Za popieranie holokaustu dostal tri roky

Diskusie na politické témy...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

1. Ja som holocaust nepopieral :P Takze na tvoju protiotazku Ti neodpoviem...

2. Mozem vyst na namestie a hlasat ze Stalin nikoho nezabil.. nic mi zato nikto nespravi.. fasizmus je zakazany pretoze sudil udajne podla narodnosti a rasy..
Pytam sa.. preco neni zakazany aj komunizmus?????? Zaabil minimalne tak isto ludi (ovela viac) a neni zakazany len preto ze to nebolo podla rasy alebo narodnosti ale len tak, koli politickym nazorom..
Preto si myslim.. bud zakazat aj komunizmus.. alebo fasizmus povolit.. a bude..ak fasizmus povolia.. uz nebude mat mladych priaznivcov.. lebo Ti v tom vidia len ze budu tvrdasi a rebeliu.. tot vse..
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Som zvedavi co by sa mi stalo keby som poprel toto.
Pravdepodobne nic. Zvlastne tiez je ze o tomto sa nikde nehovori, nikto tieto obete neoplakava a rezim ktory to sposobil je este k tomu vsetkemu tolerovany.

Celkovo k tejto teme, asi by bolo najlepsie aby sa premenovala na zneuzivanie holokaustu zidmi (aby mali niektori ludia pokoj na dusi a pochopili co sa tu ja a iny snazime vysvetlit). Lebo nikto tu holokaust ako taky este nepopiera ani nepopieral pokial viem, akurat spochybnujeme pocet obeti a priali by sme si aby sa viedol riadny vyskum holokaustu, co si myslim ze v nasej ospevovanej demokratickej krajine by malo byt normalne. Ale zrejme asi neni a niekto chce aby ani nebolo.
Tak isto si myslim ze by bolo aj nacase si klast otazky k holokaustu, ze preco je prave tento zidovsky holokaust zakonom chraneny, co mal za nasledok, preco Hitlerov vzostup financovala sionisticka agenda atd atd.

Este pre zaujimavast Tri zväcša nevyriešené otázky
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Ujo Marky napísal:1. Ja som holocaust nepopieral :P Takze na tvoju protiotazku Ti neodpoviem...

2. Mozem vyst na namestie a hlasat ze Stalin nikoho nezabil.. nic mi zato nikto nespravi.. fasizmus je zakazany pretoze sudil udajne podla narodnosti a rasy..
Pytam sa.. preco neni zakazany aj komunizmus?????? Zaabil minimalne tak isto ludi (ovela viac) a neni zakazany len preto ze to nebolo podla rasy alebo narodnosti ale len tak, koli politickym nazorom..
Preto si myslim.. bud zakazat aj komunizmus.. alebo fasizmus povolit.. a bude..ak fasizmus povolia.. uz nebude mat mladych priaznivcov.. lebo Ti v tom vidia len ze budu tvrdasi a rebeliu.. tot vse..
Poviem to takto: Boli raz dve svine a tá jedna sa zastrelila, tá druhá si sviňačila ďalších pár rôčkov a po nej prišli ďalšie nasledujúce jej systém.

Takže odpoveď na otázku "prečo je zakázaný fašizmus a nie komunizmus?" je jasná a nebudem to rozoberať.

Či by bolo správne zakázať komunizmus ako taký? Zobver si marxa a prečítaj ho. Potom si zober Mein Kampf a prečítaj ho. Komunizmus je pekná (síce utopistická ale v podstate všetko pekné je na tomto svete iba utópiou) myšlienka, ktorá bola zneužitá a ľudia ako Stalin, Lenin v ničom pôvodnú myšlienku komunizmu nenasledovali. To, čo predviedli, bola obyčajná diktatúra. Zato fašizmus (teda skôr nacizmus) je myšlienka a filozofia od koreňa zvrátená.
Čo sa týka obetí režimu Lenina a Stalina, prial by som im minimálne takú pietu a úctu aká sa dostáva obetiem A.Hitlera.
Odpoveď na otázku "prečo sa im nedostáva?" vám tu ponúkajú no je scestná. Každý kto sa nad tým zamyslí chápe prečo sa o týchto obetiach toľko hovorí, kto to zakrýva...množstvo dokumentov nebolo objavených, bolo zničených (ako by to bolo aj s Holokaustom, keby nacisti mali od roku 1945 ďalších 45 rokov na zahladzovanie stôp).
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Nezmysel, genocida Ukrajincov, Rusov a inych ludi zidovskym rezimom Sovietskeho Zvazu je uplne zrejma, zdokumentovana a nie je o nej ziadnych pochyb.. Narozdiel od jej strojcov..

Co sa tyka tych dokumentov na holokaust mohol by si si pozriet toto video:
"Give me one document!". Prof. Robert Faurisson (France) asks Prof. Golamreza Vatandost (Iran/USA) to give him one document, proving the existence of the holocaust. This during the holocaust conference, which was held in Tehran (Iran) on Dec 11-12 2006. kde sa profesor Robert Faurisson, ktory bol sam v koncentracnom tabore, (a nedavno mimochom napadnuty zidovskymi chuliganmi pre svoju cinnost) dozaduje jedineho podobneho dokumentu..
pod pseudonymami uverejňujú "práce" s falošnými dôkazmi, polopravdami a ničím nepodloženými tvrdeniami "dokazovanými" metódami nad ktorými sa každý seriózny vedec alebo historik pousmeje
Je to tak vsetko zrejme az usmevne, ze sa oficialna verzia musela poistit zakonom.. Zaujimave... :roll:

Nebolo by lepsie a prospesnejsie tych popieracov "zosmiesnit" vo verejnej otvorenej diskusii za ucasti oboch stran :?:
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

fasisti, komunisti... jedna banda...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Aryan Angel napísal:Nezmysel, genocida Ukrajincov, Rusov a inych ludi zidovskym rezimom Sovietskeho Zvazu je uplne zrejma, zdokumentovana a nie je o nej ziadnych pochyb.. Narozdiel od jej strojcov..

