Takze som spravil 2 testy:
1.Testoval som notebook ASUS A6RP s 512 MB ram... 1410 bodov.
2 .... pridal som 1GB ramku...vysledok 1100 bodov.
http://www.alza.sk/1gb-so-dimm-ddr2-667 ... d56132.htm
Vseobecne vyzera ze bezi lepsie. Len by ma zaujimalo co mohlo sposobit tento mensi paradox.
Dik za pomoc.[/url]
3D Mark 03 mensia dilema...
-
BrainwasheD
Light Expert
Si si istý, že pri oboch testoch boli dodržané rovnaké podmienky? Nevyskočil Ti náhodou pri druhom teste na pozadí nejaký program? (napr. ICQ, email, antivirak). Skús ešte raz zopakovať oba testy za úplne rovnakých podmienok, pre istotu všetky programy bežiace na pozadí povypínaj. Pridaním ramky výkon v 3dmarku by mohol byť zvýšený len minimálne, ale toto zníženie považujem za dosť veľké.. 
Ešte ma napadá, že možno v druhom prípade si šiel na baterku a výkon notebooku bol mierne podtaktovaný za účelom úspory baterky, ale možno len kecám..
Ešte ma napadá, že možno v druhom prípade si šiel na baterku a výkon notebooku bol mierne podtaktovaný za účelom úspory baterky, ale možno len kecám..
-
BrainwasheD
Light Expert
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No ja mam taky nazor: 3D Mark 03 by som povedal ze je dost stary, a v tej dobe nebolo zase az tak vela 512MB ramiek a uz vonkoncom nie 1.5GB. Vtedy by som povedal ze leteli 256 az 512MB. Takze podlamna by to uz nemalo vplyvat na vysledok v 3DM03, tam ide hlavne o grafiku. Ale je to fakt cudne ze ukazal mensie, skus pozriet ci sa dajako nebiju, alebo nieco take cez nejake testery na RAM-ky a potom to skus zopakovat.