Mobil

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
110100
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Mobil

Príspevok od používateľa 110100 »

Nefem ci ste citali moju temu, kte som sa vyplakaval nad mobilom vo vode, ale nakoniec prislo na to kupit novy.
A tak som dumal a dumal a nasiel jeden, ktory mi padol do oci. Myslim ze ho vsetci poznate, jedna sa o model Nokia N95.

Kód: Vybrať všetko

http://www.nokia.sk/A4440617
Krasny, ma vsetko co by som chcel a potreboval. Len je tu jeden problem, pocul som, ze sa mu strasne casto kazi displej. A niesom ten typ, ktory ma furu casu ho nosit furt do opravi a spol. Co myslite risk, alebo ina alternativa. A ak ano aka ?
PS.: moje hlavne poziadavky na mobil:
-kedze som doteraz mal N70, tak nechcem nic horsie
-fotak (ale nejaku tu vyzsiu triedu :D )
-symbian alebo windows mobile
-a normalne pisanie sms

thx :)
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

vsetko sa moze pokazit ;)...mal som moznost sa s nim pohrat a je to dost rozporuplny telefon...aj ked na mna osobne posobil celkom schopne...takze ak nan mas tak ho kludne kup :)
110100
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Aiden napísal:vsetko sa moze pokazit ;)...mal som moznost sa s nim pohrat a je to dost rozporuplny telefon...aj ked na mna osobne posobil celkom schopne...takze ak nan mas tak ho kludne kup :)
ok, ale ak sa nieco kazi, tak sa to proste kazi
a co sa ti na nom nepacilo ?
lebo mne splna vsetky poziadavky
len napriklad neviem, ako je rychly, ako sa na nom pisu sms a spol .... vruke som ho nedrzal
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

no v prvom rade sa mi nepacila vydrz baterky...ta je proste katastrofalna...urcite to nieje mobil na tyzdnovu stanovacku v lese s tym ze na 3 den si zavolas pomoc ;)....dalej som si vsimol akesi vrzganie krytu aj pri obycajnom pouzivani...za tie prachy by som cakal viac (aj ked to moze byt zavisle od kusu)...no a este GPS...to viac neslo ako islo tak ako malo...

ale iank hovorim je to dobry telefon...ja osm si sice nokiu nikdy ako telefon pre seba nevybral...su mi proste nesympaticke :D...ale ty ako user N70 si myslim ze by si asi bol spokojny
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

fuuha tak tento mobil som vzdy chcel :shock:
a to ze sa casto kazi je podla mna blbost, zalezi co s nim budes robit :P
ale pravdepodobne, ako napisal Aiden, nevydrzi dlho, lebo ma velky displej :roll:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

kamarat robi z mobilmy. vravel, ze v dnesnej dobe neni telefon, ktory by sa nekazil menej ako ostatne, cize vsetky su na jednej urovni. sice je pravda, ze N95 sa kazi trosku viac, ale urcite nie kazdy, ale len par kusov. mozno budes mat stastie
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

no neviem, nechces pouvazovat nad nejakym MDA, toto je podla mna totalne predrazena pixovina :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

toto sa mi teraz paci http://orange.sk/sk/private/telefony/de ... oneId=2321

inak n95 je pohode... :)
110100
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

pershing napísal:no neviem, nechces pouvazovat nad nejakym MDA, toto je podla mna totalne predrazena pixovina :)
tak mi nejaky posli, ktory by si bral ty .... kamos ma MDA a ma ho viac v oprave ako v ruke koli dotykovemu displeju
Tomasko napísal:toto sa mi teraz paci http://orange.sk/sk/private/telefony/de ... oneId=2321

inak n95 je pohode... :)
uz len preto ze to je LG nekupim, nefem mam ku nim odpor ....
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

110100 napísal:uz len preto ze to je LG nekupim, nefem mam ku nim odpor ....
yoyo, aj mna odradza znacka, ale napr napalovacky maju dobre :D a vyzera fakt pekne
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

ked uz N95 tak tu 8GB verziu. a co sa tyka kazenia neviem kto vam to nakecal, ale ja som snou problem este nezazil ani nevidel. samozrejme mobily co som si kupil na akciu u operatora kazdy musel ist do servisu ale normalne v obchode za plnu sumu ked som kupil pohodicka.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

HTC s710
pripadne nejaky QTEK
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nokiu v kazdom pripade nie, hlavne nove E a N serie...zistujem ze kombinacia spominanej znacky so Symbianom je vrazedna - sere sa vsetko co pride...GPS je prapodivne a pomale, procak (v pripade E90) je pomaly a na dany display nedostacujuci, vsetko to vrzga, wifi pri kazdom dlhsom pripojeni zleti a nechce sa pripojit odznova bez restartu browsera (pripadne z akejsi priciny zabudne uz ulozene WEP heslo)...je tam toho dost...skus SE P1i, alebo nieco od HTC
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

No, ja mam N95 a som s ňou spokojny....štve ma len nízka výdrž baterky (už som uvažoval aj o kúpe rezervnej beterky). Tiež ta vysúvacia časť neprilieha uplne jak by mala, ale na to sa da zvyknuť. Najlepšie spraviš keď si to pojdeš vyskušať do nejakeho obchodu
Dedomil napísal:ked uz N95 tak tu 8GB verziu. a co sa tyka kazenia neviem kto vam to nakecal, ale ja som snou problem este nezazil ani nevidel. samozrejme mobily co som si kupil na akciu u operatora kazdy musel ist do servisu ale normalne v obchode za plnu sumu ked som kupil pohodicka.
Ani by som nepovedal....za chvíľu tu budú 8GB SDHC karty takže v kapacite klasicka N95 dobehne (neskor keď budu 16GB tak možno aj predbehne) 8GB verziu ktorá čitačku nema. A navyše jej chyba aj kryt na foťak čo je podľa mňa dosť nevyhoda. Ma síce výhodu v lepšej baterke, ale nie som si isty či to spravi až taky rozdiel
seth82 napísal:Nokiu v kazdom pripade nie, hlavne nove E a N serie...zistujem ze kombinacia spominanej znacky so Symbianom je vrazedna - sere sa vsetko co pride...GPS je prapodivne a pomale, procak (v pripade E90) je pomaly a na dany display nedostacujuci, vsetko to vrzga, wifi pri kazdom dlhsom pripojeni zleti a nechce sa pripojit odznova bez restartu browsera (pripadne z akejsi priciny zabudne uz ulozene WEP heslo)...je tam toho dost...skus SE P1i, alebo nieco od HTC
Ja mam zase množstvo výhrad proti SE (pamaťove karty, konektory, redukcie...)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ali N napísal:Ja mam zase množstvo výhrad proti SE (pamaťove karty, konektory, redukcie...)
Nuz...ale ked si kupis jednu z vlajkovych lodi Nokie, teda N-series alebo v mojom pripade E-series (a to hned tu samnajsuper E90), tak ocakavas, ze kvalita spracovania ako hardwaru tak aj softwaru bude viac ako vysoka...skoro dokonala...A od toho maju spominane rady straaaasne daleko a cenovo sa s SE ani len nedaju porovnat.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:Nuz...ale ked si kupis jednu z vlajkovych lodi Nokie, teda N-series alebo v mojom pripade E-series (a to hned tu samnajsuper E90), tak ocakavas, ze kvalita spracovania ako hardwaru tak aj softwaru bude viac ako vysoka...skoro dokonala...A od toho maju spominane rady straaaasne daleko a cenovo sa s SE ani len nedaju porovnat.
no mudry,

porovnaj nejaky SE so spominanou E90 :wink:
Napísať odpoveď