mno typek nenapisal ci chce nove alebo jazdenenordkapp_pb napísal:ja chapem ale logan MCV je jedine NOVE auto ktore v tej cenovej relacii zozenies a splna vsetky podmienky ...
... inak nenchaj sa vysmiat vy sa kazdy den vozite cela rodina ? ? ? .. a dokonca na take daleke cesty aby sa nedalo vydrzat aj na tych zadnych sedadlach ? ? ? ... tak prosim pouzivaj adekvatne argumenty.. ja by som si tiez zobral bud Galaxy alebo Peugeot 807 .. ale vsetko zalezi od kupujuceho ...
Rodinné auto , poraďte ...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Hotwire
Addict
no ja som nepisal ze dacia nieje auto to pisal niekto iny ked uz toto OT bolo v plnom prude...sak uz ale viac moznosti tu ozaj nieje pre typka este snad opel zafira ale neviem ci to ma aj 7 miestnu verziunordkapp_pb napísal:a preto tu niekto pokryl aj tuto moznost a pokryl ju Daciou Logan MCV, skrze ktoru sme sa dostali az k tomuto OT.. vdaka komu? vdaka tym co tu zacali hustit ze dacia nieje auto a tak
//EDIT:alebo chrysler voyager ale tie si dost drzia cenu cize ojazdene ak chce za 300-350k tak to by musel kupit dost stare
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ano opel zafira je tiez dobre auticko, ale tiez neviem ci ma aj 7 miest .. takisto ako este Mazda MPV .. a ten Voyager .. nad tym by som uvazoval najmenej ... je to spatne, spatne spracovany americky interier (aspon mne sa nepaci vobec a nejako mi nepride moc ergonomicky) ... jedinym moznym plusom je motor 2,5 CRDi a pohodlny podvozok (pokial na aute neches strihat zakruty
)
-
Hotwire
Addict
voyager v opakovanych narazovych testoch (robili sa po niekolkych rokoch od uvedenia do vyroby) ziskal len jednu hviezdicku cize do toho by som nesiel ani ja len som uviedol ako dalsiu moznost, a ak moze byt aj nieco mensie tak aj VW touran ale neviem ci sa da zohnat ojazdeny do 350k. alebo este focus Cmax ale ten tiez neviem ci ma 7 miestnordkapp_pb napísal:ano opel zafira je tiez dobre auticko, ale tiez neviem ci ma aj 7 miest .. takisto ako este Mazda MPV .. a ten Voyager .. nad tym by som uvazoval najmenej ... je to spatne, spatne spracovany americky interier (aspon mne sa nepaci vobec a nejako mi nepride moc ergonomicky) ... jedinym moznym plusom je motor 2,5 CRDi a pohodlny podvozok (pokial na aute neches strihat zakruty)
-
krupica_dnb
Medium Professional
len per zaujimavost, logan ma viac miesta v tretom rade sedadiel, ako ktorykolvek voyager, alhambra, sharan, C8smicka a podobne.
A ked mas taky nazor na viacprvkove zavesenie zadnej napravy, preber si to. Torne tyce su lacnejsie, pri aute so siestimi ludmi ti moze byt jedno ze pri ostrej zatacke ti v 100vke odskakuje zadna naprava, priestorovo je najsamlepsie riesenie- nezasahuje do podbehov tak ako viacprvok. Dalej jednoducha konstrukcia, unesie viac nakladu, lacnejsi servis. A daju sa dosiahnut jazdne vlasnosti skoro ako pri viacprvku (napr. opel Astra pouziva, zatial som na nej nejazdil ale na podvozok som pocul len chvaly), takze si rozmysli co chces do 450 000. Kompromis sa bude musiet spravit. Aj ked daciu nemam rad, sem by zapasovala imho
A ked mas taky nazor na viacprvkove zavesenie zadnej napravy, preber si to. Torne tyce su lacnejsie, pri aute so siestimi ludmi ti moze byt jedno ze pri ostrej zatacke ti v 100vke odskakuje zadna naprava, priestorovo je najsamlepsie riesenie- nezasahuje do podbehov tak ako viacprvok. Dalej jednoducha konstrukcia, unesie viac nakladu, lacnejsi servis. A daju sa dosiahnut jazdne vlasnosti skoro ako pri viacprvku (napr. opel Astra pouziva, zatial som na nej nejazdil ale na podvozok som pocul len chvaly), takze si rozmysli co chces do 450 000. Kompromis sa bude musiet spravit. Aj ked daciu nemam rad, sem by zapasovala imho