Assasin`s Creed
ani by som sa tym vyvojarom nedivil, keby hru vydali len pre konzoly (co by aj pre mna bola skoda).. Hra na konzolu sice stoji niekedy az dvojnasobok toho co hra na PC, avsak preda sa jej daleko viac kopii - a z toho maju vyvojari zisk. Odlozenie pre PC moze byt sposobene jednak preto, aby sa najprv nahrabali na konzolovej verzii, ale tiez preto aby hru pre PC lepsie odladili. Predsalen je ine vyvijat hru pre konkretnu platformu, ktora je u drvivej vacsiny +/- rovnaka, ako vyvijat hru pre PC, kde co clovek to ina konfiguracia PC a ina verzia ovladacov atd..
Pro mě zatím pouze z videí, jendím slovem...Šu-Do napísal:video recenzia
ÚŽASNÉ
Prostě zatím to pro mě nemá chybu a už se totálně nemůžu dočkat až to vyjde na PC, něco takového jsme vždycky miloval, Prince of Persia byl pro mě král her, teďka převezme žezlo Assassin's Creed
na hru som sa tesil.. ale po zhliadnuti videorecenzie.. no neviem co som od toho cakal, ale stereotyp rozhodne nie.. Takze zrejme si tuto hru budem musiet odopret, aby som nedopadol ako s Gothic 3 (zacal som hrat a ono ma to po chvili omrzelo)
Nuz ale este uvidime.. mozno PC verzia bude niecim okorenena, aj ked dejovou odchylkou to rozhodne nebude...
Nuz ale este uvidime.. mozno PC verzia bude niecim okorenena, aj ked dejovou odchylkou to rozhodne nebude...
na net unikly poziadavky ale neni 100% ci su prave
Minimální požadavky:
Windows XP or Vista
2 GB RAM
duální procesor (Intel Pentium D nebo lepší)
videokartu 256 MB Direct3D 10 kompatiblní nebo Direct3D 9 kompatibilní s podporou Shader Modelu 3.0
16 GB místa na harddisku
DVD mechaniku
Vista kompatibilní zvukovou kartu
klávesnici, myš
Doporučená sestava:
Intel Pentium Core 2 Duo
3 GB RAM
grafická karta ATI HD2900 série nebo Nvidia GeForce 8800 série
zvukovka s podporou 5.1
přídavný ovladač z Xboxu 360
Minimální požadavky:
Windows XP or Vista
2 GB RAM
duální procesor (Intel Pentium D nebo lepší)
videokartu 256 MB Direct3D 10 kompatiblní nebo Direct3D 9 kompatibilní s podporou Shader Modelu 3.0
16 GB místa na harddisku
DVD mechaniku
Vista kompatibilní zvukovou kartu
klávesnici, myš
Doporučená sestava:
Intel Pentium Core 2 Duo
3 GB RAM
grafická karta ATI HD2900 série nebo Nvidia GeForce 8800 série
zvukovka s podporou 5.1
přídavný ovladač z Xboxu 360
Ludia nehnevajte sa na mna ale budem trochu svina,
Viem ze sa na to vsetci ukrutne tesite ako som sa na to tesil ja
zlomilo ma to a kupil som si to na xbox a ta hra je uuuuuuplne super, bol som ocareny z dvoch veci a to su:
Spracovanie - nema chybu
a cuduj sa svetu pribeh, je uplne uzasny a velmi moc sa tesim na to ze to bude trilogia a vyndu aj knihy len neznasam konce typu ze sa to zacalo
idea hry je super a stereotyp to nieje z jedneho jednoducheho dvovodu, verte mi ze som to cakal ale nieje to tak, tie vyhlady ta grafika a to spracovanie celkove vas nuti robit tie iste veci a pritom su vzdy ine vzdy sa na to krasne pozera to sa neda proste
ta hra vas tak pohlti ze ten stereotyp si neuvedomite
Aspon to tak bolo v mojom pripade:)
Viem ze sa na to vsetci ukrutne tesite ako som sa na to tesil ja
Spracovanie - nema chybu
a cuduj sa svetu pribeh, je uplne uzasny a velmi moc sa tesim na to ze to bude trilogia a vyndu aj knihy len neznasam konce typu ze sa to zacalo
idea hry je super a stereotyp to nieje z jedneho jednoducheho dvovodu, verte mi ze som to cakal ale nieje to tak, tie vyhlady ta grafika a to spracovanie celkove vas nuti robit tie iste veci a pritom su vzdy ine vzdy sa na to krasne pozera to sa neda proste
Aspon to tak bolo v mojom pripade:)
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hhh... tak toto bude momentalne najnarocnejsia hra za poslednu dobu.. prekonava uz aj crysis..ateista napísal:http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=25712&r=top
tie info som nasiel na tejto stranke
pretoze toto su LEN MINIMALNE POZIADAVKY...
2gb ram omg... a Dual core.. ROFL !