Najoblubenejsie kredo
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
No tak to by som sa pozrel na tie kreda, najma tie co uviedol Shark NX, uz vidim ako si kazde rano nieco take hovoris a snazis sa podla toho riadit. Taktiez ma zaujalo kredo ,,K mieru cesta nevedie, mier je cesta." - tymto sa akoze riadis??? Bongo ty sa riadis ,,hlavne ze sme zdravy"??? Aj yoplinove kredo je zaujimave, ale ako tak citam, tak mam pocit, ze si to niekto pomylil s temou o oblubenych citatoch, ktora tu na fore uz je.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
kukiak
Addict
Re: správa
J.O.S.E napísal:Prosím všetkých userov, ktorí majú záujem prispieť do tejto temy aby si prečítali poriadne podstatu tejto témy a aby sme takto predišli problemom typu spájania s inými témami/aké sa v uplynulých dnoch žiaľ odohrali/
Podstatou tejto temy ešte raz opakujem je kredo dna ktore vam pomáha pri vašom každodennom živote a podľa ktoreho sa riadite teda kredo ktore ste v priebehu vášho života vytvorili práve vy a nie citáty ktore povedali slávne osobnosti naších svetových dejin, ktorým ani mi často nerozumieme z dôvovdu toho, že nie sme ich autormi, takže asi toľko,
veľmi pekné Vám dakujem
-
Shark NX
Addict
Hojkohojko napísal:No tak to by som sa pozrel na tie kreda, najma tie co uviedol Shark NX, uz vidim ako si kazde rano nieco take hovoris a snazis sa podla toho riadit.
1. Je velmi lahko splnitelne ... aj ked mas ten najkrajsi den tak nerob v nom velke rozhodnutia ... lebo v ten den sa ti to zda byt hracka ale inokedy to nezvladnes ani za boha
2. To je mierene k laske k druhej osobe
3. Ci si Administrator Ci Owner Ci prezident republiky tak isto si clovek tak isto si davas dole trenky na hajzli ako ja ... cize vyvysovanie ti moze byt prd platne ... to co ty mas a ja nie je odzrkadlene niekde inde
Eto Vsio