Načo hladať babu?
Načo hladať babu?
Hi, uz to nemozem vydrzat a musim to dakam napisat
takze toto je podla mna celkom vhodne. Na čo vlastne je dobré mať nejakú priateľku? Ja len tak že (a to nie je iba vo filme) že väčšine ludí ktorých poznám sa furt páčia nejaké baby, možno je vo mne chyba že to neviem pochopiť
. Ale keď je chalan s babou, alebo po prípade niečo s ňou už aj má, väčšinov sa chalani nad tým vzrušujú že aké je to super byť s niekým. Ale ak by som si sám seba predstavil v takej situácii, nebol by som nijak nadšený. Nevzrušovla by som sa nad tým, ale proste ako sam seba poznam bol by som unudeny. Ja som unudeny furt na všetko, takže je to možno tym, ale i tak, na čo je dobré mať babu? Pokiaľ nebudete hrať po jej, budete ustavične počúvať výčitky a pod. A to by ma nebavilo
. Každopádne tým xcem len povedať že na čo je to vlastne dobré? Keď človek nexce byť sám dá sa to riesšiť aj inak, ak človek nexce byť sám, potom sa asi bojí sám zostať doma alebo už neviem
. A keď je niekomu smutno, dajme tomu že nemá kamošov, priateľka to nevyrieši. Holt sa asi nevie zaradiť do spoločnosti, a keď ho nepríme spoločnosť, pochybujem že nejaká žeská. Ale tka na čo je vlastne dobré mať babu? mne to pripadá nezmyselné
Re: Načo hladať babu?
Skús si nájsť a uvidíš, že načo to je dobré.. 
Pochybujem, že každý má kopec prachov, aby dennodenne navštevoval priváty..
btw.. koľko máš rokov?
Ako inak poriešiť?B.A.X.O napísal:Keď človek nexce byť sám dá sa to riesšiť aj inak, ak človek nexce byť sám.
btw.. koľko máš rokov?
jj kym si to neskusis nepochopis.. ja uz som pochopilbrm napísal:Skús si nájsť a uvidíš, že načo to je dobré..
Ako inak poriešiť?Pochybujem, že každý má kopec prachov, aby dennodenne navštevoval priváty..
btw.. koľko máš rokov?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
chlape ty si trhly...prepac za ten vyraz ale vazne nic lepsie ma nenapadlo. ty nepocitujes zakladne ludske potreby? (teraz myslim byt s niekym, mat niekoho rad, a pocit ze ma niekto ma rad, nie to druhe
). ak nechces byt babou uz mi vychadza z toho len jedine, ze raz sa ti zapaci nejaky tvoj kamos. nehnevaj sa ale tento topic je trochu odveci a ty mi pripadas ako male decko, ja ked som mal 6 rokov tiez som o babach nechcel ani pocut...
-
P3Bo
Guru wannabe
B.A.X.O napísal:bla bla bla
fizz:
po tomto sa nam tu urcite prizna
...
B.A.X.O: ty musis byt lolo...a riadny
nemozem sa prestat smiat
...co mas 4? ked jedina laska byva JETIX?
...omg SchYzo tu spomenul urcite ludske potreby, P3Bo spomenul aj ine 
je zrejme, ze si s opacnym pohlavim stravil...tak povzedme...par minut svojho zivota?...ci aj to som prehnal
....asi jedine toto moze vysvetlit (teda okrem homosexuality
) preco ta nelakaju baby...tym, ze o ne nestojis ani nevies o co prichadzas (aj ked mozno prave tymto robis jednu tvoju "obet" neskutocne stastnou
)...snad dostanes casom rozum
inak tak ma napadlo co ak nema
...viete aj ine zivocichy sa potom takto spravaju
..no offence
ADD
...toto ma celkom zaujalo
...totiz ja keby som na tu M5ku mal tak octavka leti do prec
...
B.A.X.O: ty musis byt lolo...a riadny
nemozem sa prestat smiat
je zrejme, ze si s opacnym pohlavim stravil...tak povzedme...par minut svojho zivota?...ci aj to som prehnal
inak tak ma napadlo co ak nema
...viete aj ine zivocichy sa potom takto spravaju ADD
nie? a aky?nordkapp_pb napísal:kupis si octaviu ..ale o tyzden ides po dialnici a strihne ta zbrusu-nova M5ka .. kupis si ju? .. odpoved: NIE... a dovod nieje iba ten ze nato nemas
...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hmm tema vyzera tak ze niekto ma velky problem zaposobit na neznejsie pohlavie a tak si to tu trosku zaobalil a spravil z toho filozofiu
...
