Čo sa vám páči na ženách / mužoch ( podľa orientácie )
Ja som na tom podobne ak ma dievca pekne oci proste nieco mile z nich vyzaruje tak ja koncim
ale i usmev robi vela , proste prve co si vsimnem je tvar a potom pokukam i ine partie
, ale neeeeeeeeeeeee teda nie zeby som i inde nekukol
, ale proste pekne oci usmev a som v koncoch
.. takze to si asi tak prve na babe vsimnem potom jasne ze i postavu a tak , ale to uz je zanedbatelne .... ale toto plati hlavne pri babach co nepoznam lebo zas ak dievca poznam tak ma moze zaujmut tym aka je
samozrejme pre mna ako uz bolo spomenute Oci, Usmev a celkovo tvar dalej telo tj. zadok, prsia, nohy...ale pre mna je to aj ked vidim ze dana baba sa stara o dieta...ci uz maleho surodenca alebo o hocikoho ineho...ja mam strasne rad deti a ked toto vidim tak v mojich ociah stupne o 100%...asi to je prirodou
i ked zase samozrejme ked je uplna skrata tak jua ni to nezachrani...to je len jak bonus
ale strasne sa mi to paci...co uz nato...priroda je priroda 
edit: hej a by ma zaujimalo ci som sam taky abo je nas viac
edit: hej a by ma zaujimalo ci som sam taky abo je nas viac
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
1. inteligentný
2. zhovorčivý
3. toleruje a chápe, že som len človek, mám svoje povinnosti, občas zlú náladu a nie vždy svoj deň
4. dokážem sa s ním smiať, plakať, nemusím sa pri ňom pretvarovať a na niečo hrať
5. empatický, tolerantný, obetavý
6. pozorný nielen ku mne, ale aj okoliu
7. nepotrebuje byť stredom pozornosti
8. očí, úsmev, dlane - zavádzam novú úchylku
9. zvyšok
10. už som ho našla
(poznámka pre tých uštipačných
)
2. zhovorčivý
3. toleruje a chápe, že som len človek, mám svoje povinnosti, občas zlú náladu a nie vždy svoj deň
4. dokážem sa s ním smiať, plakať, nemusím sa pri ňom pretvarovať a na niečo hrať
5. empatický, tolerantný, obetavý
6. pozorný nielen ku mne, ale aj okoliu
7. nepotrebuje byť stredom pozornosti
8. očí, úsmev, dlane - zavádzam novú úchylku
9. zvyšok
10. už som ho našla
Ak sa mam sustredit na cisto len na vzhlad(resp. na to co si vsimnem ako prve), tak by som to asi rozkuskovala takto
1. ruky a ramena...je to zvlastne, ale neviem...Vzdy ak sa da sa musim pozriet na dotycneho ruky
2. tvár a vlasy:)
3. nohy- nepacia sa mi nohy do O....a nesmu byt prilis vychudnute, take normalne
4. zadok...i ked vacsina chlapov nosi take nohavice ze sa to velmi neda pozorovat....
No ale aj tak musi k sebe sediet celkovy vyzor, tazko len takto po castiach...
1. ruky a ramena...je to zvlastne, ale neviem...Vzdy ak sa da sa musim pozriet na dotycneho ruky
2. tvár a vlasy:)
3. nohy- nepacia sa mi nohy do O....a nesmu byt prilis vychudnute, take normalne
4. zadok...i ked vacsina chlapov nosi take nohavice ze sa to velmi neda pozorovat....
No ale aj tak musi k sebe sediet celkovy vyzor, tazko len takto po castiach...
re
je pravda, ze u dievcat si prve vsimnem postavu. musi byt aj inteligentna. dnes je vela bab, ktore su fakt velmi pekne, ale iteligenciou by som povedal, ze mierne pod urovnou debility.osobne mi nevadi ked ma baba ucnovku, ale ked sa sprava ako keby vychodila osobitnu skolu tak u mna nema sancu a moze byt aj neviem kto... niekto napise, ze prve si vsimne prsia (ja tiez obcas zaskulim
), ale urcite si podla toho nevyberam babu, lebo to je uplne o inom
Re: re
hej dobre ze si spomenul.. osobne poznam zopar bab z ucnovky.. ale fakt su na tom lepsie ako vecssina tych co vidim behat po meste.. nechapem..Monako2 napísal:je pravda, ze u dievcat si prve vsimnem postavu. musi byt aj inteligentna. dnes je vela bab, ktore su fakt velmi pekne, ale iteligenciou by som povedal, ze mierne pod urovnou debility.osobne mi nevadi ked ma baba ucnovku, ale ked sa sprava ako keby vychodila osobitnu skolu tak u mna nema sancu a moze byt aj neviem kto... niekto napise, ze prve si vsimne prsia (ja tiez obcas zaskulim), ale urcite si podla toho nevyberam babu, lebo to je uplne o inom