Cawte potrebujem program na upravu hlasitosti aby som vystupny zvuk zo zvukovky mal stale rovnaky aby vedel ten program pridat -ubrat hlasitost ,lebo mam videoclipy a skoro kazdy ma inu hlasitost tak chcem zistit ci vobec nieco take ako hladam existuje ,please poradte
ak sa nieco najde tak please nieco vseobecne alebo do playerov VLC a KMP ,aj v najhorsom do winampka
Vopred vsetkym dik za napady a rady
Potrebujem program na ...
Re: Potrebujem program na ...
aku mas zvukovku?igor napísal:Cawte potrebujem program na upravu hlasitosti aby som vystupny zvuk zo zvukovky mal stale rovnaky aby vedel ten program pridat -ubrat hlasitost ,lebo mam videoclipy a skoro kazdy ma inu hlasitost tak chcem zistit ci vobec nieco take ako hladam existuje ,please poradte
ak sa nieco najde tak please nieco vseobecne alebo do playerov VLC a KMP ,aj v najhorsom do winampka
Vopred vsetkym dik za napady a rady
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
VOLUMOUSE
toto som pouzival pekne davno ale je to 100%tne funkcne.. mal som to na XP.. pomocou napriklad tlacitka na klavesnici (CTRL) ked budes drzat a k tomu budes krutit kolieckom na mysi hore alebo dole sa ti bude master volume.. (to je tam kde mas vedla hodin repracik a tam sa ti to bude menit..)
jednoduche.. ja som to pouzival do hier a tak... je tam v linku aj screen..
newiem ci sa to da dat aj na urcity program.. asi hej.. to si nepamätam.. ale viem ze na master volume urcite hej
toto som pouzival pekne davno ale je to 100%tne funkcne.. mal som to na XP.. pomocou napriklad tlacitka na klavesnici (CTRL) ked budes drzat a k tomu budes krutit kolieckom na mysi hore alebo dole sa ti bude master volume.. (to je tam kde mas vedla hodin repracik a tam sa ti to bude menit..)
jednoduche.. ja som to pouzival do hier a tak... je tam v linku aj screen..
newiem ci sa to da dat aj na urcity program.. asi hej.. to si nepamätam.. ale viem ze na master volume urcite hej
-
igor
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujem program na ...
v notebooku nejaku ,je dolezite vediet presny nazov ?? ak ano pozrem toSSemteXX napísal:aku mas zvukovku?
PS :SU-do dik za radu ale asi sme sa napochopili
SI predstavte mate pesnicku co je nahrata ticho a mate pesnicku co je nahrata hlasno a oni idu za sebou a ja potrebujem aby boli na jednej urovny stale .a vo windowse mate hlasitost nastavenu najsilnesie ...aby to aj umelo upravil