Linux + Windows = HDD?

Všetko ohľadom Linuxu...
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

Retne napísal:Fakt mi neviete nikto pomoct :?
Už viacerí tu píšu čo a ako sa dá ale to robíš podľa seba. Len nechápem, že načo sa niekto pýta, keď to aj tak nerobí ako to píšu. Mne je to ale jedno, tisíckrát to isté nemá zmysel napísať. :)
inflater napísal:Vyskusal som aj nainstalovat drivery z www.nvidia.com, robil som to cez safe mode lebo inac ma to nepustilo (jakysi runlevel ci kieho otca), a to sa skoncilo preinstalaciou systemu (hmm uz siedmy krat :lol:)
Ale funguje aj tak a u mňa ešte lepšie ako z repo, ale má to tú nevýhodu, že potom nefungujú niektoré nastavenia cez k-menu a preto je asi lepšie cez repozitáre + nastaviť si xorg a najjednoduchšie cez restricted drivers menu.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Cesar napísal:Už viacerí tu píšu čo a ako sa dá ale to robíš podľa seba. Len nechápem, že načo sa niekto pýta, keď to aj tak nerobí ako to píšu. Mne je to ale jedno, tisíckrát to isté nemá zmysel napísať. Smile
Jasne ibaze ja som nebol ten pripad ze mi vsetko islo ako malo, cize som potreboval kusok nakopat...

No a rozbehal som to tak ze som naistaloval pomaly vsetko co malo nieco spolocne s compizom v synapticu :D Aj ked sa velmi nerozumiem este do tych efektov, ale hlavne je ze to uz bezi :P

Diky inflater a pato83
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

ja som linux pred mesiacom odsmazil... teraz som povymazaval kraviny a ejhle na disku mame 7,2 GB volneho (55 GB celkova kapacita :P). no asi idem znova prerozdelit disk a hodit tam ubuntu (alebo zeby kubuntu? KDE ma laka, ibazee ked na KDE desktop cumim dlhsie nez 2 hodiny tak je mi na zgrc, ani neviem preco :()

no nefim po tychto linuxovych temach mam chut znova cosi instalovat do systemu... zeby to bola teraz fedora? :)
Napísať odpoveď