Problém s WIFI (pripojenie dvoch notebookov)
Problém s WIFI (pripojenie dvoch notebookov)
Zdravím vás. Mám takyto problém. Doma som si pomocou Routera Vigor2600 VGST spravil wifi siet. Ked sa na tu wifi pripojim s jednym notebookom slape to vsetko ako ma. Ale problém nastane ked sa chcem na wifi pripojit aj s druhym notebookom. Ten sa jednoducho nechce pripojit, neviem v com moze byt problém, v nastaveniach toho routera som sa pozeral a neviem prist na to kde by som mohol nastavit aby som mohol byt pripojený na tu wifi naraz aj z dvoch a viac notebookov. Problém trosku opísem. Pripojím jeden notebook a ide to ok. ked chcem pripojit sruhy notebook tak mi to vypíse ze pripája....nacitanie sietovej adresy....a tam to aj skoncí. Prvy notebook ostane stale pripojeny v pohode ale druhy ani za boha pripojit. Dakujem vam sa pomoc pri riesení tohoto problému.
No vsak tak to robím, najprv pripojim jeden book, a potom pripojím druhy, ale ten sa uz nechce pripojit. A problem nie je ani s jednym notebookom, lebo je uplne jedno ktorý zapojím ako druhy. Ked zapojim ktorykolvek ako prvy tak ide, ale druhy sa uz nedokaze pripojitDieg0 napísal:Vyskusaj obidva notebooky pripojit samostatne.Najprv jeden k routru potom druhy k routru.Aby bol kazdy iba sam na tom routri.Tka zistis ci je problem v booku alebo routri.Podla mna je problem v booku