No neviem neviem,mne sa ten suboj nezdal velmi neferový.Tomasito napísal:Pronger bil Handzuša. Neférovo
Takýchto sobojov je v NHL spútu,a patria k hokeju.
No neviem neviem,mne sa ten suboj nezdal velmi neferový.Tomasito napísal:Pronger bil Handzuša. Neférovo
OK, o.i., napadnem ta, nasledne ta chytia min. dvaja ludia a ja ti budem nakladat dalej- bez toho aby si mal moznost sa branit. Ak si takto predstavujes ferovku, v takom pripade ti odporucam ocitnut sa niekedy v situacii Handzusa. BTW. Pronger je pi*a.spike97 napísal:No neviem neviem,mne sa ten suboj nezdal velmi neferový.
Takýchto sobojov je v NHL spútu,a patria k hokeju.
Lenže to nebolo celkom tak!Keby sa Handzuš pripravil na bitku,tak by sa nič také nestaloTomasito napísal:OK, o.i., napadnem ta, nasledne ta chytia min. dvaja ludia a ja ti budem nakladat dalej- bez toho aby si mal moznost sa branit. Ak si takto predstavujes ferovku, v takom pripade ti odporucam ocitnut sa niekedy v situacii Handzusa. BTW. Pronger je pi*a.
Zaujimave, ze vychadzas vylucne (!) z toho co povedal Pronger a nie z toho co si mal moznost vidiet + z verdiktu rozhodcov, ktori za povodcu bitky oznacili prave Prongera. Alebo toto uz pre teba nie je relevantne? OMG, skoda dalej plytvat slovami.spike97 napísal:Tak ked si čítal na tej stránke,čo povedal Pronger : ("Vystrelil puk na bránku po odpískaní. Áno, vybehol som naňho. Snažil sa odplácať, a tak som ho pritlačil na mantinel, a potom ma napadol," )
Tak to potom znie trošku inak!!!!
Aj podla mna!!Tomasito napísal:Zaujimave, ze vychadzas vylucne (!) z toho co povedal Pronger a nie z toho co si mal moznost vidiet + z verdiktu rozhodcov, ktori za povodcu bitky oznacili prave Prongera. Alebo toto uz pre teba nie je relevantne? OMG, skoda dalej plytvat slovami.
kamo, HOJKO vie čo treba staviť na tiket a ked hovori, že Gaborik da gol asi aj naráža nato, že minulú sezonu dosť dlho nehral a potom prišiel a dával dva goly za zápas /nie každy aby nevzniklo nedorozumeniespike97 napísal:Hmm..tak tomu neverím,že by dal hned gól,ale prajem mu to.
gratulujem k úspešnému tipu!!!!hojko napísal:spike97: Pan expert ako hodnotis Gaborikov vykon??? Ak si si vsimol, tak dal gol, len skoda, ze nebol v ponuke stavkovych, urcite by som ho podal.
Fotbal????hehehel0f4s3 napísal:pan odbornik spike vidim ze sa rovnako dobre "vyzna" aj v hokeji tak jak vo fotbale...