Lebo pokial viem baterke to nepomaha, ked sa po castiach nabija bez toho aby bola vybita.
dufam ze mi pomozete
Imho.Baterie typu LI-ON,LI-POL.-Tak tymto bateriam neskodi ak ich nabijas casto.Takejto batreii praveze predlzuje zivotnost caste nabijanie..relax napísal:Ja by som sa chcel opytat. Mam Sony Ericsson k530i a neviem ci nahodou sa telefon nenabija pri tom, ked ho zapojim usb kablom do pocitaca. Pytam sa na to pre to, lebo baterka sa musi naformatovat (3krat po 13 hodin nabijanie) a ze ci jej to neskodi ked ho pripojim medzi tymito nabijaniami ku pocitacu.
Lebo pokial viem baterke to nepomaha, ked sa po castiach nabija bez toho aby bola vybita.
dufam ze mi pomozetevdaka
Toto plati o starsich bateriach napr.NI-CD..relax napísal:Lebo pokial viem baterke to nepomaha, ked sa po castiach nabija bez toho aby bola vybita.
Nemas pravdu celkom. Sony Ericsson ma v servisnom menu polozkuGangy napísal:Ano nabija sa. Srat na cele formatovanie, ja som si tam hadzal veci z pc hned ako som moj mobil dostal.
praveze baterka by sa mala vybijat pomaly. Aspon myslim. Dudo je sef do tohto.Runes napísal:ja neviem ale tie nove baterky netreba formatovat aspon pokial ma pamat neklame
edit a keby som cital celu temu poriadne tak zistim ze uz to bolo povedanebtw sak formatovanie je uplna pakarna zober telefon zapni vsetky rozhrania co idu (bluetooth infra)pusti hru a vyvolavaj na bezplatne linky a pustaj hudbu