Crysis
-
xH4wK
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ach dpc.. nejako skoro.. este ze som rano presiel CoD4... teraz toto potiahnem.. inak som fakt akoze prekvapeny velkostou... dost malo.. 
bude datadisc ?
asik zajtra az skusim..
inak k tomu co pisete.. ze ludia tahaju na cierno a nikdy si nekupia hru... no a co.. mne je to jedno pokial toto niekto robi.. ale neznasam ked niekto si stiahne hru a pi<>je ze je to kktina a nejde mu to spustit a strasne na to nadava.. takeho by som poslal do <!> naozaj..

//aha.. uz viem preco je tak skoro na nete..
dik za link S.p.i.r.i.T ® 
bude datadisc ?
asik zajtra az skusim..
inak k tomu co pisete.. ze ludia tahaju na cierno a nikdy si nekupia hru... no a co.. mne je to jedno pokial toto niekto robi.. ale neznasam ked niekto si stiahne hru a pi<>je ze je to kktina a nejde mu to spustit a strasne na to nadava.. takeho by som poslal do <!> naozaj..
//aha.. uz viem preco je tak skoro na nete..
nooo je mi z toho aj z vas tak trochen na grc
.. ti ktori si xceli len odskusat hru ako im pojde, si mohli stiahnut demo.. Crytek do toho vlozil vsetko a toto mu je odmenou. Normalne nechapem tie trhnute nazory ze to pokryva EA - z kazdeho predaneho kusu ide aj vyvojarom. Tu nejde o to ze EA pokryva distribuciu a vyvoj! Nuz a vyhovorka "ja by som aj dal ale nemam" .. ja by som aj dal na BMWcko, ale nemam, tak si ho mam ist slohnut? Nemas ty? Tak popros rodicov nech ti to daju na vianoce pod stromcek. Vyhovorky stylu "keby to kupim ja, tak ich to aj tak nezachrani, lebo to nepocitia" .. lenze toto si povie miliony ludi a uz su cisla tak trosku o inom. No a samozrejme hlasky typu "keby to stalo 300 korun" .. keby to stalo 300 korun zase si to stiahnete lebo tak to mate zadara.. Naozaj neviem co kto z vas ake povolanie vykonava, ale zadarmo to tiez nerobi...
.. ech bodaj by v tom cracku bolo nejake svinstvo... Tuto hru som si neplanoval povodne kupit - je to mimo moj rozsah zaujmu, ale ked to tu tak citam, je mi z vas tak nanic ze si ju zrejme kupim aj ked ju mozno nedohram... (byvavali casy kedy som aj ja bol pirat, no po tom co niektore mnou oblubene studia proste krachli, som zmenil svoj postoj k veci)
.. a v neposlednom rade - co sa stalo ze v tak protiwarezovo zameranom fore je zrazu taka vesela warezova diskusia?
.. hrdinovia ...
.. ech bodaj by v tom cracku bolo nejake svinstvo... Tuto hru som si neplanoval povodne kupit - je to mimo moj rozsah zaujmu, ale ked to tu tak citam, je mi z vas tak nanic ze si ju zrejme kupim aj ked ju mozno nedohram... (byvavali casy kedy som aj ja bol pirat, no po tom co niektore mnou oblubene studia proste krachli, som zmenil svoj postoj k veci)
.. a v neposlednom rade - co sa stalo ze v tak protiwarezovo zameranom fore je zrazu taka vesela warezova diskusia?
.. hrdinovia ...
KoCi: Moje povolanie je ziak a na ucte nemam skoro ni tak to malo co mam teraz nevyhodim na jednu hru a rodicia mi to nekupia, nebudem pisat z akych dovodov, ale keby som chodil na brigady al. mal pracu tak tu hru mam davno pred objednanu.
Ty ked mas peniaze tak si to kup a drz ****.
A to svinstvo co nam zelaz, zelam ja tebe vo vsetko co stiahnes.
Ako keby si ty nemal nic v pc co nema autorske prava a ty si ich porusil, aj ubohy obrazoch ich moze mat, dokonca aj tvoj avatar, ked si ho niekde neslohol
..chudak..
// myslim hrdina
Ty ked mas peniaze tak si to kup a drz ****.
A to svinstvo co nam zelaz, zelam ja tebe vo vsetko co stiahnes.
Ako keby si ty nemal nic v pc co nema autorske prava a ty si ich porusil, aj ubohy obrazoch ich moze mat, dokonca aj tvoj avatar, ked si ho niekde neslohol
..chudak..