Nebolo by lepsie a prospesnejsie tych popieracov "zosmiesnit" vo verejnej otvorenej diskusii za ucasti oboch stran :?:
Zrejmá? áno. Nepopierateňá? áno. Zdokumentovaná? ťažko. Nič prosti rusku ale demokracia tam ešte stále bohjvieako nefunguje a zdá sa, že nikto nemá záujem zbytočne otvárať staré otázky, otvárať šuflíky a vyťahovať z nich dokumenty.
No am keď som priamo spýtal, či popieraš holokaust, priamo si mi odpovedal, že nie. Ja sa teraz zase priamo spýtam, prečo teda (keď holokaust nespochybňuješ, iba obhajuješ tie konšpiračné teórie) obhajuješ človeka, ktorý bolo na 3 roky odsúdený za POPIERANIE holokaustu?

//vychádzam z názvu témy a z porvého príspevku opd ktorého sa prvých pár strán diskusie odvíjalo "Za popieranie holokaustu dostal tri roky" nenarážal som na to tvoje video. :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nepametam si aku konspiracnu teoriu som tu konkrente obhajoval.

Ukazal som ti video z konferencie ("POPIERACOV") kde sa Faurisson dozaduje jedineho dokumentu od historika zastupujuceho mainstreamovy vyklad historie holokaustu (stale ta ista konferencia "popieracov"), bez vysledku..

(Aj ked som ho neobhajoval) Neviem co ma dokazovat to, ze bol odsudeny nejakym sudom, ved prave o tom je tato tema a to je hlavny problem. Mimochodom, nesledujem az tak podrobne kauzy s revizionistami tak by si ma mohol oboznamit zaco a kedy bol odsudeny na tie 3 roky. Ja viem len o 3 mesacnom podmienecnom treste.. :roll:
kali520
Darca
Darca

kali520
Darca
Darca

http://www.vzdelavaci-institut.com/_fil ... 6eebd455f3

Dokument zidovskeho ravizionistu Davida Cola, obsahujuci rozhovor s hlavnym kuratorom osviencimi Dr. Franciszekem Piperem (ktory si tam pekne nasral do huby), plus dalsie rozne protirecenia historikov vedcov atd
606_hayes
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 606_hayes »

pre tych ktory popieraju holokaust prajem aby ho zazili, v plnej miere a tak ako bol kruty,
http://www.youtube.com/watch?v=Pp1qNzIB ... re=related

ludom by malo byt jedno ci tam zahynulo milion alebo pol miliona alebo desat milionov ludi. staci ze zahynul jeden clvoek pre to ze veril v nieco ine ako druhy uz to je svinstvo.
skuste co ste tu frajeri na forach ohlasujuci a popierajuci holokaust prist pred ludi ktori boli deportovani koncom vojny a cele to prezili. VIdeli tu hrozu v taboroch ako bol AUSCHWITZ-osviencim berkenau,
chodte do polska im povedat svoje nazory.... tu robite machrov ked vam nik nedrzi pistol pri hlavach za to ze nemate ubermensch povod...... :( :( :(
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

606_hayes, ten kto popiera Holokaust je porovnatelny fanatik ako ten, kto sa vedome spolupodiela na tom, aby Holokaust nepodliehal rovnakemu historickemu vyskumu, ako nespocetne mnozstvo inych historickych udalosti, a to vratane tych tragickych. Myslim, ze v 21. storoci by ludom nemalo byt jedno, ked sa zjavne ucelovo tabulizovana historicka tema zneuziva pre politicke ucely, pricom cesta tejto politiky je vydlazdena "statisicami" nevinnych obeti- prinajmensom rovnako nevinnych, ako boli ti, ktori preukazatelne zahynuli v priamom dosledku Holokaustu. Odporucam precitat si tuto temu celu (pokial je uprimny zaujem a samozrejme cas). Mozno budes prekvapeny, ale tzv. popieracmi su v dnesnej dobe oznacovani aj ti, ktori Holokaust ako taky nepopieraju, a to vratane zidov, ktorych rodiny boli pocas WW2 takmer uplne vyhladene a napriek tomu sa rozhodli nahlas prehovorit o zneuzivani tejto tragedie. Rovnako budes mat prilezitost nazriet za politicku oponu tejto tragedie, o.i. Procesualnou strankou poznania je poznavanie, takze poznavaj. V konecnom dosledku si nazor aj tak utvoris len ty sam...
kali520
Darca
Darca

Tomasito napísal:V konecnom dosledku si nazor aj tak utvoris len ty sam...
Neutvori, on to odignoruje ako vacsina takychto mudrlantov.

Nebol schopny si pozret video ani v mojom poste hned nad nim. A aj kebyze si pozrem si myslim ze nebude brat do uvahy take fakty napr ako:

-kominy na plynovych komorach boli pristavene po vojne (priznava to aj kurator Osvietiny)

-v plnovej komore bol len cca 3% nalez zyklonu B, a v plynovej komore ktora sluzila na palenie vsi (tuto teoriu uznavaju takmer vsetci historici) bol asi 90% nalez cyklonu B

-plynova komora bola od krematoria oddelena obycajnymi dverami so sklom, a cyklon B je pri tom vybusna latka (ktory idiot by to tak asi navrhol?)

