Mafia (Den)

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Mafia (Den)

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Zijuci hraci
  • 1. yoplin
    2. Dante3000rpm
    3. Silmer
    4. -=wolf=-
    5. digo
    6. bolek
    7. Rammer
    8. hojko
    9. caesar1987

----------------------------------------
1. Noc - zavrazdeny Silmer
1. Den - popraveny hojko

Mozte sa uz registrovat do 3. kola PMkou s predmetom v tvare Reg: Nick
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

a keby si to vysvetlil nam čo nechapu ako sa to hra ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nieco taketo tu uz bolo, ak si dobre pamatam.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

A nechcel by si to zopakovat ?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

aspon hod nejaky debilny link, ze wocogo ...

edit:// ... tak teda nic, do toho ja nejdem, v noci budem radsej spat ako sa tu hrat na e-mafiu
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

No kazdy asi pozna ine pravidla, ale zatial to najjednoduchsie.
Zaregistruju sa nejaki ludia, ja z nich vyberem mafiana a ten bude kazdu noc zabijat nejakeho obcana. (Obcania su vsetci ostatni) Cez den obcania hlasuju kto by mohol byt mafian a kto bude mat najviac hlasov bude popraveny. Potom sa dozviete ci ste popravili nevinneho cloveka alebo mafiana. Den bude trvat dokym vsetci neodhlasuju a noc dokym mafia niekoho nezabija. Podla poctu zaregistrovanych urcim kolko bude mafianov a ti sa v noci dohodnu koho zabit (PMkami, ICQ ...) A vy na zaklade toho ake k sebe citia uzivatelia sympatie musite uhadnut, kto asi mohol toho obcana zabit :) .
Hra sa zacina nocou kde ja vylosujem mafiu a ti uz mozu hned vrazdit.
Uz chapes ? Tato hra nieje len o lucku, ale aj o inteligencii.

edit : Ale ty nerozumies ? Noc nastane vtedy ked obcania popravia toho, za koho dali najviac hlasov. To nema nic spolocne s nasim casom.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Zaujimava myslienka, ale trochu unika caro hry, ked sa mafiani museli nenapadne a cez den dohodnut za pritomnosti obcanov. Ked budu pisat PM, tak obcania nemaju ako zistit kto je mafian a indicie im moze davat akurat ten detektiv :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

GothaR napísal:Zaujimava myslienka, ale trochu unika caro hry, ked sa mafiani museli nenapadne a cez den dohodnut za pritomnosti obcanov. Ked budu pisat PM, tak obcania nemaju ako zistit kto je mafian a indicie im moze davat akurat ten detektiv :)
asi tak live je to uplne ine...takto fakt unika caro hry
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak co by si navrhoval ? Zmurkat na seba cez net asi nemozeme :D
Inak toho detektiva som chcel z hry vynechat lebo sa bojim ze to niekomu prezradi :/ Ale zas ak by to bol niekto spolahlivy ...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

registroval som sa..kedy mi dojde co som? :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

*****HERO***** napísal:Tak co by si navrhoval ? Zmurkat na seba cez net asi nemozeme :D
Inak toho detektiva som chcel z hry vynechat lebo sa bojim ze to niekomu prezradi :/ Ale zas ak by to bol niekto spolahlivy ...
No tak toto bude asi jedna z tych hier, ktore sa po nete nedaju plnohodnotne hrat :)
no ale mozno by to islo cez skype konferenciu, kde by sa dalo odpocuvat kto pise na klavesnici :D (tie avatary tam blikaju, ked ucastnik vydava zvuky)
Pripadne na multichate by to bolo este zaujimavejsie, to by sa fakt ukazalo umenie mafianov, samozrejme s tym, ze kazdy by bol aj na skype, aby sa udrzalo ticho pri dohadovani :)
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Ale to by sme museli byt vsetci naraz a takto cez forum nemusime. A podla mna ide o to aby nikto nevidel a nepocul ako sa mafia dohaduje koho zabije. No tak kto to chce nech mi napiste tu PMku nejak sa uz dohodneme
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

