Liga majstrov

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Pravdu povediac ja som cakal ze to skonci bud remizov alebo nejakym jednogolovim vitazstvom pre Arsenal.

Arsenal tam jednoducho prisiel len spovinnosti a uhrat bezgolovu remizu, resp wenger si mozno myslel ze ked im doma dal sedmicku (a treba uznat ze im ktomu vtedy pomohlo to ze dali prve 3 goli z dost velkych chyb slavie) tak zvladne ten zapas aj s nahradnikmi. Inac povedane podcenenie supera.

Ja som ale na madaroch kukal Barcelonu s Rangersom, a ak mam pravdupovediac nechapem ako rangers moze byt v tej skupine druhy so 7 bodmi, ak vystrelili na valdesa 2 krat za zapas tak hovorim vela.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

hojko napísal:Velmi slabucky Arsenal, hoci hral bez hviezd, tak aj tak mali porazit Slaviu. Dovolim si napisat, ze v niektorych usekoch mala Slavia viacej hry a rodili sa aj dobre sance, takze velkym sklamanim je pre mna hra Arsenalu, ktormi mi navyse pokazil tiket.
mas pravdu , ale treba povedat ze nastupili aj hraci , ktory hravaju vacsinou za rezervu napr. Denilson , Song . a hrala aj lavicka . takze nehrali nejak oslnivo , ale ani sa nejako nehnali do utoku hrali co im stacilo. pre tych , ktory nehravaju v Zaklade alebo este su v rezerve je to velka skusenost.
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

kvolli arzenalu mi usiel ticket ale co uz ale hral dost chabo aj chealsea hrala dos chabo prekvapil ma R. Tronheim s valencio to som necakal ze vyhra vonku 2:0 a liverpool spravil rekord v LM nastrelanych golov v zapase
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

ja to nepochopim,pred 2ma tyzdnami podam zapas,mozna vyhra 1200sk,dal som za 50sk,jediny zapas co mi odisiel : Besiktas-Liverpool...Liverpool prehral 2:1,ticket mi odisiel....no akoze konec,a teraz vyhraju 8:0...no eb*e ma.. :wink:
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Platini chce z najprestížnejšej európskej klubovej futbalovej súťaže spraviť podujatie dostupnejšie pre kluby z viacerých krajín starého kontinentu. Návrh počíta so šiestimi miestami pre šampiónov zo 40 najslabších asociácii podľa hodnotenia UEFA a rovnako tak miestami pre víťazov domácich pohárov.

co si o tomto myslite ja si myslim ze je to blbost lebo preco sa to vola Champions league maju tam byt championi ak to prejde srati svoju prestiznost kto chce v tv pozerat daky Sachtar s Panatinaikosom???ja osobne by som si pozrel daky Manchester Real ved to ja Liverpool da 8:0 Besiktasu alebo Arsenal Slavii proste si tam predstavte daku artmediu alebo zilinu proti manchestru alebo chelsea

skratka podla mna je to blbost je to cisto moj nazor aky mate vy???
kali520
Darca
Darca

Tiez si to iste myslim, na atraktivite to urcite neprida. V v budu nezazivne zapasy atd.

Ale na druhej strane tie slabsie muzstva by ziskali skusenosti (a aj peniaze) a mozno by sa zlepsila kvalita slabsich sutazi teda aj nasej.

Osobne ako nezaujaty divak som proti
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Na toto kolo LM bolo ozaj ťažko tipovať!!!
Som dal Schalke na 1,a bolo X,ale podla mna si vítazstvo mali dosiahnuť,Chelsea nehralo nič!
S výsledkom Arsenalu som nebol prekvapený,a to len preto lebo táto zostava ešte asi ani jeden zápas nehrala a to bolo vidno aj na ich hre!!
Najviac ma sklamala Valencia,ktorá po prehre vonku,prehrala aj doma!Tak toto je už namňa veľa!

Som fanúšikom ARSENALU,tak že dúfam na ich triumfovanie v LM :smt112
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

