Mobil Orange/TM/O2

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
speq
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Mobil Orange/TM/O2

Príspevok od používateľa speq »

Caute , potrebujem poradit ohladom kupy mobilceku , daky ktory je schopny , neni moc velky a objemny a proste ma dobre funckie a spolahlivy :) Kazdopadne hociktory moze byt okrem takych ze ku pausalu doplatit viac ako 6000 to nie . A je ich tam tolko ze fakt neviem skuste mi poradit bud z vlastnej skusenosti alebo celkovo na co by som mal dat ? A ktoreho operatora vybrat kvoli vianocnym ponukam alebo mobilom :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

k810i dizajnovo sa mne moc nepaci ! ale funkciovo je na tom velmi dobre :)

a tiez som zastanca sony....
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

operatora 02
na mt nezalezi,hlavne ze zavolas
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

myslim ze sa viaceri zhodneme na ozaj mizernej ponuke mobilnych telefonov u operatorov za poslednu dobu... viazanost mi skoncila a ja nemam najmensi dovod sa viazat znova. Z ponuky telefonov mi nejak nevyhovuje ziaden. A ponuka sluzieb mi pripomina skorej kabaret - ked raz vyuzivam nejaky pausal, tak zrejme preto, ze mi svojimi parametrami vyhovuje.. Naco mi bude napr u T-Mobile 2x tolko volnych minut, ktore aj tak nevyuzijem, ale za nezmenenu cenu?!
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

vsak to a ja fakt neviem teraz co s tym :) Ale zaviazat sa na vianocnu ponuku je lepsie ako platit stale tento pausal so starym mobilom asi.
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

pozri tento link http://www.mobilmania.sk/Operatori/AR.asp?ARI=8806 , tazko sa ti da poradit ohladom pausalu, pretoze kazdemu vyhovuje nieco ine...btw tento rok je po dlhom case znova vianocne obdobie, v ktorom sa oplati "zaviazat sa", kedze nastupil uz skoro plnohodnotny 3. mobilny operator a zacal sa skutocny vianocny boj o zakaznika...ked si vyberies nejaky pausal alebo predplatenu kartu, napis, ohladom telefonu ti uz budem vediet poradit(aspon dufam)

p.s:ak nebudes mat rady ohladom tych ponuk napis ss
Napísať odpoveď