Notebook toshiba satellite L40-14D
Notebook toshiba satellite L40-14D
Mám Notebook toshiba satellite L40-14D vistu nan nainstalujem bez problemov ale ked si chcem dat WIN XP taq mi nechce najst disk pomozte mi prosim
ked spustat instalaciu XP tak na zaciatku ti to dava ze mas moznost nainstalovat specialne drivery pre urcite disky teraz nevie ake ale skus toto a ak nepomoze tak sa treba pohrat v biose u HP sme mali tiez podobny problem a bolo potrebne v biose vypnut native sata mode potom sa installo XP a zase sa to zaplo a uz to frcalo ako malojeep18 napísal:vistu som len skusal tento notebook som kupil novy bez os a vistu nechcem ani len vidiet ja len chcem rozbehnut xpcko
no v biose neni ziadna taqa ponku o hp viem ale v toshibe tu neni nic podarilo sa mi stiahnut Intel Matrix Storage Manager a ten mi nasiel driver na satu a to: Intel 82801HEM/HBM SATA AHCI Controller(Mobile ICH8M-E/M) ale ked dam dalej instalaciu taq odomna pyta niejaky matrix driver z diskety a ten neni na webe nikde aspon nie pod dosob3l1x napísal:ked spustat instalaciu XP tak na zaciatku ti to dava ze mas moznost nainstalovat specialne drivery pre urcite disky teraz nevie ake ale skus toto a ak nepomoze tak sa treba pohrat v biose u HP sme mali tiez podobny problem a bolo potrebne v biose vypnut native sata mode potom sa installo XP a zase sa to zaplo a uz to frcalo ako malo