-okolo plynovych komor a hlavne kominov boli nemecke jedalne, je mozna hrozba otravi potravin a pod.

-podla podporovatela holocaustu Jeana Pressaca sa len 5% vsetkeho cyklonu B pouzival na vrazedne ucely, kurator osvientiny dr Pipper priznava ze sa cyklon B pouzival aj na dezinsekciu budov, takze to je tych ostatnych 95%. Z toho zrejme vypliva preco sa v tzv plynovej komore naslo tie 3% cyklonu B (vid bod c 2), a tiez to zrejme dokazuje ze sa nacisti asi snazili viac udrzat zdravie vaznov ako ich splynovat (zvlastne, ze take zveri aj nieco robili :) )

-v uvode rozhovoru dr Pipper vysvetluje ze plynovanie prebiehalo denno denne bez prestavok. Po dokazani percentualneho vyskytu cyklonu B v plynovej komore na vsi a v "plynovej komore na ludi", dr Pipper tvrdi ze plynovanie niekedy nebolo tak intenzivne a ze dokonca niektore dni vobec neprebiehali (zrazu ta zmena nazorov), podla toho nalezu cyklonu B muselli pravdepodobne splynovat asi len 2 ludi denne.

-a k zaveru by som len dodal ze vypovede svedkov sa v niektoych pripadoch dost lisia.

Ci uz holocaust prebiehal alebo nie, tazko povedat. Ale dvolezite je ze kto na tom vsetkom po vojne profitoval, profituje a bude profitovat.
Len tak na ukazku http://www.hojko.com/post728413.html?highlight=#728413
Michal.
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Michal. »

Milý kali520,

pokúsim sa zodpovedať na Tvoje body, ktoré tu predostieraš.
kali520 napísal:-kominy na plynovych komorach boli pristavene po vojne (priznava to aj kurator Osvietiny)
Nerozumiem síce, čo si predstavuješ pod pojmom "komíny na plonových komorách", ale zrejme rečníš o po vojnovej rekonštrukcí Krematória I v hlavnom tábore Auschwitz-I.
Tieto "objavy" začal do sveta roztrubovať židovský "revizionista" David Cole začiatkom 90. rokov. Ako sa však ukázalo, ide o veľmi známu vec, ktorá bola publikovaná už dávno predtým, čo do Osvienčimu prišiel Cole.
Odpoveď od Dr. Pipera, kde sa o tomto a mnohom inom súvisiacom z Cole-ovým videom zmieňuje, je dostupná tu:
http://nizkor.org/ftp.cgi/people/ftp.py ... etter.1093
Teraz k samotnému vývoju Krema I počas vojny a po vojne:
Keď bola v roku 1944 budova prerobená na protiletecký kryt, boli pece demontované a diery v strope boli zaplnené. Izby boli rozdelené silnými stenami na podporenie stropu, aby kryt vydržal priamy náraz bombou.

Krema I po vojne

Po vojne, keď bol hlavný tábor prerobený na múzeum, úrady sa domnievali, že krematórium bude žiadané na konci spomienkovej cesty pre návštevníkov. Na tento účel nemohli byť použité štyri plynové komory (Krema), kde sa odohrávala väčšina vrážd Židov, keďže sa nachádzali vo dve míle vzdialenom Birkenau.

Krema I bola rekonštruovaná za použitia svedeckých výpovedí a plánov datovaných z 25. septembra 1941 nato, aby dosvedčila históriu všetkých plynových komôr Krema v Birkenau.[5]

Komín, plynová komora, dvere a štyri z otvorov v streche, ktoré boli používané na vsypanie Cyklonu B boli obnovené. Pece neboli napojené na komín, keďže zariadenie nebolo v prevádzke.[6]
....
5. Deborah Dwork and Robert Jan van Pelt, Auschwitz: 1270 to the Present (W.W. Norton, 1994): pp. 363, 364.

6. van Pelt, The Case for Auschwitz: p. 58.
Anglický oreginál: http://www.hdot.org/learning/myth-fact/ ... /body/1014
Slovenský preklad: http://sviecka.blogspot.com/2007/07/ply ... odvod.html
kali520 napísal:-v plnovej komore bol len cca 3% nalez zyklonu B, a v plynovej komore ktora sluzila na palenie vsi (tuto teoriu uznavaju takmer vsetci historici) bol asi 90% nalez cyklonu B
Tak, za prvé: nie pílenie vší, ale dezinfekcia do vší je správny výraz. Nerozumiem Tvojim percentuálnym vyjadreniam nálezu Cyklónu B, ale chápem, že chceš povedať, že v dezinfekčných komorách boli výrazne vyššie nálezy kyanidu ako v komorách určených na plynovanie ľudí.
Zdôvednenie, prečo je to tak je pomerne logické vzhľadom na charakter plynovania v oboch typoch komôr. V Leuchter Report je napísané:"Dezinfekce trvá minimálně 24-48 hodin." A v komorách používaných pre ľudí je to asi tak 10-20 minút ako doba jedného splynovania. To značí, že v prípade dezinfekčných komôr bolo mnohonásobne dlhšie obdobie, kedy mohol kyanid na stenu pôsobiť a logicky tam zanechať väčšie množstvo stôp. A okrem toho, krematória v Birkenau boli na konci vojny nacistami vyhodené do vzduchu z dôvodu zahladenia stôp, pričom dezinfekčné komory stoja dodnes v neporušenom stave. Čiže ruiny krematórií boli vystavené desiatky rokov prirodným podmienkam, kým tam dorazil Leuchter alebo neskôr Rudolf. To sa muselo určite prejaviť na množstve kyanidu, ktorý ostal na sutinách.
Veľmi detailné rozobratie preblematiky je medzi iným tu:
http://www.holocaust-history.org/auschw ... e-science/

