Notebook toshiba satellite L40-14D

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jeep18
Amateur
Amateur

Notebook toshiba satellite L40-14D

Príspevok od používateľa jeep18 »

Mám Notebook toshiba satellite L40-14D vistu nan nainstalujem bez problemov ale ked si chcem dat WIN XP taq mi nechce najst disk pomozte mi prosim
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Parametre Nootebooku ? Procesor ? Ram ? Hdd ?...naco ti je XP,ked tam mas Vistu,Vistu chces odstranit odtial ?
jeep18
Amateur
Amateur

SSemteXX napísal:Parametre Nootebooku ? Procesor ? Ram ? Hdd ?...naco ti je XP,ked tam mas Vistu,Vistu chces odstranit odtial ?
vistu som len skusal tento notebook som kupil novy bez os a vistu nechcem ani len vidiet ja len chcem rozbehnut xpcko
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

jeep18 napísal:vistu som len skusal tento notebook som kupil novy bez os a vistu nechcem ani len vidiet ja len chcem rozbehnut xpcko
ked spustat instalaciu XP tak na zaciatku ti to dava ze mas moznost nainstalovat specialne drivery pre urcite disky teraz nevie ake ale skus toto a ak nepomoze tak sa treba pohrat v biose u HP sme mali tiez podobny problem a bolo potrebne v biose vypnut native sata mode potom sa installo XP a zase sa to zaplo a uz to frcalo ako malo :)
jeep18
Amateur
Amateur

ob3l1x napísal:ked spustat instalaciu XP tak na zaciatku ti to dava ze mas moznost nainstalovat specialne drivery pre urcite disky teraz nevie ake ale skus toto a ak nepomoze tak sa treba pohrat v biose u HP sme mali tiez podobny problem a bolo potrebne v biose vypnut native sata mode potom sa installo XP a zase sa to zaplo a uz to frcalo ako malo :)
no v biose neni ziadna taqa ponku o hp viem ale v toshibe tu neni nic podarilo sa mi stiahnut Intel Matrix Storage Manager a ten mi nasiel driver na satu a to: Intel 82801HEM/HBM SATA AHCI Controller(Mobile ICH8M-E/M) ale ked dam dalej instalaciu taq odomna pyta niejaky matrix driver z diskety a ten neni na webe nikde aspon nie pod dos
Napísať odpoveď