no nastavil som v BOOT DEVICE PRIORITY hard drive na prve miesto, ale nic sa nestalo, znova pojde xpkvetacik napísal:dostan sa do biosu (cez post testy mackaj del) a budes tam mat bud "boot" kolonku v kt. si nastavis poradie... alebo v "advanced" a tam budes mas nieco ako first boot potom second boot... iba si nastav prvy HDD a ides na vec
reinstalacia windows XP
-
PeterCA
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
asi ta trosku nechapem aky mas vlastne problem? chcel si nastavit aby ti bootovalo najprv z HDD... to si nastavil... takze v com je problem? nechcel si nahodou nastavit prvu mechaniku aby si mohol reinstallnut win?digo napísal:no nastavil som v BOOT DEVICE PRIORITY hard drive na prve miesto, ale nic sa nestalo, znova pojde xp
pribliz problem
no takze takto... ja som mal najprv Vistu a prednedavnom som si tam z CD hodil XP. no potom som zistil, ze mi kua nejdu ovladace, takze teraz musim znova cely windows preinstalovat na Vistu, ktora je ulozena na HDD... a nevim jak...
takze ja som nastavil HDD ako najdolezitejsie bootovacie zariadenie. takze HDD je na prvom mieste, ale ako nastavim aby mi to vobec zacalo bootovat z toho HDD???
takze ja som nastavil HDD ako najdolezitejsie bootovacie zariadenie. takze HDD je na prvom mieste, ale ako nastavim aby mi to vobec zacalo bootovat z toho HDD???
-
PeterCA
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ty mas akoze instalacku Visty na HDD? tak to ti takto urcite nepojdedigo napísal:no takze takto... ja som mal najprv Vistu a prednedavnom som si tam z CD hodil XP. no potom som zistil, ze mi kua nejdu ovladace, takze teraz musim znova cely windows preinstalovat na Vistu, ktora je ulozena na HDD... a nevim jak...
no lenze to neni normalne na HDD, vraj teraz sa to na notebookoch tak robi, ze nedaju CD toho OS, ale daju ho na HDD, na nejake take miesto, odkial sa to neda vymazatkvetacik napísal:ty mas akoze instalacku Visty na HDD? tak to ti takto urcite nepojdeinstalacku si hod na CD/DVD a daj si instalovat win z mechaniky a ostatne uz vies
no ano, vidis to som aj zabudol pripomenut ze je to notebook
...
inac tak mi to aspon hovoril ten predavac, o tej Viste
hmm ale mozno by to islo, keby som naformatoval hardisk...
nemoze sa harddisk pokazit, ked sa casto formatuje??
a este kde to mam spravit, aby sa naformatoval, mam ist do biosu a tam??
sry ale to bolo prvykrat, ked som si preinstalvoal windows, takze som v tom lama
inac tak mi to aspon hovoril ten predavac, o tej Viste
hmm ale mozno by to islo, keby som naformatoval hardisk...
nemoze sa harddisk pokazit, ked sa casto formatuje??
a este kde to mam spravit, aby sa naformatoval, mam ist do biosu a tam??
sry ale to bolo prvykrat, ked som si preinstalvoal windows, takze som v tom lama