Mam taky problem ze vytvoril som si siet medzi notebookom a mojim PC a na to mojom PC mam 2 sietove karty a na jednu mam pripojeny internet a tu druhu pouzivam na pripojenie noteboka a chcem mat internet na notebooko tak som dal zdielanie internetu na mojom PC ale tym padom mi prerusilo siet takze spojenie medzi notebokom a PC sa prerusilo,prosim vas neviete mi poradit ako urobim aby som mal nete na oboch pocitacoch.DAKUJEM
musis si spravit dve siete, jednu na internet, tu mas myslim a druhu privatnu, ked das v tej netovej zdielanie netu, vyhodi ipcku na ktoru zdiela , pripadne by sa mala dat aj zmenit , das tu co mas v private sieti
proste v prvej sietovke mas internet , druha je pripojena na privat siet, v tej druhej sieti kazdemu pocitacu, aj v tvojom na druhej sietovke nastavis aby ziskaval ip automaticky a potom v tej prvej das zdielanie internetu, on myslim vypise ze da adresu na blabla atd. a prideli tu adresu tej privatnej sietovke a ostatnym
no kamo urobil som to tak ako hovoril tu stiet kde mam internet som dal zdielat a na tu co je prepojedna s notebookom som dal najst IP automactiky a to isdte som urobil aj na notebooko a nic ta siet mi nefunguje.