Shark a ich akcia...

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
supermario
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Shark a ich akcia...

Príspevok od používateľa supermario »

Dnes som si išiel kúpiť notebook od firmy Shark computers. V akcii mal byť HP 530 za 9990,-Sk. Pomerne veľmi slušná cena. V TN otvárajú o 09.00hod, kvôli práci som však prišiel do predajne "až o 09.16" (pozrel som si čas na hodinkách). A viete čo mi povedali: "Vypredané za 6 minút." A to som si myslel, že po blamáži s obchodnými domami, kedy mali podobné akcie pred pár rokmi sa to už nesmie opakovať. Ale som naivný, čo?! :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Myslim, ze tych notebokoov bolo skutocne len par kusov a ludia to vzali aj tak na biznis. Ked si nahodis len 3 tisic na nom, tak je to notebook za vybornu cenu a na desiatich kusoch, ktore predas za par dni mas 30 tisic cisteho. A kto vie, ci tych notebookov bolo vobec viacej ako 10 kusov v akcii.
supermario
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no to ja viem, len neviem či si spomínaš keď pred pár rokmi boli pomaly 100% výpredaje v supermarketoch. lenže mali iba 3 kusy z jedného výrobku. ľudia to brali aj ako oklamanie a myslím, že aj štát zakročil tak, že keď máš niečo v akcii tak to musíš mať po celú dobu akcie a nie na prvých 5 min. myslím si, že aj teraz by mal zakročiť. možno som len naštvaný ale prajem im to...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozri si podmienky akcie, vzdy sa uvadza, ze akcia plati od-do alebo do vypredania zasob ;)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

supermario.. pozri si leták a úplne poslednú stranu letáku tie najmenšie písmenká úplne na konci:
http://slimo.best-web.sk/shark/shark_predator_11_07.pdf
Shark computers si vyhradzuje právo zmeniť aktuálne ceny a zároveň sa ospravedlňuje za prípadné technické nezrovnalosti a nezodpovedá za tlačové chyby. Vyobrazenie výrobkov môže byť len ilustračné. Ponuka výrobkov platí do vypredania zásob. *Ceny sú kalkulované podľa kurzu USD. * Všetky uvedené ceny su vrátane DPH a sú platné do vypredania zásob.
Pokiaľ toto tam majú, tak sú krytí a nič nenarobíš s tým, že buď si prišiel neskoro alebo náhodou dodávateľ nestihol dodať akciový tovar.. aj to sa stáva.

Ešte tam tiež máš, že Shark nezodpovedá za tlačové chyby, takže kľudne by sa mohlo stať, že prídeš do predajne a ten notebook za 9999,- by stál 19999,- ..povedali by, že tlačová chyba. :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Keď dali na jednu prevadzku 10 notebookov z toho aspoň 4 si pobrali samotný zamestnanci, tak sa ani nečudujem, že to za takú chvíľku vypredali.
-O tej akcii som vedel dokonca aj ja a to ja mám "šark" v pivnici na háku.. :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

inu vela ludi si mysli ze je to v akcii tak sa na predajnu zobere 50ks... No nech ich shark celkovo zobral 50-100ks, ale rozratajte si to na predajne.. aj partnerske a je to strasne malo, avsak su to vacsinou dopredajove modely ktore da dodavatel za lepsiu cenu.

A je kludne mozne ze sa model ani na predajnu nedostal, ale lepsie pred zakaznikom vyznie "vypredali sme za chvilku", ako "ani sme ho nemali" ;)
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

hmmm to je zaujimava akcia, stoji len 10000, ale je pomerne dobry na kancelarske ucely, napriklad pre mojho otca by bol ako stvoreny, kedze teraz asi bude potrebovat novy komp...
za tie penaze sa to fakt oplati.... hned by som ho kupil :smt059
supermario
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

to brm... ja to viem, pretože je tam aj napísané, že platí pre najrýchlejších. len som chcel poukázať, že všade je korupcia. tak ako písali ostatní: ak mali desať kompov, 4 išli pre nich a ostatné pre známych. ale takto by to nemalo fungovať. napr. v tescu, ak je nejaký výpredaj, si zamestnanec nemôže počas svojej šichty kúpiť akciový výrobok ale musí počkať do konca svojej pracovnej doby a potom smelo môže ísť na nákup. to je férové voči nám, aspoň si myslím... (lenže pracovníci tesca si to nemyslia) :)
brm
Darca
Darca

supermario.. zase Ti poviem jednu príhodu mojej kolegyne. Išla do Kauflandu, bo akurát v ten deň začínala akcia na nejakú somarinu. Prišla a videla prázdny regálik, tak sa opýtala predavačky, že či nevie, čo s tým tovarom. A ona na ňu spustila, že je kvôli tomu tak nadrbaná na svoje kolegyňe, bo včera mala voľno a keď došiel akciový tovar, nedali jej vedieť a nič jej neodložili. A teraz je bez toho tovaru aj ona.. :D