kali520 napísal:-plynova komora bola od krematoria oddelena obycajnymi dverami so sklom, a cyklon B je pri tom vybusna latka (ktory idiot by to tak asi navrhol?)
Tak za prvé neboli to obyčajné, ale vzduchotesné dvere. Za druhé, celý tento argument je nešťastný a dávno logicky vyvrátený. Pre človeka je smrtelná dávka 300 ppm (parts per milion), zatiaľ čo minimálna dávka pre explóziu je 56 000 ppm. Je logické, že až také veľké množstvá kyanidu by určite neboli používali.
Do detailov je tento argument rozobratý tu:
http://nizkor.org/faqs/leuchter/leuchter-faq-05.html
kali520 napísal:-okolo plynovych komor a hlavne kominov boli nemecke jedalne, je mozna hrozba otravi potravin a pod.
Tak neviem. Pre Brezinky (Birkenau) to určite neplatí:
http://holocaust-info.dk/auschwitz/Auschwitz/map.jpg
kali520 napísal:-podla podporovatela holocaustu Jeana Pressaca sa len 5% vsetkeho cyklonu B pouzival na vrazedne ucely, kurator osvientiny dr Pipper priznava ze sa cyklon B pouzival aj na dezinsekciu budov, takze to je tych ostatnych 95%. Z toho zrejme vypliva preco sa v tzv plynovej komore naslo tie 3% cyklonu B (vid bod c 2), a tiez to zrejme dokazuje ze sa nacisti asi snazili viac udrzat zdravie vaznov ako ich splynovat (zvlastne, ze take zveri aj nieco robili :) )
Drvivú väčšinu toho ukoristeného oblečenia určite nehodlali rozdávať väzňom. Čo dokazuje nájdenie státisícov kusov šiat v tzv. "Kanade", kde sa tieto veci ukoristené väzňom skladovali.
kali520 napísal:-v uvode rozhovoru dr Pipper vysvetluje ze plynovanie prebiehalo denno denne bez prestavok. Po dokazani percentualneho vyskytu cyklonu B v plynovej komore na vsi a v "plynovej komore na ludi", dr Pipper tvrdi ze plynovanie niekedy nebolo tak intenzivne a ze dokonca niektore dni vobec neprebiehali (zrazu ta zmena nazorov), podla toho nalezu cyklonu B muselli pravdepodobne splynovat asi len 2 ludi denne.
Samozrejme, boli dni, kedy do komplexu Osvienčimu neprichádzali transporty, avšak za riadneho fungovania po zavedení Krema II-V v Birkenau takých dní nebolo veľa.
kali520 napísal:-a k zaveru by som len dodal ze vypovede svedkov sa v niektoych pripadoch dost lisia.
Určite. Podľa mňa je nemožné, aby si všetci všetko zapamätali do najmenších detailov.
Napr. po zastrelení J.F. Kennedyho vypovedalo 178 očitých svedkov pre Warrenovu komisiu ohľadom detailov vraždy. 49 uviedlo, že sa strielalo od knižného depozitáru, 21 od Grassy Knoll, 78 nevedelo povedať odkiaľ, 30 udalo iné smery a nakoniec 4 počuli strielať z viacerých smerov. Takže podľa logiky "revizionistov" resp. popieračov holokaustu by teda Kennedy nemal byť zastrelený (podľa Forty-nine heard shots from the Book Depository, citované v Zimmerman, John: Holocaust denial, chapter 5).
Dúfam, že som Ti pomohol.

S pozdravom

Michal

*censored by mod* (precitaj si pravidla)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Michal odporucam ti toto forum http://forum.codoh.info/viewforum.php?f=2
Mas tu par zaujimavych bodov, ten posledny sa mi ale nezda velmi vhodny.. (prirovnanie, diskutabilny smer strelby)

Pri holokauste ide aj o taketo extremy:
An "eyewitness" stated that the alleged poison gas had a delayed action, it allowed the victims to leave the gas chambers and walk to the mass graves by themselves - from: Repts. of the Polish Underground, Archiv der Polnischen Vereinigten Arbeiterpartei, 202/III,v.7,pp.120f.,quoted in: P. Longerich, op. cit.(note 271), p. 438.
Michal.
Amateur
Amateur

Aryan Angel napísal:Michal odporucam ti toto forum http://forum.codoh.info/viewforum.php?f=2
To poznám, ale vládne tam poriadne tvrdá cenzúra. Už dokonca cenzurujú aj "vlastných". Napríklad F.P. Berg, za kritiku Faurissona a Webera:
http://p102.ezboard.com/Robert-Faurisso ... 1970.topic
Ja skôr odporúčam toto fórum:
http://p102.ezboard.com/RODOH-Forum/brodohforum
Aryan Angel napísal:Mas tu par zaujimavych bodov, ten posledny sa mi ale nezda velmi vhodny.. (prirovnanie, diskutabilny smer strelby)
Tažko povedať, tiež sa týka technických detailov. Často napríklad očitý svedkovia vypovedali aj roky či desiatky rokov po daných udalostiach. Čiže detaily ako typ motoru, dátumy a pod. si môže človek ľahko popliesť.
Aryan Angel napísal:Pri holokauste ide aj o taketo extremy:
Po pravde nejde o očitého svedka. Sú to správy poľského odboja pre svoju exilovú vládu. Pokiaľ viem správy sa zakladali na rôznych nespolahlivých informátoroch a pozorovaniach z dosť veľkej vzdialenosti. O týchto správach nájdeš kapitolu v knihe Jicchak Arad Belzec, Sobibor, Treblinka Vyhlazovací tábory akce Reinhard, BB/art, 2006.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

To su tie zasadne detaily. (o ktorych nie je politicky korektne alebo sa dokonca nesmie, hovorit)

Nikto asi netvrdi, ze vsetko co nejaky revizionista povie a napise musi byt pravda.

