pohode ale teraz mam nejaky cesky Win XP Pro + SP2 a jeden win mam Win XP Home edition + SP2 a tieto dva mi prave nejdu...tu tabulku kde si chcem vybrat ktoru particiu to ma naformatovat a hodit tam win mi asi preskakuje...neviem preco...

ja sa dostanem sem http://www.petri.co.il/images/setup3.jpg
a potom mi to uz hodi toto http://www.petri.co.il/images/setup15.jpg
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

obrazky mi bohuzial nejdu.. inak mozno je to preto ze mas rovnaky WIN takze na instalaciu ta to ani nehodi
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

a mozem nejako naformatovat C a potom ho tam instalnut ??
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Pigesko napísal:a mozem nejako naformatovat C a potom ho tam instalnut ??
a sakra.. teraz pojdem proti sebe :? ja mam windows instalnuty.. XP
a to iste CD som skusal nabootovat a normalne sa spustila instalacia.. cize ten prispevok nad tvojim je teda somarina.. ale mi to pripadalo tak ze je to tak...
cize normalne ked ti nabootuje tak ti musi spustit instalaciu kde si vyberas kam instalnut win.. cize tam ten screen co som postol tak tam si naformatujes Ccko alebo aj Dcko... a instalnes si win kam chces.. lenze u teba to preskakuje... uz sa do tejto temy nebudem vyjadrovat pokym ma niekto nenavedie lebo ja uz som mimo.. sry kamo :?
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

jasne w pohode :) prinajhorsom naformatujem cely HDD a hodim tam jeden win a bude pokoj...ale dik za snahu :)
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Šu-Do napísal:ake ovladace ? ovladace na co ? na viste ti nieco nefungovalo ?
myslel som ovladace na graficku, webkameru atd...
mo skusal som ich nainstalovat na XP, ale tam nejdu, vraj idu iba na Viste...
kua takze teraz si musim nahodit znova Vistu, lenze problem je v tom ze nevim jak
isiel som do biosu, ale kde tam mam nastavit aby mi to zacalo bootovat z disku C?(vistu mam ulozenu na disku C, vraj sa to tak teray na notebookoch robi, ze to daju na disk)
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

halooo pomozte plsss :cry:
jak mam nastavit aby mi to bootovalo z hardisku?? :cry:
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

digo napísal:halooo pomozte plsss :cry:
jak mam nastavit aby mi to bootovalo z hardisku?? :cry:
dostan sa do biosu (cez post testy mackaj del) a budes tam mat bud "boot" kolonku v kt. si nastavis poradie... alebo v "advanced" a tam budes mas nieco ako first boot potom second boot... iba si nastav prvy HDD a ides na vec :wink:
Napísať odpoveď