ake filmy pozerate najradsej
Pán Prsteňov a Sci-Fi, bomba kombináciadigo napísal:ja pozeram asi vsetko...najviac asi komedie, sci fi napriklad Pana Prstenov by som vedel pozerat dookola...a este aj dokumentarne... ale nemam rad romanticke filmy
A s tými romantickými súhlasím, hlavne keď vezmeme do úvahy že každý týždeň beží v televízore Unge Lindstromová alebo Rosamunde Pičerová tak sa človeku jednoducho sprotivia...
//ee, Pán Prsteňov je fantasy
sak Pan prstenov je tiez sci-fi nie???alfonz napísal:Pán Prsteňov a Sci-Fi, bomba kombinácia
A s tými romantickými súhlasím, hlavne keď vezmeme do úvahy že každý týždeň beží v televízore Unge Lindstromová alebo Rosamunde Pičerová tak sa človeku jednoducho sprotivia...
inak hej, hentie mena su mi az nechutne
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to elpopel: a videl si uz Love Actually (laska nebeska)?, Moulin Rouge, Tristan&Izolda - vsetko VELMI dobre romanticke filmy...
K teme: pozriem si vsetko okrem trapnych teenagerskych komedii, nahluplych americkych horrorov (hostel, saw, hills have eyes, atd), tupych akcakov (cradle2the grave, die rich or die tryin - kde su hophoperi - to je zaruka shite filmu) no a ukoncim to psycho filmami od Lynch a ceresnicky ako Requiem For A Dream - to nemusim....vsetko ostatne ano, ci uz je to normal komedia, scifi, akcak, fantasy, rozpravka, horror...skoro vsetko...
K teme: pozriem si vsetko okrem trapnych teenagerskych komedii, nahluplych americkych horrorov (hostel, saw, hills have eyes, atd), tupych akcakov (cradle2the grave, die rich or die tryin - kde su hophoperi - to je zaruka shite filmu) no a ukoncim to psycho filmami od Lynch a ceresnicky ako Requiem For A Dream - to nemusim....vsetko ostatne ano, ci uz je to normal komedia, scifi, akcak, fantasy, rozpravka, horror...skoro vsetko...
ja mam najradsej , vojnove filmy , dramy , potom aj dobru komediu , aj veci od PIXARu mam rad. aj akcny si pozriem . jedine co nepozeram su asi tie romanticke sr.cky a telenovely ktore maju vzdy stejny dej. ale uplne najradsej mam Dramy podla skutocnej udalosti napr : Gridilon gang , Zbohatni , alebo zomri ...