Moj zaujem lezi skor v politickej rovine problemu.

Kazdopadne sa mi paci tvoj triezvy pristup.
kali520
Darca
Darca

Michal. napísal:Teraz k samotnému vývoju Krema I počas vojny a po vojne: ...
Ano to je znami fakt, aj to ze plynovanie tam prebiehalo od roku 1941 do roku 1942, krematorium fungovalo do leta 1943. A potom bolo prerobene na protiletecky kryt v roku 1944.
Michal. napísal:Zdôvednenie, prečo je to tak je pomerne logické vzhľadom na charakter plynovania v oboch typoch komôr. V Leuchter Report je napísané:"Dezinfekce trvá minimálně 24-48 hodin." A v komorách používaných pre ľudí je to asi tak 10-20 minút ako doba jedného splynovania. To značí, že v prípade dezinfekčných komôr bolo mnohonásobne dlhšie obdobie, kedy mohol kyanid na stenu pôsobiť a logicky tam zanechať väčšie množstvo stôp.
Ano, to je tiez pravda, lenze dr Piper tvrdi ze plynovanie prebiahlo denno denne, teda bez nejakych prestavok za sebou. Tiez my nesedi ako je mozne ze behom takehoto kratkeho casu dokazali splynovat behom roku (od 1941 do 1942) 4 miliony ludi, ako uvadza sovietske zdroje
Michal. napísal:Tak za prvé neboli to obyčajné, ale vzduchotesné dvere.
Co sa tyka tych deveri aj jedalni je vysvetlene v tomot dokumente http://www.vzdelavaci-institut.com/_fil ... 1dc240b99c
Michal. napísal:Samozrejme, boli dni, kedy do komplexu Osvienčimu neprichádzali transporty, avšak za riadneho fungovania po zavedení Krema II-V v Birkenau takých dní nebolo veľa.
Co sa tyka tej Brezinky a ako tvrdil aj dr Piper ze ked bola krema I prerobena na letecky kryt tak plynovanie prebiehalo prave tu, mi tiez nejak nesedi. Celkvo je zname ze plynovanie sa pred vaznami utajovalo. Krema I bola dostatocne daleko udrziavana pred zrakmi vaznov a bola aj kryta resp z tabora ju nebolo vidiet cez baraky SS. Brezinka bola oddlena od tabora len ostnaty dratom a vazni mali vsetko pred ocami.
Michal. napísal:Ciže ruiny krematórií boli vystavené desiatky rokov prirodným podmienkam, kým tam dorazil Leuchter alebo neskôr Rudolf. To sa muselo určite prejaviť na množstve kyanidu, ktorý ostal na sutinách.
Veľmi detailné rozobratie preblematiky je medzi iným tu:
Lenze toto dr Piper nepovedal, (a ja tiez neviem o tom ze by tie krematoria boli nejak nicene). Povedal presnejsie ze plynovanie tam trvalo tiez 20 az 30 minut za den. Takze to znova nejak nezodpoveda poctu 4 miliony.
Celkvo osvientin zredukoval pocet mrtvych z 9 milionov na 135 az 140 tisic http://www.hojko.com/post650896.html?highlight=#650896
a este nieco o pocte mrtvych http://www.hojko.com/post632799.html?highlight=#632799
Michal. napísal:Určite. Podľa mňa je nemožné, aby si všetci všetko zapamätali do najmenších detailov.
Mal som skorej na mysli nieco taketo http://www.pozorovatel.sk/archiv/tabor_bergen.html

Na zaver by som chcel povedat, ze mne nejde o spochybnenie nejakeho zabijania v koncentrakoch konkretne v Osvientine, ale uz som to tu hovoril velakrat. Preco je holokaust zakonom chraneny, preco stale 6 milionov ked je uz dokazane ze tych obeti bolo menej, preco za spochybnenie holokaustu hrozi az 5 rocne vazenie, a treba si polozit tiez otazku ktoru som uz naznacoval vyzsie, ze kto na tom vsetkom profituje. A koniec koncov holokaust dal podnet na vytvorenie rasistickeho statu Izrael a ma ospravedlnovat jeho ciny.
Michal.
Amateur
Amateur