... ok ale aby som nebol len tak OT .. tak ja som mal tiez obdobie 15-16 rokov ze som si myslel ze vlastne staci sa s holkami zabavat nezavazne, ze je to lepise ako sa na niekoho "viazat" .. teraz mam o 4 roky viac a viem ze mat s nejakou hokou vztah v ktorom je viac ako len nejaka fyzicka pritazlivost a spolocne spavanie je velmi pekne, isto krajsie ako byt kazdy tyzden s inou ... a cosi si ta motal s tym ze aj tak sa ti stale paci ina
... samozrejmä baby sa pacia, pretoze su pekne ..ale to mas ako s autom (prepacte holky ale mladikovi to treba vysvetlit polopate:-)) ... kupis si octaviu ..ale o tyzden ides po dialnici a strihne ta zbrusu-nova M5ka .. kupis si ju? .. odpoved: NIE
... a dovod nieje iba ten ze nato nemas
...
... ok ale aby som nebol len tak OT .. tak ja som mal tiez obdobie 15-16 rokov ze som si myslel ze vlastne staci sa s holkami zabavat nezavazne, ze je to lepise ako sa na niekoho "viazat" .. teraz mam o 4 roky viac a viem ze mat s nejakou hokou vztah v ktorom je viac ako len nejaka fyzicka pritazlivost a spolocne spavanie je velmi pekne, isto krajsie ako byt kazdy tyzden s inou ... a cosi si ta motal s tym ze aj tak sa ti stale paci ina
ttoo ma doraziloB.A.X.O napísal:na čo je vlastne dobré mať babu? mne to pripadá nezmyselné
to som tak raz kamarata odpalkoval bo nieco hustil a som nemal nanho nervyP3Bo napísal:stastny chlap co si vystaci sam so svojou rukou ..usetris
enjoy
tak si mu dala .. ale vazne mas asi pravdu ... nieco na tom budefizz napísal:Nuz....kazdy si mysli, ze ked ti to napise, tak bude vyzerat ako posledny kkt. Mne je to jedno, ja ti to poviem. Si gay, ale kvoli tlaku spolocnosti si to nechces uznat a tak hladas sam pred sebou vyhovorky preco nechces babu.
-
jin
VIP
Zrejme to bude vekom, že to ešte nevieš pochopiť. Neva! O pár rokov začneš mať problémy emocionálneho charakteru (možný výskyt sociopatie) typu: Nikto mi nerozumie, mám problém a neviem ho riešiť, ale ani nikto iný apod. Ale toto som opísal extrémne negatívny scenár. Pravdepodobnejšie je, že sa ti emotivita týmto smerom čoskoro vyvinie (fakt by bolo užitočné uviesť tvoj vek) a prestaneš vec brať tak racionálne a pragmaticky, ako teraz. A to ešte len počkaj na tú radosť zo zistenia, že máš v "bruchu motýle"B.A.X.O napísal:Na čo vlastne je dobré mať nejakú priateľku? Ja len tak že (a to nie je iba vo filme) že väčšine ludí ktorých poznám sa furt páčia nejaké baby, možno je vo mne chyba že to neviem pochopiť. Ale keď je chalan s babou, alebo po prípade niečo s ňou už aj má, väčšinov sa chalani nad tým vzrušujú že aké je to super byť s niekým.
To vravíš teraz. Nadšený budeš (pokiaľ je teda tvoja emotivita zatiaľ iba nevyvinutá). Píšeš, že si unudený. Nuda = nedostatok motivácie / záujmu. Proste sa pre vec nedokážeš nadchnúť - preto tena pragmatický a "suchý" postoj. Pokiaľ nebudeme hrať "po jej"? Tu presne vidno, že o vzťahoch vieš pramálo. Vzťah je vec obojstranných kompromisov, vzájomných ústupkov, obety a porozumenia, nejde o to robiť to, čo ten druhý "prikáže ", ide o to nájsť riešenie prijateľné pre oboch.B.A.X.O napísal:Ale ak by som si sám seba predstavil v takej situácii, nebol by som nijak nadšený. Nevzrušovla by som sa nad tým, ale proste ako sam seba poznam bol by som unudeny. Ja som unudeny furt na všetko, takže je to možno tym, ale i tak, na čo je dobré mať babu? Pokiaľ nebudete hrať po jej, budete ustavične počúvať výčitky a pod. A to by ma nebavilo.
