neviete niekto poradiť program,ktorým by som mohol spravit cd,z ktorého by sa inštalovali programy automaticky za sebou.. ( napr. drivery,win rar,acrobat...) jednoducho dam instal a vsetko sa to nainstaluje
thx
Kód: Vybrať všetko
[autorun]
open=Setup.exe -auto
ja fakt netusim ci to pojde.. nikdy som to neskusal.. ale ja len doplnim ze to musi ulozit do formatudigo napísal:skus si otvorit NOTEPAD, napisa uloz to do formatu .INF... a to Setup.exe je vlastne ta instalackaKód: Vybrať všetko
[autorun] open=Setup.exe -auto
//a este to zabal do formatu ISO...
asi tak
nj lenze ti budes musiet klikat aj tak next next to ti len spusti ten setup suborŠu-Do napísal:ja fakt netusim ci to pojde.. nikdy som to neskusal.. ale ja len doplnim ze to musi ulozit do formatu
autorun.inf
heh ani ja som to este neskusalŠu-Do napísal:ja fakt netusim ci to pojde.. nikdy som to neskusal.. ale ja len doplnim ze to musi ulozit do formatu
autorun.inf
omg.. ale ked da nazov kktina.inf tak sa mu autorun proste nespusti ... to je to iste ako keby to tam ani nemal.. hapes.. ide o to aby sa to proste volalo autorun.infdigo napísal:heh ani ja som to este neskusalale malo by to ist ak dodrzis ten postup
![]()
inac ved som tam napisal ze nech to ulozi do formatu INF