// myslim hrdina
-
Kosh
King
ehm, ea ma tu drzost, ze v nhl zmenia supisky, prepisu 07 na 08 a predavaju to skoro za 2000 sk - takze viem ze EA proste tie peniaze nedam (a tiez aj preto ze ich nemam) - taktiez ako povedal hojko, ked to bude stat 300 sk, tak potom - mimochodom, far cry mam tiez original, a stalo to 299 sk v Brlohu
taktiez som prijemne prekvapeny ze to je v cz - a razor maju u mna velke bezvyznamne plus - vzdy som ich povazoval za najlepsich
taktiez som prijemne prekvapeny ze to je v cz - a razor maju u mna velke bezvyznamne plus - vzdy som ich povazoval za najlepsich
Koci: suhlasim s tebou ze hry stahovat nie je dobre ale nezabranime tomu
ale na druhej strane ceny hier su dost vysoke nato ze ich hravaju najmä deti a tie nemaju tolko financii. (rodicia tiez nebudu kupovat neviem kolko hier za rok).
Aby som bol uprimny ja som niekedy stahoval vsetko co sa len dalo no dnes uz si hry vyberam nehram vsetko doradu. Ked ma hra zaujme stiahnem si DEMO ak ma aj to zaujme pouvazujem (podla ceny ci hru kupit alebo stiahnut). Tento rok planujem kupit COD4 a Assassin Creed na buduci rok nic ine lebo ine ma nezaujalo Crysis je len nafuknuty balon neoplati sa kupovat a nebudem ho ani stahovat iba ak nahodou sa k nemu dostanem ze ho stiahne niekto znami.
Tiez nezarabam neviem kolko mesacne ale nejake peniaze sa za par mesiacov najdu ktore mozem investovat do hier. A este v tom tiez s tebou suhlasim ze oblubenym vyvojarom sa oplati pomoct takou formou ze si kupime ORIGINALNU HRU
Aby som bol uprimny ja som niekedy stahoval vsetko co sa len dalo no dnes uz si hry vyberam nehram vsetko doradu. Ked ma hra zaujme stiahnem si DEMO ak ma aj to zaujme pouvazujem (podla ceny ci hru kupit alebo stiahnut). Tento rok planujem kupit COD4 a Assassin Creed na buduci rok nic ine lebo ine ma nezaujalo Crysis je len nafuknuty balon neoplati sa kupovat a nebudem ho ani stahovat iba ak nahodou sa k nemu dostanem ze ho stiahne niekto znami.
Tiez nezarabam neviem kolko mesacne ale nejake peniaze sa za par mesiacov najdu ktore mozem investovat do hier. A este v tom tiez s tebou suhlasim ze oblubenym vyvojarom sa oplati pomoct takou formou ze si kupime ORIGINALNU HRU
3r1k nemusel si pisat ze si skolak - z tvojho prispevku to citit.. PC mas odkial? ten si tiez slohol? Kde pisem ze si to musis kupit za vlastne? Aj tak by o tom co hraju deti, mali rozhodovat ich rodicia, tak nevidim absolutne nic zle na tom ze by ti ju mali kupit prave oni (ak si ju ovsem zasluzis) .. kludne sa vybur, pre mna za mna, mne to neublizi, a tebe sa bude lepsie spat... K avataru - ano vygooglil som si ho, je to z hry Planescape Torment, ktoru vlastnim tiez original. Uplne sa mi to sem teraz hodi, nakolko tuto jednu z naj hier vyrobilo Black Isle Studio, ktore bolo rozpusene skrachovanym Interplay - jedna z najvacsich ran herneho priemyslu aku som mohol zazit
Inac mozes mi vlastne dakovat.. presne vdaka trtkom ako som ja a dalsi, co si hru kupime, tito vyvojari robia hru co si ty mozes ukradnut. 
romerot - ono paradox je to, ze prave ceny PC hier maju skorej tendenciu klesat. Porovnaj ich s cenami pre konzoly.. paradoxne konzolove verzie maju lepsiu predajnost. A to ze ma nieco vysoku cenu este neznamena ze to musis ukradnut
romerot - ono paradox je to, ze prave ceny PC hier maju skorej tendenciu klesat. Porovnaj ich s cenami pre konzoly.. paradoxne konzolove verzie maju lepsiu predajnost. A to ze ma nieco vysoku cenu este neznamena ze to musis ukradnut
-
Pigesko
King
koci suhlasim s tebou ale vyvojari vedia ze piratstvo funguje uz nejaky ten piatok a doteraz s tym nic nerobia a musia pocitat s tym ze sa proti tomu neubrania ked davaju ochranu ktoru nejaka grupa rozluskne cca do tyzdna...keby radsej nvidia zafinancovala do naprogramovania nejakej poriadnej ochrany ktora by vydrzala aspon nejaky ten mesiac urcite si pojde viac ludi kupit original...
