Načo hladať babu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

B.A.X.O : U teba to vidím tak, že si ešte nedošiel do veku "balenia dievčat". Momentálne máš v hlave počítač, vylomeniny s kamarátmi a pod.
Mám brata v tvojom veku. Je úplne v pohode, ženy sa mu páčia, ale nerieši ich. Ešte na ne proste nedorástol, ale to sa časom zmení. A to sa stane aj u teba.
B.A.X.O
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa B.A.X.O »

Ok, ok, vypocul som si tu viac nez dost nazorov, otovril som tuto temu a uz by som ju rad aj uzavrel, ale mam otazku na moderatora. Viem ze to sem nepatri :D ale vzdy ma zaujimalo ze ako sa na tomto fore vyberaju moderatori. To nejako predtym zvolite? alebo sa novy moderatori vyberaju? ak ano, tak ako? musi mat uzivatel karmu na 100% a Hodnotenie King? :D nieze by som xcel byt moderator, ale len ma to zaujima strasne. A potom tu mam otazku etse ohladne Adminov, Je mi jasne ze Site Admin Hojko zostava :D , ale co osatni? je to isto ako z moderatormi? Tuto otazku smerujem sice do spatnej kategorie, ale bol by osm rad kym by ste ju to nechali aspon do tej doby nez dostanem odpoved, diky :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Keby si si cital sekciu info tak to tam najdes. A keby si sa kus rozhladol po fore ta zistis ze nemusis mat ani vysoku karmu a ani rank king. A do tretice vyberaju si ho oni samy podla toho ci si to zasluzis ....
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Konkrétne ja som sa stal moderátor tak, že som do tejto časti fóra písal pravidelne, písal som zdá sa rozumne a snažil som sa prispievateľom pomáhať. Všimli si ma moji momentálne už kolegovia, a tak ma zvolili za moderátora. Hojko ma oslovil, a po krátkom váhaní, som túto pozíciu na fóre prijal.

Dostali sme sa mimo tému. Ako si písal, uzavrieme ju.
Zamknuté