noo zase nie kazdy , niekto toci stale , kazdy zapas sa objavia dvaja - traja novy hraci a na dalsom zapase zase dvaja - traja novy .spike97 napísal:No hej to bude,ale podla mna to robi každý tréner,a vo všetkých kluboch!
F.A. Premier league
Tento rok to vyzera ze hraju o stred ale minulu sezonu mali namale. Aj tak si myslim ze 5:0 od west hamu na domacom ihrisku je moc, a toto neni prykrat co derby takto skoncili.matko888 napísal:blbost , velmi dobre kluby hraju o titul , dobre kluby o uefu , priemerne kluby o stred tabulky a o to hra aj WHU a podpriemerne hraju o udrznaie Derby.
jj a neni to ani posledny krat. ale vies ako kazdy rok dostava jeden novacik nafrak , minuly rok Watford , teraz Derby .kali520 napísal:Tento rok to vyzera ze hraju o stred ale minulu sezonu mali namale. Aj tak si myslim ze 5:0 od west hamu na domacom ihrisku je moc, a toto neni prykrat co derby takto skoncili.
No praveze watford prehraval ale take vyprasky ze 5:0 na domacom ihrisku nedostaval. Pamatam si ako dokazal potrapit taku Chelsea, drzali s nimi dlho bezgolovu remizu (a to mohli aj nejake goli dat), ale nakoniec Chelsea klasicky v nastavenom case vyhrala Kalouovim golom. Tak isto potrapili aj Arsenal proti ktoremu dokazali aj vyrovnat na 1:1 ale tiez v zavere inkasovali tusim od van Persieho. Watford sa dokazal prebojovat aj do semifinale FA cupu, co velmi pochybujem ze by Derby dokazalo. Watford bol inac klub ktoremu som prial aby zostal v najvyssej lige lebo na novacika hrali celkom slusne.matko888 napísal:jj a neni to ani posledny krat. ale vies ako kazdy rok dostava jeden novacik nafrak , minuly rok Watford , teraz Derby .
aj ja som im fandil. ale zostupili , tak ako zostupi derby , neviem no , maju asi najslabsie muzstvokali520 napísal:No praveze watford prehraval ale take vyprasky ze 5:0 na domacom ihrisku nedostaval. Pamatam si ako dokazal potrapit taku Chelsea, drzali s nimi dlho bezgolovu remizu (a to mohli aj nejake goli dat), ale nakoniec Chelsea klasicky v nastavenom case vyhrala Kalouovim golom. Tak isto potrapili aj Arsenal proti ktoremu dokazali aj vyrovnat na 1:1 ale tiez v zavere inkasovali tusim od van Persieho. Watford sa dokazal prebojovat aj do semifinale FA cupu, co velmi pochybujem ze by Derby dokazalo. Watford bol inac klub ktoremu som prial aby zostal v najvyssej lige lebo na novacika hrali celkom slusne.
Tak to maju, vlastne aj som cakal ze budu takto stat, ale ma dost prekvapuju tie vyprasky.matko888 napísal:aj ja som im fandil. ale zostupili , tak ako zostupi derby , neviem no , maju asi najslabsie muzstvo
Ferguson tvrdi ze ma najsilnejší tým v historii
mna prekvapuju hlavne man city. teraz im idekali520 napísal:Tak to maju, vlastne aj som cakal ze budu takto stat, ale ma dost prekvapuju tie vyprasky.
suhlasim s Fergusonomkali520 napísal:Tak to maju, vlastne aj som cakal ze budu takto stat, ale ma dost prekvapuju tie vyprasky.
Tazko povedat ci ma najlepsi tym v historii, mne sa zdal byt dobry aj ten ked vyhrali LM, utok Sheringham Cole a na lavicke Solskjaer a York bol povestny. No ale ferguson je trener toho muzstva tak asi vie najlepsie ktory tym je lepsi
Co sa tyka posil man utd tak takto
Nani sa tam risuje celkom dobre, je sice este dost zbrkli ale moze z neho byt dobry hrac ale lepsi jak Ronaldo nebude.
Tevez- vzhladom nato ze utd mali malo utocnikov tak to je celkom dobry nakup, ceni sa mi u neho ze dost bojuje, ale neni az tak moc vyrazny, stale mi tam nieco od neho chyba, asi to budu goli
Anderson zatial podla mna toho moc neukazal, tak tasko povedat.
Co sa tyka posil man utd tak takto
Nani sa tam risuje celkom dobre, je sice este dost zbrkli ale moze z neho byt dobry hrac ale lepsi jak Ronaldo nebude.
Tevez- vzhladom nato ze utd mali malo utocnikov tak to je celkom dobry nakup, ceni sa mi u neho ze dost bojuje, ale neni az tak moc vyrazny, stale mi tam nieco od neho chyba, asi to budu goli
Anderson zatial podla mna toho moc neukazal, tak tasko povedat.
skor by som povedal ze aj tak vie ze nikto nema pravdu , elbo kazdy bude hovorit ze ten jeho klub je naj , ako ja budem hovorit ze je naj United tak bude 100 inych hovorit ze arsenal a dalsich 100 ze niekay iny klub.Drago napísal:l0f4s3 mozem mi prosim ta vysvetlit, preco na kazdeho kto nie je fanusikom Manchestru od*ebavas ?
sak nech si fandi komu chce, aj tak kazdy vie, ze nema pravdu
myslim si ze man utd , si ema co od arsenalu brat , lebo oni vzdy hrali pekny a dobry futbal. a co treba poznamenat ze vzdy patria medzi najslusnejsie tymi v lige . ked si tak spomeniel na zapas Man utd - arsenal tusim ze pred 3-4 rokmi , ako hraci arsenalu yebali do van Nistelrooya a pod , tak neviem kto hra a ako dkho hra pekny futbal. mas pravdu ze teraz arsenal hra krasne v tom suhlasim ,ale nehovor prosimta tieto somariny ze manchester hra pekny futbal nieake 2 roky.spike97 napísal:Ved sa uvidí na konci sezóny!!!
MANU hra od vtedy pekný futbal,čo začal aj Ferguson využívať viac mladých hráčov.A vtom kto bol ich vzor????????no samozrejme
ARSENAL
NO tak MANU hra pekný futbal odkedy odišiel stade van Niestelrooy,a ešte pred tým ako tam nebol!!!matko888 napísal:myslim si ze man utd , si ema co od arsenalu brat , lebo oni vzdy hrali pekny a dobry futbal. a co treba poznamenat ze vzdy patria medzi najslusnejsie tymi v lige . ked si tak spomeniel na zapas Man utd - arsenal tusim ze pred 3-4 rokmi , ako hraci arsenalu yebali do van Nistelrooya a pod , tak neviem kto hra a ako dkho hra pekny futbal. mas pravdu ze teraz arsenal hra krasne v tom suhlasim ,ale nehovor prosimta tieto somariny ze manchester hra pekny futbal nieake 2 roky.