-
xH4wK
... Crytek dostal zaplatene od EA za vyvoj hry , za predaj ma peniaze EA , a EA si ziadne peniaze nezasluzi !romerot napísal:oblubenym vyvojarom sa oplati pomoct takou formou ze si kupime ORIGINALNU HRU
//
Razor crackli podla informacii Crysis za 14 minutPigesko napísal:ktoru nejaka grupa rozluskne cca do tyzdna...
Crytek nie je moj oblubeny vyvojarH@wk napísal:... Crytek dostal zaplatene od EA za vyvoj hry , za predaj ma peniaze EA , a EA si ziadne peniaze nezasluzi !
EDIT: no este takto napisem keby sme vsetci na svete iba stahovali hry myslim ze za chvilu by ziadne hry neboli ! Takze by sme sa mali tym co hry kupuju vlastne podakovat. Lebo iba kvoli nim robia vyvojary nove hry
-
Pigesko
King
ved som tam napisal ccaH@wk napísal:Razor crackli podla informacii Crysis za 14 minut
EA si nezasluzi za hry ktore vydava ani dolar ked take nhl,fifa,nba...a mnoho dalsich su len okopirovane predosle rocniky...za to im mam platit ? nech sa nehnevaju ale to ako keby som rano bezal do tesca pre rozky a zistil ze su tam kazdy den tie iste "stare"...dik neprosim
pigesko - ale no tak.. ked su to take sracky, tak ich predsa nehras nie? a ked ich nehras ako ta moze srat ze to EA predava?
EA je vydavatel. Maloktory vyvojar ma prostriedky k tomu, aby si hru mohol jak stvorit, tak vydat. Hru vytvoril CRYTEK, nie EA. Takze tym ze tu hru stiahnes, tresces predovsetkym vyvojara. Nie vydavatela... .. este ma napada.. skor ci neskor, vsetky schopnejsie vyvojarske studia raz pohlti niekto z vacsich hracov, ako EA, Activision, Ubisoft a pod. To sa rozhodnete ze ich prestanete preto podporovat? ok tak potom ale neratajte s kvalitnymi titulmi. HipHop sice nemusim, ale tusim VEC mal skvelu skladbu "Dobre Rano" .. ta sa sem priam hodi teraz 
.. a ked takto budete pokracovat, budu konzole cim dalej tym viac preferovane pred PC
.. a potom zase budete plakat ze preco je to pre trapny PS3 a ne pre PC...
.. a ked takto budete pokracovat, budu konzole cim dalej tym viac preferovane pred PC
-
Pigesko
King
moj zlaty sestra mi doniesla z rakuska original fifu aj nhl a obe som hral asi tak 5min,potom nasledowal uninstal a inzeraty.sk...tym chcem povedat ze tie hry stoja za hovno jak cele EA a s kludnym svedomim mozem povedat ze su to vyhodene peniaze...ja by som kludne hraval hry od EA ale iba v pripade keby boli hratelne...
-v pripade crysis podla toho co tu citam tak vacsina papierikov pojde do vacku EA takze mfp cele EA...
edit: to je iba moj osobny nazor a nebudeme tu predsa robit flame ked to bude ajtak zbytocne...rieste radsej hru a nie vsetko ostatne co je podla mna nepodstatne lebo s tym nic nespravis....
-v pripade crysis podla toho co tu citam tak vacsina papierikov pojde do vacku EA takze mfp cele EA...
edit: to je iba moj osobny nazor a nebudeme tu predsa robit flame ked to bude ajtak zbytocne...rieste radsej hru a nie vsetko ostatne co je podla mna nepodstatne lebo s tym nic nespravis....
-
xH4wK
Pochop , ze EA su kkti , ale tie hry nevyrobili , takze z tymto sa obracaj na ich vyvojarov , a vobec uz dost OT ^^Pigesko napísal:moj zlaty sestra mi doniesla z rakuska original fifu aj nhl a obe som hral asi tak 5min,potom nasledowal uninstal a inzeraty.sk...tym chcem povedat ze tie hry stoja za hovno jak cele EA a s kludnym svedomim mozem povedat ze su to vyhodene peniaze...ja by som kludne hraval hry od EA ale iba v pripade keby boli hratelne...