fest narocne na mna :-) ale urcite to by chcelo nejaku hru no fore nech je sranda a nech sa uzivatelia zblizia
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Inak imho je nás ešte primálo, aby sme začali hrať. Pamätám si, že pri minulom pokuse tuto na hojku sa zapojilo výrazne vyššie číslo, ako doposiaľ. Len môj názor...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

jin napísal:Inak imho je nás ešte primálo, aby sme začali hrať. Pamätám si, že pri minulom pokuse tuto na hojku sa zapojilo výrazne vyššie číslo, ako doposiaľ. Len môj názor...
ano ale cim nas je viac tym je to blbsie lebo si pametam ze nas tam bolo asi 15 alebo 20 a vznikal tam uplny FW lebo sme sa tam hadali ze kto je mafian a tak a proste na tomto cela hra spadla :? dobre by bolo keby nas je co ja viem staci 8
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak zatial je vas 7. Myslite ze sa to oplati uz zacat alebo este pockame ?. FW tu nebude lebo kazdy vyjadri svoj nazor a nikto sa nebude starat na nazor druheho.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

*****HERO***** napísal:Tak zatial je vas 7. Myslite ze sa to oplati uz zacat alebo este pockame ?. FW tu nebude lebo kazdy vyjadri svoj nazor a nikto sa nebude starat na nazor druheho.
este jeden a mozme zacat, nebol by som si tym taky isty ze sa tu nebudeme prekrikovat, skoda ze si nevidel ako to vyzeralo predtym :lol: ale mozme zacat aj teraz na skusku ako 7 a ked to pojde dobre rozohrame znova s viac ludmi
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

urcite by bolo lepsie, keby nas bolo viacej. bolo by to zaujimavejsie. keby si mi mohol poslat navod, lebo som tak trochu z toho jarin. a este by som chcel vedet co je FW :oops:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

yoplin napísal:urcite by bolo lepsie, keby nas bolo viacej. bolo by to zaujimavejsie. keby si mi mohol poslat navod, lebo som tak trochu z toho jarin. a este by som chcel vedet co je FW :oops:
fw = flame war a ide vlastne o to ze bude nieaky pocet ludi na tomto fore ktory budu OBCANIA a 2 budu MAFIANI, kazdy den sa ty 2 mafiani dohodnu cez SS, ICQ alebo hocijako inak koho zabijaju, a oznamia to HEROvi, ten napise kto zomrel a OBCANIA teraz musia odhadovat kto je asi mafian, ked sa zhodnu na jednom mene tak HERO oznami ci sme zabili SPOLUOBCANA alebo sme uspesne zabili MAFIANA...chapes?
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Navod som uz pisal na predchadzajucu stranu
No kazdy asi pozna ine pravidla, ale zatial to najjednoduchsie.
Zaregistruju sa nejaki ludia, ja z nich vyberem mafiana a ten bude kazdu noc zabijat nejakeho obcana. (Obcania su vsetci ostatni) Cez den obcania hlasuju kto by mohol byt mafian a kto bude mat najviac hlasov bude popraveny. Potom sa dozviete ci ste popravili nevinneho cloveka alebo mafiana. Den bude trvat dokym vsetci neodhlasuju a noc dokym mafia niekoho nezabija. Podla poctu zaregistrovanych urcim kolko bude mafianov a ti sa v noci dohodnu koho zabit (PMkami, ICQ ...) A vy na zaklade toho ake k sebe citia uzivatelia sympatie musite uhadnut, kto asi mohol toho obcana zabit Smile .
Hra sa zacina nocou kde ja vylosujem mafiu a ti uz mozu hned vrazdit.
Uz chapes ? Tato hra nieje len o lucku, ale aj o inteligencii.
A FW je flame war teda nezhoda nazorov :) neviem ako sa to preklada ..

// sakra predbehol si ma :D

yoplin este pockame na nazory ostatnych
Napísať odpoveď