Sťahovanie driverov

Informácie o software, ankety...
MayDaySK
Star
Star

Sťahovanie driverov

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Potrebujem driver na USB pre základnú dosku MSI. Pre AMD K9 VGM-V AM2 K8 Proc. VIA Chipset. Hladal som cez google ale našlo mi to hlúposti chcel by som nejaký priamy odkaz alebo aspon stránku kde si len kliknem na šipku download a okamžite sa mi to začne ťahať.
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

USB driver je integrovany vo Windows 2000 a vyssie, nie je potrebne nic instalovat. Ine je to pri niektorych specialnych zariadeniach (napr. tlaciaren a pod.)
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Lebo zaujímavosť je. Na tom istom PC keď sme mali starú dosku (kabeláž, zdroj, usb vstupy... všetko zostalo) len doska sa menila a nefungujú keď tam niečo strčíme absolútne to nereaguje. Ale toto vám hovorím preto aby ste nepísali že nemám asi napojený kábel lebo za starých čias sme to používali. Táto doska je na Vistu a na dodanom CD sú drivere pre Win9X a XP. Aj to je čudné. Takže čo stým?
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Ak system na ziadne zo zariadeni nereaguje, je pravdepodobne v CMOS-e (bezni ludia to volaju nespravne BIOS) vypnuta podpora pre USB zariadenia, pripadne je chybna doska.
medo8
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa medo8 »

cawte hladam driver pre graficku kartu Ati Mobility Radeon X2500 nejako ju neviem najst na nete...vopred dakujem....zabudol som ze je to pre laptop a pre xp
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

medo8 napísal:cawte hladam driver pre graficku kartu Ati Mobility Radeon X2500 nejako ju neviem najst na nete...vopred dakujem....zabudol som ze je to pre laptop a pre xp
checkni PMky hodil som ti tam link
ground-tm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ground-tm »

medo8 napísal:cawte hladam driver pre graficku kartu Ati Mobility Radeon X2500 nejako ju neviem najst na nete...vopred dakujem....zabudol som ze je to pre laptop a pre xp
ja mam podobny problem ale ovladace aj mam len ked sa zacnu instalovat vykoci okno s napisom v takom zmysle ze nenaslo kompatibilny hardware alebo software. neviete niekto co s tym?

a este mam XP SP2 , aj .NET framework 3.0 a ten ovladac jeverzia 7.10
Napísať odpoveď