Pre tych co byvaju na sidlisku!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

bývam v Považskej Bystrici na sídlisku rozkvet... sem tam s kamarátmi chodievame takto von "nastavbu" ( :) ) zahuliť, ale to len zriedka. Su tu miestny "gangsta's" ale taktiež aj normálni ludia.
Keby som mal ísť na dedinu asi by som už nešiel, kedže tu mam kopu kamaratov, ale má to určite aj svoje výhody :)
Neexie
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

No ja som z Dlhych Dielov do skoly chodim do Petrzalky , do ovsista v ovsisti sa necitim nejako moc dobre nepoznam tam ludi aj ked som tam zil znacnu cast mojho zivota... Ziju tam namysleny futbalisti ktory len machruju a nic inee(no toto je tiez skatulkovanie ale tak je to moj nazor) chodim von bud tu na dlhe diely alebo do dubravky popr do petrzalky nekde do okolia wolkrovej. Tam sa citim dobre lebo viem ze sa tam nemusim zas az tak bat...

moja babka nemala pracku do mojich 5tich rokov a chodila tam prat no skoda ez si uz nepamatam ako vyzera pracovna.

Este minuly rok som fajcil a podobne teraz sa uz len prechadzama vysedavam kym fajcia ostatny lebo viem ze je to nezdrave :)

k tym 13-14 rocnym detom co si myslia ze ake su dospele no tak aj ja patrim k nim ale najprv by ste ich museli poznat niektory su vazne taky ko*ot co si myslia aky su cool atd ale povedal by som ze ja medzi nich nepatrim aj ked robim niektore vecy ako oni :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

som typ sidliskoveho cloveka ktory nema absolutne prehlad co sa deje u neho v baraku, nieto este na sidlisku. Sidliskova partia sa nejak porozpadavala este za cias ked sme boli mali parchanti, potom prisli ini ludia, z roznych kutov BA a tak nejak som sa nikdy nepristihol, zeby som travil volny cas u seba na sidlisku... Ked uz vychadzam z bytu, tak je to kvoli niecomu - idem za nejakym cielom, nie sa flakat len tak von nech zabijem cas :) Mojim sidliskom je petrzalka.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

byvam v ziline na sidlisku Vlcince a to co sa netyka PC ma vobec netrapi :oops:
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

AXO napísal:byvam v ziline na sidlisku Vlcince a to co sa netyka PC ma vobec netrapi :oops:
hm.. zaujimavy zivotny pristup... zaujimalo by ma, ci svet ovladne generacia "gangstaz", alebo degenerovanych PC hlav
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Frankie napísal:hm.. zaujimavy zivotny pristup... zaujimalo by ma, ci svet ovladne generacia "gangstaz", alebo degenerovanych PC hlav
prevazna vacsina je ovladana pocitacom, takz asi tych co by vedeli nejako zuzitkovat vedomosti na pc
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Neexie napísal:No ja som z Dlhych Dielov do skoly chodim do Petrzalky , do ovsista v ovsisti sa necitim nejako moc dobre nepoznam tam ludi aj ked som tam zil znacnu cast mojho zivota... Ziju tam namysleny futbalisti ktory len machruju a nic inee(no toto je tiez skatulkovanie ale tak je to moj nazor) chodim von bud tu na dlhe diely alebo do dubravky popr do petrzalky nekde do okolia wolkrovej. Tam sa citim dobre lebo viem ze sa tam nemusim zas az tak bat...
Ja dlhe diely zboznujem byvam na Hany Melickovej
Vacsina je tam sympaticka za celych 16 rokov co tam byvam (predtym na Dolnych honoch) som sa nestretol z Bitkou ani nejakym Bordelom ...
Proste fakt milujem tu cast BA
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Ja som z Petrzalky, uplne super sa mi tam paci, nechapem tych co kydaju a v zivote tam nebyvali. Ja taktiez som neprepadol takemuto `zivotu` vonku. Mozno na zakladnej skole, ked som este nemal dost penazi, mobil, vodicak, takze moc sa toho robit nedalo okrem chodenia po okoli. Teraz ked idem von tak idem za nejakym cielom a len sa smejem takym 20-rocnym co posedavaju po okoli a ked sa o 2 hodiny vraciam tak tam stale sedia :)
Napísať odpoveď