kali520 napísal:Ano, to je tiez pravda, lenze dr Piper tvrdi ze plynovanie prebiahlo denno denne, teda bez nejakych prestavok za sebou.
V určité etapy určite. Napríklad počas likvidácie maďarských Židov.
kali520 napísal:Tiez my nesedi ako je mozne ze behom takehoto kratkeho casu dokazali splynovat behom roku (od 1941 do 1942) 4 miliony ludi, ako uvadza sovietske zdroje
Neviem, kto by tvrdil, že v rokoch 1941 a 1942 vyvraždili v Osvienčime 4 milióny ľudí.
kali520 napísal:Co sa tyka tych deveri aj jedalni je vysvetlene v tomot dokumente
Píše mi to, že by mi to trvalo stiahnuť 251 minút. A obávam sa, že všetky argumenty, ktoré sú tam už poznám. Čo sa týka toho, že dvere sú plynotesné je doložené dokumentami a "revizionisti" to nespochybujú.
Čo sa týka jedálni, tak v Birkenau toto, čo tvrdíš neplatilo určite. V Auschwitz-I neviem, ešte overím. V každom prípade vlastnosti kyanidu v plynovom stave by nevylučovali ani takú možnosť.
"Kyanid (plyn z HCN) je známy ako otrava (Gee, 1987), ale je tiež ideálny ako chemická zbraň. Zabíja rýchlo, rýchlo sa rozplyľuje a nenecháva žiadne toxické zvyšky." Satu M. "Chemical Warfare Agents," Department of Pharmacology, Southern Illinois University, School of Medicine. Academic Press 1992, p. 211)
Citované podľa:
http://nizkor.org/faqs/leuchter/leuchter-faq-06.html
Kde je taktiež tento argument podrobne rozobraný. Jednoducho po vyvetraní komôr sa kyanid tak rýchlo premieša so vzduchom, že už "nenarobí neplechu".
kali520 napísal:Co sa tyka tej Brezinky a ako tvrdil aj dr Piper ze ked bola krema I prerobena na letecky kryt tak plynovanie prebiehalo prave tu, mi tiez nejak nesedi. Celkvo je zname ze plynovanie sa pred vaznami utajovalo. Krema I bola dostatocne daleko udrziavana pred zrakmi vaznov a bola aj kryta resp z tabora ju nebolo vidiet cez baraky SS. Brezinka bola oddlena od tabora len ostnaty dratom a vazni mali vsetko pred ocami.
Tu skôr išlo utajiť to pred prichádzajúcimi väzňami. Medzi tými, čo žili v tábore sa tieto správy šírili. Viď napríklad knihu Utekl sem z Osvětimi od Rudolfa Vrbu (Sefer, 2007).
kali520 napísal:Lenze toto dr Piper nepovedal, (a ja tiez neviem o tom ze by tie krematoria boli nejak nicene). Povedal presnejsie ze plynovanie tam trvalo tiez 20 az 30 minut za den. Takze to znova nejak nezodpoveda poctu 4 miliony.
Dr. Piper hovoril s Coleom nie z Leuchterom alebo Rudolfom. A krematória v Birkenau boli vyhodené dovzduchu SS pred príchodom sovietskej armády, to je pomerne známa vec. A čo furt s tými 4 miliónmi? Väčšina historikov holokaustu na západe toto číslo nikdy neakceptovala a už vonkoncom nie Dr. Piper.
kali520 napísal:Celkvo osvientin zredukoval pocet mrtvych z 9 milionov na 135 az 140 tisic http://www.hojko.com/post650896.html?highlight=#650896
Poznám to, ale moc sa tomu nedá veriť. Napríklad to s tým Night and fog nie je pravda, hovoria tam o celom komplexe táborov a podobne. Ďalej tá francúzsky úrad je na internete spomínaný len v súvislosti s týmto článkom. Čiže buď je úplne bezvýznamná a nič sa o nej nevie alebo jednoducho nikdy neexistovala. Atd. Viac možno nabudúce, nechce sa mi tomu celému venovať teraz.
kali520 napísal:a este nieco o pocte mrtvych http://www.hojko.com/post632799.html?highlight=#632799
Aj tento článok poznám, ale po pravde nič na ňom nevidím. To, že na wikipédií niečo nesedí alebo je inak skutočne nič nedokazuje. Túto encyklopédiu môže editovať hocikto a máloktoré časti sú spravované odborníkmi. (napr. pochybujem, že články o holokauste editujú historici holokaustu)

S pozdravom

Michal

kali520
Darca
Darca

Michal. napísal:V určité etapy určite. Napríklad počas likvidácie maďarských Židov.
Ano a tych malo byt oklo 180 az 410 tisic. Lenze kapacita krematoria nedovlila spopolnit tolko mrtvol:
Kapacita osvětimských krematorií

„Jak se zbavit těla mojí oběti ?“ je noční můrou každého vraha. Lidské tělo je těžké zničit, protože obsahuje víc než 60% vody. Příběhy „přeživších Holocaust“, jako například polského Žida Henryka Taubera, který tvrdil, že v Osvětimi mohly být spáleny mrtvoly bez paliva, jsou absolutně nesmyslné. Bohužel, historici Holocaustu, jako např. Jean-Claude Pressac, který považuje Taubera za velmi důvěryhodného svědka, berou tento nesmysl vážně (Jean-Claude Pressac, Technique and Operation of the Gas Chambers, Beate Klarsfeld Foundation, New York 1989).

Velká mezera v technickém výzkumu Holocaustu byla zaplněna Italem Carlem Mattognoim. Ve spolupráci s inženýrem Francem Deanem Mattogno napsal o osvětimských komorách obsáhlou studii, která je plodem mnohaletého výzkumu. Tato kniha se objeví v italštině v roce 2001 u vydavatelství Edizioni di Ar, Padova. Ale už v roce 1994 Mattogno a Deana publikovali článek o této otázce ve vědecké antologii Grundlagen zur Zeitgeschichte, na kterou opakovaně odkazujeme(anglická verze: Dissecting the Holocaust, Capshaw/Alabama 2000). Mattogno a Deana se zaobírali následujícími otázkami :

1) Maximální kapacita osvětimských krematorií. První krematorium bylo uvedeno do chodu v roce 1941 v hlavním táboře. Protože jeho kapacita nestačila na zpracování velkého počtu mrtvol (desetitisíce vězňů podlehly tyfové epidemii), roku 1942 byla naplánována čtyři velká krematoria. Od března 1942 byly v Birkenau, západně od hlavního tábora Auschwitz I, spuštěny do provozu. Těchto pět krematorií nikdy nefungovalo simultánně, kvůli technickým poruchám musela být neustále zastavována, což samozřejmě vysoce redukovalo jejich kapacitu.