Inak si nemyslím, že by mal byť problém pre predavača TESCO ísť si jeden výrobok odložiť niekde do kúta.. a vyberie si ho až po pracovnej dobe.. ;)
supermario
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Inak si nemyslím, že by mal byť problém pre predavača TESCO ísť si jeden výrobok odložiť niekde do kúta.. a vyberie si ho až po pracovnej dobe.. ;)
pokiaľ ho nechytia. mám známeho, ktorý robí šéfa vlastnej ochranky tesco a ten mi hovoril, že za to sú neúprosné sankcie (väzenie asi nie ale vraj to riešia s políciou...)
brm
Darca
Darca

Polícia? A za čo? Akože uznám zníženie mzdy, prípadne prepustenie, ale aký dôvod majú volať políciu? Čo ona vyrieši? Poriadok so zamestnancami by si mali robiť zamestnávatelia. :hmm:

Ale keďže mám aké-také skúsenosti s týmto reťazcom, s ich praktikami jednak na úrovni hypermarketov, na úrovni skladov, na úrovni účtovného pracoviska a aj na úrovni nákupcov (pracujem vo firme, ktorá dodáva výrobky do tesca), tak sa už ani nečudujem. ;)
Inak viete o tom, že keď si chcete ísť do Tesca len tak opísať ceny nejakých výrobkov, tak musíte mať písomné povolenie riaditeľa daného hypermarketu? :D
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

citat odpovede SHARK-u na otazku, kedy aktualizuju akciovu ponuku mesiaca:
"...je to variabilne ale cca okolo 10teho, informujte sa radsej este pred 10tym."
Ja mam skusenost cca od 13.dna v mesiaci, ak tovar ozaj stoji za tu cenu, preda sa rychlostou 1-2 dni... :wink: a rezervacia horko-tazko tak na pekne slova.
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

Ja som chcel ten NB za 9990 sk dokonca kupit. O 9.40 som sa postavil do radu ludi (bolo ich predo mnou asi 20) a cakal som. O 10.00 sa otvorila predajna. O 10.15 bolo vypredane. A teraz to hlavne: V AUPARKU (asi najvacsom nakupnom centre v BA) mali 8 KUSOV tychto notebookov. Podla mna to nieje celkom normalne, urobit velku kampan v radiu, vytlacit letaky, dat tie notebooky na titulnu stranu a nakoniec ich hodit do ich asi najvacsej predajne 8 kusov. Este pripomeniem ze ked predavac vyhlasil, ze su vypredane, stala za mnou asi 10 metrova rada ludi
supermario
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

presne o tom hovorím r2nger...

lenže problém je teraz v tom, že oni ho majú aj v iných obchodoch. lenže cena je iná (od 15.000 vyššie). a mne už je ľúto dať za ten istý produkt o 50-60% viac. musím sa poobhliadať po niečom inom za tú cenu...
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

supermario napísal:presne o tom hovorím r2nger...

lenže problém je teraz v tom, že oni ho majú aj v iných obchodoch. lenže cena je iná (od 15.000 vyššie). a mne už je ľúto dať za ten istý produkt o 50-60% viac. musím sa poobhliadať po niečom inom za tú cenu...
poobhliadaj sa po niekom kto je registrovany v Ageme, nakupuj cez neho a mas zabezbecene low prices :wink:
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

je tu niekto taky z kosic? :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

uhm v ageme uz pomaly prestavaju nakupovat aj velkoodberatelia, kvoli tomu ich divnemu pristupu :)

uz ste niekto riesili reklamacku v ageme? ak ano ako to vyzera pri komunikacii s beznymi smrtelnikmi? s firmami sa nejak moc neparaju...
supermario
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no neviem, ale agem ma nejako svojimi cenami veľmi neupútal. to už radšej nakupujem cez karman, keďže majú svoju kanceláriu v TN a pri osobnom odbere aspoň za to neplatím...
Napísať odpoveď