Mam takyto problem: Mam kartu Sapphire Radeon 1950XT a ked zapnem PC tak pocut ako vetrak na VGA zacne hucat asi tak 3 sek. a potom nabehne system. Lenze niekedy a v poslednom case uz dost casto sa mi stava, ze po zapnuti PC vetrak zacne hucat ale prejde tych 3 sek. a system nechce nabehnut. Mam iba ciernu obrazovku a karta furt huci... Potom pomoze iba restart a vtedy sa uz spusti Windows. Niekedy sa vsak po restarte stava aj to, ze vo Windowse akoby zmizly niektore farby.. vid prilozeny screen.
Neviete nahodou, ze co s tym moze byt ? Alebo to mam poslat na reklamaciu ? DIK
Napr. v hrach som taky problem este nemal - tie artefatky sa prejavuju vo windowse a vzdy nejak inak - a ovladacmi to urcite nebude.
A co moze robit to, ze karta huci a PC sa nechce spustit ?
Neboj sa, nezabudol som ze pracuje v 2d rezime... ale robilo mi to aj s predoslimi ovladacmi. a nedavno kvoli crysisu som instaloval nove ovladace a robi to to iste. A trapi ma aj to ako som uz pisal vyssie, ze sa PC nechce spustit ale az po restarte
ezechiel88 napísal:Aky mas zvysok zostavy,, skusal si ju uz v inom pc moze tam byt nekopatibilita zo strany dosky, klude nemusi to byt len v grafaarne ...
jop v provim rade je treba vyskusat v inom pc ako pojde tam...ak to pojde stale na <> tak jedine reklamacka...a ak to pojde na druhom pc normalne tak si najprv poriadne pozri kde by mohla byt u teba chyba popripade napis mail tam kde si ju kupoval s tymto problemom.
Moja zostava: Asus P5B, C2D E6750, 2GB RAM, a grafika Sapphire Radeon 1950XT 256MB. Zakladnu dosku mam flashnutu na najnovsiu verziu. Neviem, ze kde by som mohol testovat VGA v inej zostave. Inu zostavu nemam... Neexistuje nejake ine riesenie ? Alebo sa bojim toho, ze poslem kartu spat na reklamaciu a poslu mi naspat s tym, ze sa im chyba neprejavila
A tiez mi niekedy robi aj to, ze spusti sa uvodna obrazovka windowsu - welcome a zrazu monitor vypise no video output a cierna obrazovka - ziadny obraz
zbytocne polemizovat o tom kde je chyba...proste zober grafu a skus ju u nejakeho kamarata...zistis ci je chyba v nej alebo niekde inde...ked nepojde ani u kamarata tak budes mat po probleme...posles na reklamacku
Pigesko napísal:zbytocne polemizovat o tom kde je chyba...proste zober grafu a skus ju u nejakeho kamarata...zistis ci je chyba v nej alebo niekde inde...ked nepojde ani u kamarata tak budes mat po probleme...posles na reklamacku
lenze jak to mam skusit u kamarata ? chyba sa mi neprejavuje vzdy. Inac uz vybavujem reklamacku - potom dam vediet ako to dopadlo - ked mi to poslu naspat tak smola
ked ti ju poslu spat tak to nieje smola...budes vedet ze je chyba u teba...
btw nemas kamarata co ma dosku na PCI slot ?? iba ju pichnes pustis par hier a vyberes...
Vzdy ked mi robilo tie chyby vo windowse tak som restartoval a v hre som to neskusal - teraz som zapol hru a ukazovalo mi take zlto cierne pruhy ktore sa neustale hybu...
Tu je screen:
Pigesko napísal:omg ty ju mas este doma ?? uz si mohol mat novu ale nevadi no...podla mna je na 90% chybna grafika...okamzite ju posli reklamovat...
ok, ale ked mi nedaju novy tak ty budes na vine len srandujem... len preto ju mam este doma, lebo este predtym nez to poslem som chcel skusit Crysis - a dnes vecer ho uz budem mat takze v pondelok karta ide prec