2) Uhlí dovážené do krematorií. S výjimkou roku 1944 jsou tyto dodávky téměř úplně zdokumentovány a protože je znám objem uhlí nutný ke spálení jednoho těla, dá se vypočítat maximální počet kremací pro libovolnou dobu.

3) fakt, že pět žáruvzdorných refrakčních cihlových zdí v kremačních pecích nebylo nikdy vyměněno, což by bylo nutné po 2000 – 3000 kremacích v jedné peci.

S přihlédnutím ke všem těchto faktorům došli Mattogno a Deana závěru, že kremační pece nemohly strávit víc než 162 tisíc těl. To velmi dobře odpovídá Mattognovu odhadu cca 150 tisíc obětí Osvětimi (kvůli mezerám v dokumentaci se nedá určit přesný počet).

Samozřejmě, člověk musí posoudit možnost kremací na otevřeném vzduchu. Takové kremace se uskutečnily v druhé polovině roku 1942 a začátkem roku 1943, kdy v Osvětimi zuřil tyfus a krematoria v Birkenau ještě nebyla uvedena do provozu. Ale kritickým obdobím je květen – červen 1944. V té době se uskutečnily obrovské deportace maďarských Židů do Osvětimi. Podle historiků Holocaustu bylo 180 – 410 tisíc z nich zplynovaných a spálených v Birkenau (první číslo je udávané Raulem Hilbergem, Die Vernichtung der europäischen Juden, Fischer Taschenbuch Verlag, Frankfurt a.M. 1997, str.1300, druhé číslo je uváděno francouzsko-židovským historikem Georgesem Wellersem, Le Monde Juif, October-December 1983, str. 153). Dokonce i ortodoxní historici, kteří s rutinou zveličují kapacitu krematorií, souhlasí, že v těchto by nebylo možné zpopelnit tolik mrtvol, takže tvrdí, že většina z nich byla spálena v obrovských jámách (Filip Müller, svědek obzvlášť drahý pro tyto historiky, popisuje tyto jámy ve svojí knize Sonderbehandlung, Verlag Steinhausen, Frankfurt a.M. 1979. Jeho podání je plné technických nemožností.). Od prosince 1943 byla Osvětim opakovaně fotografována spojeneckými průzkumnými letadly. Některé z těchto fotografií spadají do období květen – červen 1944. Nejdůležitější z nich pochází z 31.května 1944. Pokud můžeme věřit oficiálním číslům deportovaných maďarských Židů, v ten den bylo přivezeno do Osvětimi 15 tisíc Židů a v předcházejících dnech byl průměr 13 tisíc denně. Žádná z těchto událostí, o kterých mluví Müller a další očití svědci, není na fotografii viditelná : není vidět řady vězňů, čekající před krematoriem, žádné gigantické šlehající ohně, žádné kremační jámy, žádná dýmem zahalená obloha. Tato fotografie, spolu s dalšími ze stejného období, se dá najít v důležité knize Johna C.Balla „Air Photo Evidence“ (Ball Resource Services, Delta/Canada 1992). V tomto období tedy neexistovaly žádné velkoplošné kremace na otevřeném vzduchu, a protože krematoria mohla přijmout jen zlomek údajných obětí, vyhlazování maďarských Židů v Osvětimi-Birkenau bylo naprosto nemožné ze samotných technických důvodů – mimo faktu, že to protiřečí dokumentům, jak si ukážeme v kapitole Tři zbývající nevyřešené otázky.

Jürgen Graf
Michal. napísal:Tu skôr išlo utajiť to pred prichádzajúcimi väzňami. Medzi tými, čo žili v tábore sa tieto správy šírili. Viď napríklad knihu Utekl sem z Osvětimi od Rudolfa Vrbu (Sefer, 2007).
No neviem ale ked som tak kukal na tu mapu tak Birkenau bol v severozapadnej casti, vlak prichazdzal zo severnej casti a v tych priestoroch bola aj stanica. Inac povedane prichadzajuci vazni krematrorium museli vidiet.

Dalej, preco by sa to utajovalo len pred prichadzajucimi vaznami, da sa to pochopit kvoli tomu aby tam nevznikal nejaky chaos atd. Ale ked o plynovani vedeli vazni v tabore tak musel chaos vznikat aj tam, a predpokladam ze by to malo za nasledok vytvorenie aj nejakej vzburi, vsak ked uz niekto vedel ze pojde na smrt, tak by mu bolo prakticky jedno ci zomre gulkov v hlave alebo v plyne.
Michal. napísal:A krematória v Birkenau boli vyhodené dovzduchu SS pred príchodom sovietskej armády, to je pomerne známa vec.
Ak aj tak urobili neviem co tym sledovali, lebo niektory vazni boli prepustany a to boli vlastne ocity svedkovia.
Mnoho vězňů bylo z Osvětimi propuštěno. S Carlem Mattognoim jsme našli dokumentární evidenci o propuštění cca 360 převážně polských vězňů, kteří byli odsouzeni ke 49 dnům převýchovných prací pro porušení svojí pracovní smlouvy (Tsentr chranjenia istoriko-dokumentalnich Kollektsii, Moscow, 502-1-436). Všichni byli propuštěni v červnu a červenci 1944 (t.j. v čase údajného vyhlazování maďarských Židů), což znamená, že konečný počet propuštěných musel být mnohem vyšší. Takže hloupí nacisti, kteří se velmi snažili zničit důkazy o svých krutostech, to všechno zbabrali neustálým propouštěním svědků genocidy !

