Tomasito - v pohodke človek, ktorý sa vyzna v politike a má prehľad a triezve zmýšľanie
Hojko - zaujímavý típek, ale tiež sa s nim da vychadzať a diskutovať najmä o stávkovani na strelcov NHL
Jednotlivý usery, ktorí sú v pohodke:
Reli.C - veľmi dobrý chalan, ma múdre názory, ktoré si ja osobne veľmi vážim
DonLuca - zaujimavy človiečik, taký, ktorý je cieľavedomý a priamy, vie človeku poradiť ked treba, ale mohol by prestať už spammovať
matko888 - s nim som sa dosť skamarátil, a da sa s nim kecnúť naozaj veľmi dobre či už o športe alebo o hocičom inom
sepiroth - s týmto userom nie som vo verbálnej komunikácii, žiaľ, ale ked si čítam príspevky v nejakých temach a konkretne tam je jeho príspevok tak musím uznať že ma dobre múdre názory, ktoré su príbuzne tým mojim možno to vie lepšie podať, ale rešpekt samozrejme
K userom s ktorými som mal konflikty sa nebudem vyjadrovať, pretože plne akceptujem odlišne názory jednotlivca a myslím si, že každý má právo vyjadriť svoj názor a tak ako sa môj názor niekomu nepáči tak ani mne sa nemusí páčiť niekoho iného názor, hlavne v istej oblasti -horšie je ak sa ukáže že ten daný user je bezva človek, s ktorým sa zhodnem na iných veciach, že pHysIQ ty asi vieš o čom je reč