+Ziadne .... i ked stretol som zaujimavu zienku
Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
audiotrack
VIP
-
Homer J Simpson
Medium Star
-
bolek
Guru
+ stále sniežik, takže sa pri každej príležitosti guľujeme, až to zakončil spolužiak tým, že mi to napeckoval do oka
+ potrebovala som napísať písomku z chémie na 1 bod, vyzerá to tak, že to bude dokonca viac ako bod
+ dnes na obed som mala pizzu
, bola s cesnakom, ani sa nečudujem, prečo sa všetci tvárili trochu divne
+ po dnešnom telefonáte s
, to stále vyzerá nádejnejšie, že sa v piatok dostavíme na stretnutie 
+ potrebovala som napísať písomku z chémie na 1 bod, vyzerá to tak, že to bude dokonca viac ako bod
+ dnes na obed som mala pizzu
+ po dnešnom telefonáte s
+ v skole som bol tri hodiny na ktorych som nepohol ani prstom
+ celkom fajn den, hlavne plodny
- strasne vela roboty mam
- Ked som bol este maly a pocitace boli len vysadou par vyvolenych, siel som na navstevu ku bratrancovi. A on ho mal. Krasny, mnou predtym nevideny POCITAC, zalubil som sa donho, hned som sa snazil zaujat jeho pozornost a ked sa mi to podarilo, ucil som sa co nan funguje a zacali sme si rozumiet. Ked vsak prisiel niekdo iny a neboli sme sami, tvaril sa akoby ma ani nepoznal. Potom sa navsteva skoncila a ja som musel ist daaaaleko domov, prec od pocitaca, s istotou ze sa to stretnutie este dlho nezopakuje a ak ano, kedy? Bude si ma este pamatat a budeme si este rozumiet? Nebude uz pri nom sediet niekdo iny? Bolo mi do placu, mal som ho plnu hlavu.
Nenavidim ten pocit, aj ked uz davno niesom maly a zalubeny do kusu plechu...
Nebyt JB-ho na policke tak asi nezaspim
+ celkom fajn den, hlavne plodny
- strasne vela roboty mam
- Ked som bol este maly a pocitace boli len vysadou par vyvolenych, siel som na navstevu ku bratrancovi. A on ho mal. Krasny, mnou predtym nevideny POCITAC, zalubil som sa donho, hned som sa snazil zaujat jeho pozornost a ked sa mi to podarilo, ucil som sa co nan funguje a zacali sme si rozumiet. Ked vsak prisiel niekdo iny a neboli sme sami, tvaril sa akoby ma ani nepoznal. Potom sa navsteva skoncila a ja som musel ist daaaaleko domov, prec od pocitaca, s istotou ze sa to stretnutie este dlho nezopakuje a ak ano, kedy? Bude si ma este pamatat a budeme si este rozumiet? Nebude uz pri nom sediet niekdo iny? Bolo mi do placu, mal som ho plnu hlavu.
Nenavidim ten pocit, aj ked uz davno niesom maly a zalubeny do kusu plechu...
Nebyt JB-ho na policke tak asi nezaspim
+ - spolubyvajuci sa chce odstahovat. dovod je ten ze neznesieme jeho holku co k nam chodi kazdy den a prespava u nas a mavaju sex cez vsedny den v nasej pritomnosti...
nepaci sa nam to co sa robi tak asi zbali kufre. co uz. ale chladnicka bude chybat...
+ - trable so stretkom. citim to na pohromu
+ mam skvely plagat AIR nad postelou aj na dverach a dalsich 50 pri posteli kt zajtra roznesiem po celej mladosti
+ idem si na skrinu kreslit bielou farbou no - neviem zatial co
ale chcem
len vela uceni.
+ - chcel som si zacat pisat internetovy dennik. mozno raz...
-- zima
++ potesil som sa ze som si nasiel jeden bod zo zapoctu. cize nemam 6 ale 7
nepaci sa nam to co sa robi tak asi zbali kufre. co uz. ale chladnicka bude chybat...
+ - trable so stretkom. citim to na pohromu
+ mam skvely plagat AIR nad postelou aj na dverach a dalsich 50 pri posteli kt zajtra roznesiem po celej mladosti
+ idem si na skrinu kreslit bielou farbou no - neviem zatial co
+ - chcel som si zacat pisat internetovy dennik. mozno raz...
-- zima
++ potesil som sa ze som si nasiel jeden bod zo zapoctu. cize nemam 6 ale 7
blba skola
dobra frajerka