Jürgen Graf
Este by som sa vratil k tomu casu koko trvalo plynovanie. Dr Piper tvrdil ze plynovanie v Birkenau trvalo 20 az 30 minut za den. Kolko ludi za taky cas asi mohlo byt splynovanych? 20 az 30 mozno menej. Neviem ci by sa vobec oplatilo takymto sposobom zabijat tych ludi. Nebolo by jednoduchsie ich rovno postavit do radu k muru a postrielat?
Michal. napísal: A čo furt s tými 4 miliónmi? Väčšina historikov holokaustu na západe toto číslo nikdy neakceptovala a už vonkoncom nie Dr. Piper.
No v mainstreamovych mediach sa vacsinou tymto cislom ohanaju. A tu je ten problem, ked aj dr Piper vie ze tych obeti bolo menej tak preco som v mainstreame tuto spravu este nezaregistroval?

Niekto mozno bude chciet povedat ze ked tych obeti bolo menej nic to nemeni na fakte ze nemci vrazdili zidov. Moja odpoved je ano, nic to nemeni, ale dava podnet k tomu ze oficialne verzie sa v niektorych veciach mylia a nemali by byt ludia vazneny za to ze dospeju k nejakym inym cislam ako sa udavaju v oficialnych verziach
Michal.
Amateur
Amateur

kali520 napísal:Ano a tych malo byt oklo 180 az 410 tisic. Lenze kapacita krematoria nedovlila spopolnit tolko mrtvol:
Číslo 437 tisíc je správne podľa správy E. Veesenmayera. Toto číslo akceptuje aj Juergen Graf.
Čo sa týka Carla Mattogna, odporúčam si prečítať ako alternatívu tieto články:
http://www.holocaust-history.org/auschw ... -disposal/
http://www.holocaust-history.org/auschw ... -mattogno/
Myslím si, že nie všetko, čo Graf píše je udržatelné. A mýli sa aj v prípade pálení na otvorenom priestranstve. Neprebiehali len v obdobiach, ktoré uvádza, ale aj neskôr. Okrem Zimmermana pozri aj toto:
http://holocaustcontroversies.blogspot. ... hwitz.html
kali520 napísal:No neviem ale ked som tak kukal na tu mapu tak Birkenau bol v severozapadnej casti, vlak prichazdzal zo severnej casti a v tych priestoroch bola aj stanica. Inac povedane prichadzajuci vazni krematrorium museli vidiet.
Vidieť ich mohli, ale nemuseli vedieť ich význam. Hovorilo sa im, že idú na dezinfekciu resp. do kúpelov. Na strope plynovej komory Krema II bolo umiestnených niekoľko sprchovacích hlavíc bez napojenia na vodu. Mali oklamať vstupujúcich.
kali520 napísal: Dalej, preco by sa to utajovalo len pred prichadzajucimi vaznami, da sa to pochopit kvoli tomu aby tam nevznikal nejaky chaos atd. Ale ked o plynovani vedeli vazni v tabore tak musel chaos vznikat aj tam, a predpokladam ze by to malo za nasledok vytvorenie aj nejakej vzburi, vsak ked uz niekto vedel ze pojde na smrt, tak by mu bolo prakticky jedno ci zomre gulkov v hlave alebo v plyne.
Určité pokusy o odpor boli, ale vzhľadom na zlú situáciu väčšiny väzňov dopadli zle. V tábore existovalo aj odbojové hnutie. Odpor bol medzi príslušníkmi Sonderkommanda, odporúčam novinku E. Friedler, B. Siebertová, A. Kilian: Svědkové z továrny na smrt (Rybka Publishers, 2007), je tam aj časť venovaná odboji v tábore.
kali520 napísal: Este by som sa vratil k tomu casu koko trvalo plynovanie. Dr Piper tvrdil ze plynovanie v Birkenau trvalo 20 az 30 minut za den. Kolko ludi za taky cas asi mohlo byt splynovanych? 20 az 30 mozno menej.
Čo znamená "20 az 30 minut za den"? Za taký čas splynovali toľko ľudí, koľko sa zmestilo do plynovej komory, tá v Krema I mala 210 m2, takže pomerne dosť ľudí.
kali520 napísal:No v mainstreamovych mediach sa vacsinou tymto cislom ohanaju.
V akom mainstreme?
V rokoch 1940-1945 v ňom zabili vyše milióna ľudí - veľkú väčšinu z obetí tvorili židia, ale boli medzi nimi aj Poliaci, Rómovia a ruskí zajatci.
BBC Slovak
http://www.bbc.co.uk/slovak/specials/15 ... ndex.shtml
Počas druhej svetovej vojny bolo zavraždených šesť miliónov osôb bez rozdielu veku a pohlavia len z jediného dôvodu: boli Židia. Symbolom tohto bezprecedentného zločinu sa stal vyhladzovací tábor Osvienčim, kde bolo zmarených 1,5 milióna ľudských životov, prevažne Židov, ale i politických väzňov, vojnových zajatcov a Rómov
SME, encyklopédia
http://encyk.sme.sk/clanok.asp?cl=894026
Ďalej sa mi nechce pokračovať, pretože sú to všeobecne známe veci.

Ak revizionisti potrebujú takto klamať, tak mi je jasné, že nemajú pravdu.
http://p102.ezboard.com/Deniers-on-slov ... 1961.topic

S pozdravom

Michal

Napísať odpoveď