Lenže chlape je rozdiel byť sám a sám. Sám môžeš byť aj na natrieskanom futbalovom štadióne. Pokiaľ je niekomu smutno: Má priateľku, ktorá ho podrží, resp obráti sa so svojim žiaľom na ňu - poteší ho, utieka sa k nej s nádejou. Pokiaľ je smutný kvôli babe, má kamošov. (prosím celú túto kapitolu berte s rezervou - písané veľmi zjednodušeneB.A.X.O napísal:Každopádne tým xcem len povedať že na čo je to vlastne dobré? Keď človek nexce byť sám dá sa to riesšiť aj inak, ak človek nexce byť sám, potom sa asi bojí sám zostať doma alebo už neviem. A keď je niekomu smutno, dajme tomu že nemá kamošov, priateľka to nevyrieši. Holt sa asi nevie zaradiť do spoločnosti, a keď ho nepríme spoločnosť, pochybujem že nejaká žeská.
Vek? Nedostatok lásky (vzťahov) v tvojom okolí? Zárodok asociality? Vážne momentálne neviem povedať v čom spočíva tvoj "problém", avšak bolo by vážne dobré, keby si napísal svoj vek, nakoľko podobné názory má môj bratranec (9r).B.A.X.O napísal:Ale tka na čo je vlastne dobré mať babu? mne to pripadá nezmyselné
O počiatkoch možnej asexuality, ako niektorí predomnou naznačili by som zatiaľ nehovoril, nakoľko nevieme vek a nepoznáme tvoju psychiku.
//fizz:
-
t0m4s3
Admin
BAXO tvoje pocity chapem. Uplne nezmyselne to urcite nie je, ale dokazem pochopit ludi, ktori su jednoducho samotari a samota im vyhovuje viac ako byt vo vztahu. Tiez niekedy potrebujem byt dlhsiu dobu (dva tyzdne) sam. Obe strany (priatelka/bez priatelky) maju svoje vyhody a nevyhody. Ak nechces nikoho mat, nemaj, je to tvoj zivot a ak ti to tak pride lepsie tak to tak urob. Na kecy z okolia (ako napr. skutocne dementne nazory v tomto topicu, podla ktorych je zivot "nalinkovany" a ked nechces mat priatelku si gay) neber ohlad - bud svoj. Casom urcite stretnes osobu, po ktorej boku budes rad. Niekto si kludne vystaci s dobrou partiou kamaratov a milenkami na jednu (alebo viac) noc.
-
Vesper
Professional
Ja som mal podobné pocity po ukončení dlhšieho vzťahu ale to je myslím normálne pretože vtedy sa človek proste musí asi trochu ventilovať a oddýchnuť si od ženskej trochu. Ale po dlhšom čase single som si uvedomil že je predsa len lepšie mať po svojom boku niekoho vhodného na každodenné strasti
Aj keď samozrejme treba sa do toho obuť s mierou nie rovno vhupnúť do vzťahu na 179,24% a potom nemať čas na nič iné, zanedbávať priateľov a tak... Proste treba nabrať trochu skillov a potom si podľa toho spraviť nejaký návod podľa vlastných potrieb...
Nordkapp: Tou octaviou si ma zabil
ale nič v zlom veď my vieme že ty rád autá 
Nordkapp: Tou octaviou si ma zabil
-
p4ra
Redeemer
B.A.X.O., nevzrusoval by som sa nad komentarmi, ze si gay a podobne somariny. V podstate sme na tom z casti podobne. Sice ja som zopar priateliek mal, ale ide o to, ze nikdy nemam taky pocit, ze: Musim mat zensku, lebo je so mnou koniec. a tak podobne. Jednoducho sa nezen nikam, nechaj zivotu volny priebeh a urcite sa ti nejaka pritrafi, ktora ta oslni a potom vlastne pochopis naco je dobre mat priatelku. Zatial chod s kamaratmi na pivo, na diskoteky a mozno prave tam niekde na teba tam caka ta tvoja. Inak samota je fayn. Ja som rad viac, ako tyzden sam. Proste nikto ti do nicoho nekeca, mas svaty pokoj, oddych, klud, relax. Lenze casom to zacne byt nudne a vtedy potrebujes niekoho mat pri sebe - priatelku alebo priatelov, kamaratov - ludi, ktori su tvojmu srdcu blizki.
-
Soviet
Darca
No toto som aj ja vravel než som si našiel babuAle ak by som si sám seba predstavil v takej situácii, nebol by som nijak nadšený. Nevzrušovla by som sa nad tým, ale proste ako sam seba poznam bol by som unudeny. Ja som unudeny furt na všetko, takže je to možno tym, ale i tak, na čo je dobré mať babu? Pokiaľ nebudete hrať po jej, budete ustavične počúvať výčitky a pod. A to by ma nebavilo
Ale ako tu väčšina vraví: Kým neskúšiš tak to netvrď
Vy ste fakt Idioti
Napriklad ako na strane number 2 tejto diskusie sa zazrakom nasli ludia ktory ma chapu, a na strane 1 su len ty co nechapu a urazaju:(.Ale dakujem ze ste ma aspon urazili