IZZi-BA napísal:Platini chce z najprestížnejšej európskej klubovej futbalovej súťaže spraviť podujatie dostupnejšie pre kluby z viacerých krajín starého kontinentu. Návrh počíta so šiestimi miestami pre šampiónov zo 40 najslabších asociácii podľa hodnotenia UEFA a rovnako tak miestami pre víťazov domácich pohárov.
Platini sa chce najma odvdacit slbsim futbalovým krajinam, za to, že najma vdaka nim je v kresle.
Napad je zlý. Krajiny, ktore su na tom futbalo slabsie, by si mali spravit vlastnu sutaz, aku maju v skandinavii. Hraju 3 týmy z troch krajin. Zapsy vyrovnane, pre fanusikov zaujimave. Keby sa u nas hrala v spolocnosti týmu CZ, HU, PL, UA, SRB, CRO podobná sutaz hraná v jarných mesiacoch bolo by to rozhodne zaujimave pre divakov a aj financne pre kluby. Navyse by mohol mat vitaz tejto ligy zaistení postup do LM. A podobne by to robili aj ine regiony.
Pride mi to lepsie ako dat do LM male ryby, medzi velkých zralokov..
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dalver napísal:Platini sa chce najma odvdacit slbsim futbalovým krajinam, za to, že najma vdaka nim je v kresle.
Napad je zlý. Krajiny, ktore su na tom futbalo slabsie, by si mali spravit vlastnu sutaz, aku maju v skandinavii. Hraju 3 týmy z troch krajin. Zapsy vyrovnane, pre fanusikov zaujimave. Keby sa u nas hrala v spolocnosti týmu CZ, HU, PL, UA, SRB, CRO podobná sutaz hraná v jarných mesiacoch bolo by to rozhodne zaujimave pre divakov a aj financne pre kluby. Navyse by mohol mat vitaz tejto ligy zaistení postup do LM. A podobne by to robili aj ine regiony.
Pride mi to lepsie ako dat do LM male ryby, medzi velkých zralokov..
V tomto s tebou úplne súhlasím!!!Je to naozaj velký nezmysel dať slabšie tímy do LM.
Neviem či to je tvoj nápad,ale znie velmi dobre.Myslím na hranie niečoho podobného ako LM ale so slabšími klubmi.
kali520
Darca
Darca

No vcera ten Marseil jedna velka katastrofa. Doma prehraju 4:0 a dokopi nemali vlastne ani ziadnu sancu.

Este pred zapasom som si myslel ze zrejme oni postupia (dobre ze netipujem :) ). Ale hned v uvode uz Torresovi nechali nejak moc vela miesta a potom to iste aj sa udialo aj v gerardovom pripade.

Vsetky goli co dal Liverpool boli po skolackych chybach v obrane.

Inak to co ten obranca sledoval s tou zdvihnutou rukou ked ho Torres obisiel pri tom druhom gole? Co chcel piskat ofsajd? :lol:
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:No vcera ten Marseil jedna velka katastrofa. Doma prehraju 4:0 a dokopi nemali vlastne ani ziadnu sancu.

Este pred zapasom som si myslel ze zrejme oni postupia (dobre ze netipujem :) ). Ale hned v uvode uz Torresovi nechali nejak moc vela miesta a potom to iste aj sa udialo aj v gerardovom pripade.

Vsetky goli co dal Liverpool boli po skolackych chybach v obrane.

Inak to co ten obranca sledoval s tou zdvihnutou rukou ked ho Torres obisiel pri tom druhom gole? Co chcel piskat ofsajd? :lol:
Ten obranca nato zdvihol ruku,lebo si myslel že Torres spadne a aby videl rozhodca že bol neviný :D ...také zvyknú robiť vo futbale.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

pred chvilou bol zreb

Celtic v Barcelona

Lyon v Manchester United

Schalke v Porto

Liverpool v Internazionale

Roma v Real Madrid

Arsenal v Milan

Olympiakos v Chelsea

Fenerbahce v Sevilla

som spokojny
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Myslim, ze vsadu su favoriti, az na zapas Arsenalu z AC Milano. Pevne verim, ze dalej pojde Arsenal.
IZZi-BA
Star
Star

a kto je favorit v zapase liverpool inter???? myslim si ze tam favorit tiez nieje
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Urcite Liverpool, teda aspon pre mna.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Podla mna najzaujmavejsie zapasy budu Lyon - Manchester, dufam ze Cerveni to nepokazia, aj ked mohli chytit aj lahsi zreb, Lvpool - Inter, ja tam vidim skorej Inter, su vo vybornej forme, aj v talianskej lige aj v CL. No a Arsenal proti AC, to je najvacsi slager, tam ani netipujem, moze postupit hocikto

//lofase pochybujem, ze by nejaky fanusik Manchestru United fandil Arsenalu alebo Liverpoolu :)
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

fandim celemu Milanu ,obom klubom...
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tak Arsenal dostal najťažší žreb aký len mohol dostať :cry: a ešte ktomu hrajú prvý zápas doma,čo im ešte viac stažuje situáciu,ale ja verím im.A ked budú mať k dispozícii klúčových hráčov,tak majú šancu na postup.
kali520
Darca
Darca

Arsenal si to vlastne posral sam uz v skupine ked remizoval so Slaviou a prehral so Sevillou. Urcite bolo lepsie postupovat z 1 miesta.

Moj tip je v tom zapase ze postupi Milano, su proste skusenejsi a v LM to vzdy dotiahnu daleko. Aj ked budem fandit Arsenalu.
lof4s3 napísal:fandim celemu Milanu ,obom klubom...
Nemal by si fandit v prvom rade Manchestru? Tiez nemaju zrovna najlachsieho supera.
IZZi-BA
Star
Star

ja si inac tiez myslim ze postupi AC milan budu tam velku ulohu zohravat skusenosti a AC milan odhajuje titul a podla mna urcite nebudu chciet vypadnut hned po skupine rovnako ako arsenal ale podla mna sa ac sustreduje skor na pohare ako na vlastnu ligu toto bude super zapas ale myslim ze postupi AC MILANO aj ked doprial by som to arsenalu

FANDIM MANCHESTRU a LIVERPOOLU
Napísať odpoveď