Digitalny fotak

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Digitalny fotak

Príspevok od používateľa Runes »

no kamaratka chce digital a parametre su :-D
.....
no do tych 20
aby boli zabery hlavne dost kvalitne
a nech nemusi zas moc nastavovat
....
okopcene z ICQ
ja netusim co jej poradit lebo tu je asi siroka skala fotakov a zrovna nestudujem katalogy :-)

akurat co som narychlo kukol
http://www.alza.sk/digitalni-fotoaparat ... d74680.htm
http://www.alza.sk/panasonic-lumix-dmc- ... d77609.htm
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Digitalny fotak

Príspevok od používateľa jin »

Runes napísal:no kamaratka chce digital a parametre su :-D
.....
no do tych 20
aby boli zabery hlavne dost kvalitne
a nech nemusi zas moc nastavovat
....
okopcene z ICQ
ja netusim co jej poradit lebo tu je asi siroka skala fotakov a zrovna nestudujem katalogy :-)

akurat co som narychlo kukol
http://www.alza.sk/digitalni-fotoaparat ... d74680.htm
http://www.alza.sk/panasonic-lumix-dmc- ... d77609.htm
S tým lumixom nech sa rozlúči, 12,4MPx na takom snímači bude zrnieť jak prasa!! Tá TZ3ka by mohla byť, je to kvalitný foťáčik. Nech kamarátka napíše niečo viac ohľadom rozmerov a na čo ho chce používať nech viem, či mám hádzať napr SAMSUNG L74wide, alebo si môže mdovoliť aj niečo ako H9 alebo väčšie. Každopádne pokiaľ chce kvalitu výstupov, mala by pouvažovať aj nad nejakým jednoduchým zrkadlom.
vvTF
Expert
Expert

Príspevok od používateľa vvTF »

Takze, do 20 000 - kvalitne snimka atd... jedine digitalna zrkadlovka daka , ale to uz neni splnena podmienka, ze nemusi vela nastavovat. Kvalitny fotak co uz aj nejake tie peniaze stoji a ma nejaky lepsi objektiv bude slozitejsi aj so svojimi funkciami. Ja napriklad ked fotim v miestnosti s bleskom musim menit mody a nastavenia pri vzdialenosti par metrov po sebe . Podla mna tvojej kamaratke by sa zisiel nejaky LUMIX za 6000. Ktorym kvalitnu fotku nieje problem spravit. Mozes mat fotak aj za 50 000 ked nebudes vediet co ako scim kedy fotit budes mat rozmazane vsetko.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no sak keby blo premna tak tez berem dake zrkadlo ale to je pre jej sestru konkretne to je 24 rocna zaba cerstvo skoncila pedagogicku tusim a ona potrebuje podla mna daky dobry kompakt proste na fotenie toho ze vecer si pojdu dakde sadnut a potom pojdu dade nachatupripadne pojdu sa lyzovat a na dovolenku ziadne umelecke fotky len take tie klasicke albumove fotky co bude za 20 rokov kukat a smiat sa natom sak napisala sama de netreba moc nastavovat s toho som usudil ze sestra je lamka :-) ale preistotu zistim
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ta TZ3-ka vyzera dobre, aj recenzie ju chvalia, ja by som ju zobral
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tá TZ3ka by zodpovedala v tomto prípade všetkým kritériám :wink:
Inak tak mi napadlo, že pokiaľ ide o holku mohla by odceniť, keby ten foťáčik aj nejako vyzeral. Preto sem teraz hodím pár tipov, ktoré budú mať síce všetky nižší optický výkon, ako TZ3, ale zasa nejako vyzerajú.

RICOH Capilio R7 S touto značkou síce skúsenosť nemám, ale čo som čítal recenzky na iné ich výrobky, tak ponúkali dobré výstupy.
SAMSUNG L77 Tento pán v čiernom naponúka síce wide objektív svojho predchodcu L74, ale zato zoom 7X je tiež niečo iné :wink:
CASIO Exilim Hi-Zoom EX-V7 Keď som videl tento foťáčik prvýkrát myslel som, že bude mať na svoje rozmery zoom kalsických 3X. Avšak keď som si o ňom prečítal viac nechápal som ako do takého tela nacpali taký objektív. Nie som si istý kvalitou, ale je to určite najkompaktnejší 7X zoom, aký som kedy videl.
Každopádne ale čo sa týka opt. výkonu by som bral osobne TZ3, túto ponuku som nahodil iba pre prípad... :wink:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

SAMSUNGU moc neverim, potom ako som videl ako odisli 1 rocne monitori, a este aj teta mala fotak samsung, mala ho v kabelke, a ked ho vybrala mala puknuty displej, pritom v kabelke ho mala v puzdre, nic co by ho mohlo poskodit, zahada, dala ho reklamovat kedze ubehli len 3 mesiace od kupy a musela zaplatit okolo 2 000SK, ze to musela spravit ona jej povedali, alebo mam len smolu na SAMSUNG, no neviem
inak tu je o 500 SK lacnejsi a doprava je do 11.11. zadarmo
http://www.hej.sk/digitalne-foto/obchod ... dmc-tz3-k/
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ma3ix: Hej nad týmto som uvažoval aj ja, ale má to byť pre holku, ktorá nechce moc nastavovať. Nehovorím, že by s tým po čase nevedela fotiť, ale pre holku skôr nejaký kompakt.
Mimochodom tá G9 je veľmi dobrý tip :!: Určite by som nad ním rozmýšľal.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

diky chlopi ja len aby ste vedeli ze nekaslem nato len este som s nou nebol teda na icq sme neboli naraz :-) bo vonku som ju nevidel dlho dlho :-)
Napísať odpoveď